ανακαινιση

Ανακαίνιση Παλαιό Ψυχικό

Η εταιρεία μας με εκτεταμένη δραστηριότητα σε όλη την Αθήνα τώρα βρίσκεται και στο Παλαιό Ψυχικό έτοιμη να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της!

Με μια απλή αναζήτηση θα βρείτε στη σελίδα μας ό,τι σας ενδιαφέρει όσον αφορά τις ανακαινίσεις σπιτιών, καταστημάτων αλλά και ολόκληρων ξενοδοχειακών μονάδων.

Επίσης οι υπηρεσίες διακόσμησης είναι τώρα διαθέσιμες και οι συνεργάτες μας διαλέγουν για εσάς τα έπιπλα και τα αντικείμενα που θα στολίσουν τον χώρο σας, πάντα σύμφωνα με την δική σας αισθητική και προτίμηση.

Ξεκινώντας από τα πιο βασικά για την ασφάλειά σας, όπως είναι τα δάπεδα, οι τοίχοι, οι πόρτες και τα κουφώματα, που αποτελούν και τα σημεία στα οποία δίνουμε και τη μεγαλύτερη προσοχή μας, έως και τις λεπτομέρειες στα έπιπλα και διακοσμητικά, το έργο μας επιφέρει πάντα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αυτό το επιτυγχάνουμε με τη χρήση άριστων σε ποιότητα υλικών αλλά και με την συνεργασία μας με τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

Καθώς η περιοχή του Παλαιού Ψυχικού αποτελείται κυρίως από μονοκατοικίες με δύο ή παραπάνω ορόφους η ομάδα μας είναι εδώ για να αναλάβει την ανακαίνιση ολόκληρου του σπιτιού/κτιρίου ανακαλύπτοντας και προλαβαίνοντας τυχόν μελλοντικά προβλήματα σε περίπτωση παλαιότητας. Μετατρέψτε ένα οικοδόμημα δεκαετίας σε ένα ολοκαίνουργιο και μοντέρνο οίκημα.

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε και για συντήρηση κήπου καθώς και ανακατασκευη του, επίσης διαθέτουμε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα αναλάβουν αυτό το έργο.

Απευθυνθείτε στην εταιρεία μας και θα παραλάβετε ένα ολοκληρωμένο καινούργιο σπίτι με την υπογραφή κορυφαίων επαγγελματιών και την αξιοπιστία της EasyReno!

Είναι η χρονιά που θα επιλέξεις να κάνεις τη μεγάλη αλλαγή τον χώρο σου;

Επίλεξε την EasyReno και εξασφάλισε από τώρα:

  • Συνεχή ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στον χώρο σου
  • Συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα 
  • Εξειδικευμένο προσωπικό 
  • Άριστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή
  • Πολυετή εμπειρία

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες