ανακαινιση

Ανακαίνιση Παπάγου

Ψάχνετε κάποιον να αναλάβει την ανακαίνιση του σπιτιού σας στην περιοχή Παπάγου;

Η EasyReno είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές και συμβουλευτείτε τους ειδικούς πριν προχωρήσετε.

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ανακαινίσεων σας προσφέρει υπηρεσίες με στόχο να μεταμορφώσει τον χώρο που σας ενδιαφέρει με συνέπεια, ασφάλεια και αξιοπιστία. 

Με δραστηριότητα σε όλη την Αθήνα τώρα βρισκόμαστε και στην περιοχή Παπάγου.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν ανακαινίσεις σπιτιών, διαμερισμάτων, ξενοδοχειακών μονάδων και καταστημάτων. Επίσης μπορείτε να βρείτε λύσεις και ιδέες για την διακόσμηση εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων. 

 

Πιο συγκεκριμένα, επιλέγουμε για εσάς κορυφαίας ποιότητας υλικά όσον αφορά τα κουφώματα, τους τοίχους και τα δάπεδα αλλά και σε όλα τα σημεία οπου εμείς θα παρέμβουμε, εξασφαλίζοντας για εσάς ασφάλεια και άνεση.

Δημιουργούμε χώρους ζεστούς και ταυτόχρονα πρακτικούς με γνώμονα πάντα την δική σας αισθητική προτίμηση. Σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες σχεδιάζουμε την κουζίνα, το μπάνιο, το υπνοδωμάτιο και όλους τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις προσδοκίες σας.

Μετατρέψτε κτίρια δεκαετίας σε μοντέρνα οικοδομήματα του σήμερα και δώστε στους χώρους σας μια νέα πνοή.

Όπως θα δείτε με μια απλή περιήγηση στην σελίδα μας θα βρείτε και τις υπηρεσίες διακόσμησης. Μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας και θα φτιάξουμε τον χώρο που ονειρεύεστε. Μέσα από μια τεράστια γκάμα επίπλων και διακοσμητικών κάνουμε επιλογές που ταιριάζουν στο στυλ και την προσωπικότητά σας.

Η περιοχή Παπάγου χαρακτηρίζεται από μονοκατοικίες και σπίτια της δεκαετίας του ’60 και του 70’ παράλληλα όμως παρατηρείται η ανέγερση οικοδομών και νέων κτιρίων. Εάν λοιπόν ήρθε η ώρα να ανακαινίσετε την δική σας κατοικία με την αρχιτεκτονική ματιά της νέας γενιάς κτιρίων επικοινωνήστε με την EasyReno και εμπιστευτείτε την ομάδα μας.

Εάν είναι η χρονιά για την δική σας αλλαγή επικοινωνήστε με την EasyReno

  • Συνεχής ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στον χώρο σας
  • Εξασφάλιση καλύτερης τιμής και ποιότητας
  • Πολυετής εμπειρία
  • Εξειδικευμένο προσωπικό
  • Τήρηση χρονοδιαγραμμάτων

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες