ανακαινιση

Ανακαίνιση Περισσός

Κάντε ανακαίνιση της κατοικίας σας στην περιοχή Περισσός με την EasyReno!

Το γραφείο μας προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, ικανό να ικανοποιήσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. 

Από την έναρξη του σχεδιασμού μέχρι και την κατασκευή, η ομάδα μας προσαρμόζεται προκειμένου να ανταπεξέλθει σε κάθε απαίτηση.

Πληροφορίες για την περιοχή Περισσός

Ο Περισσός είναι συνοικία της οποίας ένα πολύ μικρό τμήμα ανήκει στο Δήμο Αθηναίων και το υπόλοιπο στο Δήμο Νέας Ιωνίας. 

Ο Περισσός ήταν βιομηχανική περιοχή στο παρελθόν αλλά εξακολουθούν να διατηρούνται στην περιοχή πολλά παλιά εργοστασιακά κτίρια εν έτει 2022. 

Ένα μέρος τους στις μέρες μας αναπλάθεται και χρησιμοποιείται ως κτίρια γραφείων ή εμπορικών καταστημάτων.

Οι προσφυγικές κατοικίες οικοδομήθηκαν από την Εταιρεία Αποκατάστασης Προσφύγων (ΕΑΠ) μετά το 1924 και, λόγω των αναγκών, δόθηκε προτεραιότητα στην κατασκευή στέγης παρά σε υποδομές όπως στους ελεύθερους χώρους, κάτι από το οποίο είναι εμφανές ότι πάσχουν ο Περισσός και οι γύρω περιοχές. Τα προσφυγικά ήταν τετρακατοικίες ή διπλοκατοικίες, δηλαδή με δύο πατώματα, και είτε δύο διαμερίσματα ή ένα σε κάθε πάτωμα, που φιλοξενούσαν τις οικογένειες των προσφύγων.

Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων

Έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε εξ ολοκλήρου εσωτερικούς χώρους, ξεκινώντας από την βασική κατασκευή, φτάνοντας μέχρι και την τελική λεπτομέρεια. Επιπλέον, διαθέτουμε ένα εκτενές και ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών, που μας επιτρέπει να αναλάβουμε και την κατασκευή κτιρίων εξ ολοκλήρου. Η συνεχής παρουσία μας στο χώρο του εργοταξίου φροντίζει ούτως ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αντάξιο μας αρχιτεκτονικής μελέτης.

Η EasyReno υπογραμμίζει και αναδεικνύει τις λειτουργικές και αισθητικές γραμμές κάθε χώρου. 

Εξατομικεύουμε το αποτέλεσμα και διαμορφώνουμε τη μοναδική ταυτότητα του χώρου. Στόχος μας είναι να ανανεώσουμε τις λειτουργικές ιδιότητες του χώρου και να αποδώσουμε νέα αισθητική, η οποία θα αναβαθμίσει την γενικότερη ποιότητα, την αξία και τα αισθητικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά. Δεν ακολουθούμε απλώς τις τάσεις, αλλά τις επαναπροσδιορίζουμε. Ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια αποσκοπεί ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αποτελεί ένα κράμα αισθητικής και λειτουργικής ολοκλήρωσης.

Για πληροφορίες καλέστε στο +306906652877 ή αποστολή email στο info@easyreno.gr.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Προσθήκες στο σπίτι 

Είτε χρειάζεστε βεράντα, κατάστρωμα, κιόσκι ή πεθερική σουίτα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε προσθήκες.

Ανακαινίσεις μπάνιου

Γνωρίζουμε όλες τις τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό μπάνιου. Είμαστε επίσης έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τη μετατροπή του μπάνιου σας σε μια ενημερωμένη εμφάνιση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντικαταστήσετε τα σωστά φωτιστικά σας ή να αλλάξετε ολόκληρη την εμφάνιση του δωματίου. 

Ανακαινίσεις κουζίνας

Με τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία μας, έχουμε ήδη μετατρέψει πολλές κουζίνες στην ευρύτερη περιοχή του Τορόντο, σε πλήρως λειτουργικούς και όμορφους χώρους. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη ροή της κυκλοφορίας μέσω της κουζίνας σας, αυξάνοντας παράλληλα τον αποθηκευτικό σας χώρο ή για να ανανεώσετε το δάπεδο, τα ντουλάπια και τις επιφάνειες του πάγκου σας.

Ανακαινίσεις υπογείου

Αν καθυστερήσατε να μετατρέψετε το ημιτελές υπόγειό σας σε αυτό το επιπλέον υπνοδωμάτιο, αίθουσα παιχνιδιών ή κρησφύγετο, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε το έργο σας. Έχουμε ευρεία εμπειρία στο φινίρισμα υπογείων, την ενημέρωση σχεδίων και δαπέδων σε ήδη τελειωμένους χώρους.

Ανακαινίσεις ολόκληρων σπιτιών

Οι ανάγκες σας για χώρο είναι πιθανό να αλλάξουν αφού ζήσετε στο σπίτι σας για χρόνια. Η εμπειρία μας στο σχεδιασμό και την κατασκευή, μας καθιστά την ιδανική επιλογή για την ανακαίνιση ολόκληρου του σπιτιού σας ή για να προσθέσετε μια προσθήκη στο σπίτι σας. Έχουμε τη δημιουργικότητα και την ικανότητα να μεταμορφώσουμε το σπίτι σας στο σπίτι που θέλετε.  

Από την αρχή μέχρι το τέλος του έργου σας, η ομάδα της EasyReno θα εργαστεί σε κάθε σας βήμα και θα τηρήσει τον προϋπολογισμό, το χρονοδιάγραμμα και τις ιδέες σας.

Καλέστε μας στο +306906652877 .

Επιλέξτε την EasyReno για εξωτερική ανακαίνιση

Η εξέταση μιας εξωτερικής ανακαίνισης μπορεί να φαίνεται μπερδεμένη και να αφήνει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να αναρωτιέται από πού να ξεκινήσει. Όταν εργάζεστε με την EasyReno, ξεκινάμε με μια συζήτηση για να καθορίσουμε ποιοι είναι οι απώτεροι στόχοι σας. Έχοντας αυτό το όραμα κατά νου, μπορούμε να ξεκινήσουμε το τμήμα του σχεδιασμού για την υλοποίηση των ονείρων σας.

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι σκοποί για τις αλλαγές:

 • Επισκευές
 • Συντήρηση
 • Ενημέρωση στυλ
 • Οικογενειακές αλλαγές
 • Πώληση
 • Οικολογικές ανησυχίες

Μερικά από τα αποτελέσματα θα περιλαμβάνουν:

 • Ολοκληρωμένη εξωτερική ανακαίνιση
 • Αντικατάσταση πλαισίου και μόνωσης και εργασίες επένδυσης
 • Βεράντες, βεράντες, καταστρώματα
 • Ηλιόλουστες αίθουσες
 • Γκαράζ και χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων

EasyReno

Αν η ανακαίνιση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρο σας απασχολούν, ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιεσδήποτε απορίες έχετε.

διεύθυνση : Αγίου Κωνσταντίνου 59-61, Αθήνα ΤΚ 15124

Ανακαίνιση σπιτιού κατοικίας στην περιοχή Περισσός

Δεν παρέχουμε απλά υπηρεσίες για ανακαινίσεις, δημιουργούμε τρόπους ζωής!

Αποστολή μας να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας και να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας σίγουρα για να σας δώσουμε την προσφορά μας δωρεάν!

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες