Home Renovation Redefined

#1 Ολική Ανακαίνιση Μικρού Σπιτιού για Σωστή Αξιοποίηση του Χώρου

Table of Contents

Η Ολική Ανακαίνιση Στούντιο ή Μικρής Κατοικίας δεν είναι ίδια υπόθεση με μια Ανακαίνιση Μεγάλου Σπιτιού. 

Ψάχνετε πληροφορίες για ολική ανακαίνιση μικρού σπιτιού για σωστή αξιοποίηση του χώρου σας;

Ολική Ανακαίνιση Μικρού Σπιτιού για Σωστή Αξιοποίηση του Χώρου
Ολική Ανακαίνιση Μικρού Σπιτιού για Σωστή Αξιοποίηση του Χώρου


Υπάρχουν πολλές άλλες προτεραιότητες που πρέπει να λάβετε υπόψη σχετικά με ολική ανακαίνιση μικρού σπιτιού για σωστή αξιοποίηση του χώρου σας, όπως η αποθήκευση και το πόσα έπιπλα μπορούν να χωρέσουν. Αλλά αν ανακαινίζετε τον μικρό σας χώρο και αναζητάτε ιδέες βρίσκεστε στο σωστό μέρος!

Έχουμε συγκεντρώσει την τέλεια λίστα ιδεών για εσάς! Θα σας χαρίσουν περισσότερο ελεύθερο χώρο αλλά και θα αυξήσουν την αξία μεταπώλησης αν σκεφτείτε να τον πουλήσετε.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε μερικές ιδέες, μερικές από τις οποίες μπορεί να εφαρμοστούν αμέσως, με τη βοήθεια ορισμένων υπηρεσιών που προσφέρει η EasyReno μέσω εξειδικευμένου προσωπικού ανακαινίσεων.

Η EasyReno μπορεί να σας προσφέρει ειδικές λύσεις για ολική ανακαίνιση μικρού σπιτιού για σωστή αξιοποίηση του χώρου, με εργονομία και υψηλή αισθητική.

Οι ειδικοί μας θα δημιουργήσουν για σας την καλύτερη επιλογή με βάση τον προϋπολογισμό και τις αισθητικές σας προτιμήσεις . 

Σας δίνουμε μια φανταστική ευκαιρία για ολική ανακαίνιση μικρού σπιτιού για σωστή αξιοποίηση του χώρου σας ούτως ώστε να αλλάξετε την αίσθηση του χώρου, αλλά και να μεταμορφώσετε τον χώρο με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιωθεί η εργονομία και η λειτουργικότητα του σπιτιού σας. 

ολική ανακαίνιση μικρού σπιτιού για σωστή αξιοποίηση του χώρου σας 1

Πως μπορεί να γίνει ολική ανακαίνιση μικρού σπιτιού για σωστή αξιοποίηση του χώρου σας.

Μεγαλύτερα Παράθυρα

Τα παράθυρα είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενός μικρού χώρου. 

Το φυσικό φως όχι μόνο κάνει το δωμάτιο πιο ανάλαφρο και φωτεινότερο, αλλά δίνει και την εντύπωση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος από ό,τι είναι. Είναι εύκολο να αισθάνεσαι κλειστοφοβικός και κλειστός σε ένα μικρό σπίτι.

Τα μεγαλύτερα παράθυρα και το φυσικό φως θα το αποτρέψουν, ανεξάρτητα από το πόσα έπιπλα ή διακόσμηση έχετε.

Εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε παράθυρα μεγέθους από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι ή τοποθετήστε φεγγίτες εάν το δωμάτιο δεν διαθέτει παράθυρα με νότιο και δυτικό προσανατολισμό. Οι φεγγίτες θα επιτρέψουν περισσότερες ώρες ηλιακού φωτός και άμεσο ηλιακό φως στο δωμάτιο. 

Εκτός από τις αρχιτεκτονικές προτιμήσεις, το αυξημένο φως της ημέρας έχει αποδειχθεί ότι μειώνει το άγχος και βελτιώνει τη διάθεση. Αν χρειαστεί να μείνουμε στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι σημαντικό να έχουμε άφθονο ηλιακό φως για να προσαρμόσουμε την διάθεσή μας.

Ενιαίοι Χώροι 

Όσον αφορά την Ανακαίνιση Μικρών Σπιτιών, οι ενιαίοι χώροι διαβίωσης γίνονται ακόμη πιο σημαντικοί από την άποψη του εσωτερικού σχεδιασμού. 

Ο Ενιαίος Ανοιχτός Χώρος σας επιτρέπει να χωρίσετε τα δωμάτια και να κάνετε περισσότερο χώρο σε ένα μικρό σπίτι.  Συχνά, ο διαχωρισμός του χώρου για την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι μπορεί να κάνει τον χώρο να φαίνεται μικρός και στενός. Αυτά τα τμήματα παραμένουν σε ανοιχτό σχέδιο, αλλά οι τοίχοι αφαιρούνται, επιτρέποντας περισσότερες κινήσεις και σχεδιαστικές αποφάσεις. Το ανοιχτό σχέδιο επιτρέπει επίσης περισσότερη κυκλοφορία του φωτός της ημέρας σε όλο το σπίτι, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευεργετικό στα δωμάτια στούντιο.

Χωνευτές και Συρόμενες Πόρτες

Οι Xωνευτές ή Συρόμενες Πόρτες είναι μια έξυπνη επιλογή για ανακαινίσεις μικρών σπιτιών γιατί είναι λειτουργικές και κομψές. Εάν ψάχνετε την ιδανική ολική ανακαίνιση μικρού σπιτιού για σωστή αξιοποίηση του χώρου σας, σας έχουμε τη λύση.

Η Aντικατάσταση των Πορτών σας με Xωνευτές Πόρτες ή Συρόμενες θα σας επιτρέψει να εξαλείψετε τον πλεονάζον χώρο που απαιτούν οι κανονικές πόρτες. Οι γυάλινες πόρτες επιτρέπουν επίσης καλύτερη κυκλοφορία του φωτός, κάνοντας τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και μειώνοντας τον αριθμό των κλειστοφοβικών στοιχείων στο σπίτι.

Πτυσσόμενα έπιπλα

Όταν πρόκειται για μικρά σπίτια, τα πτυσσόμενα έπιπλα είναι Θεϊκό δώρο. Εξοικονομούν χώρο, μειώνουν την ακαταστασία και επιτρέπουν περισσότερη κίνηση. 

Τα Πτυσσόμενα Κρεβάτια και Γραφεία είναι εξαιρετικά παραδείγματα λειτουργικών επίπλων και συμβάλλουν στην ολική ανακαίνιση μικρού σπιτιού για σωστή αξιοποίηση του χώρου σας. Τα πτυσσόμενα έπιπλα εξαφανίζονται όταν δεν χρησιμοποιούνται και μπορούν να εναρμονιστούν με τη διακόσμησή σας χωρίς να προκαλούν προβλήματα.

Εάν δεν είστε σίγουροι για τα πτυσσόμενα έπιπλα, επιλέξτε πολυλειτουργικά κομμάτια. Πρόκειται για έπιπλα που εξυπηρετούν δύο σκοπούς. Αντί να αγοράσετε ένα τραπεζάκι, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα οθωμανικό που μπορεί να χρησιμεύσει ως υποπόδιο, αποθηκευτικός χώρος και τραπέζι. Ένα άλλο παράδειγμα είναι ένας καναπές-κρεβάτι, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καναπές και ως κρεβάτι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό εξοικονομεί χώρο για επιπλέον έπιπλα καθώς και χρήματα. 

Επιτοίχια βάση τηλεόρασης

Οι τηλεοράσεις μπορεί να καταλαμβάνουν πολύ χώρο και να έχουν αντίκτυπο στον τρόπο διαρρύθμισης των επίπλων σας, επειδή απαιτούν μια μονάδα τηλεόρασης δίπλα σε μια πρίζα. 

Ωστόσο, σε μικρά σπίτια, είναι προτιμότερο να τοποθετείτε την τηλεόραση στον τοίχο. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χώρο και θα σας επιτρέψει να μετακινηθείτε πιο ελεύθερα. Επιπλέον, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς να κρύψετε τις συγχορδίες. 

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε μερικές πληροφορίες για να λάβετε μια προσφορά για  τοποθέτηση της τηλεόρασή σας στον τοίχο, με Επιτοίχια Βάση Τηλεόρασης από τους επαγγελματίες της EasyReno.

Σχάρες πάνω από τις Πόρτες

Εάν έχετε εξαντλήσει κάθε διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο, καθώς και όλο τον κατακόρυφο χώρο και τα πολυλειτουργικά έπιπλα αποθήκευσης, αλλά εξακολουθείτε να χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, πάνω από τα ράφια της πόρτας είναι μια επιλογή. Πρόκειται για ράφια αποθήκευσης που μπορούν να κρεμαστούν στην πόρτα σας. Οι σχάρες πάνω από τις πόρτες είναι ιδανικές για αποθήκευση παπουτσιών ή αποθήκευση μικρότερων αντικειμένων σε μικρούς χώρους. Παρόλο που μπορεί να μην είναι οπτικά ελκυστικά, παρέχουν υψηλή λειτουργικότητα στο χώρο.

Χρησιμοποιήστε χαλιά

Τα χαλιά μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ολική ανακαίνιση μικρού σπιτιού για σωστή αξιοποίηση του χώρου σας. Η επιλογή ενός μεγαλύτερου χαλιού για τον κύριο χώρο σας, θα δώσει την εμφάνιση ενός μεγαλύτερου δωματίου. Επιπλέον, τα χαλιά μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία χώρων για διαφορετικές χρήσεις σε έναν ανοιχτό χώρο διαβίωσης. Χρησιμοποιήστε διαφορετικά χαλιά για να διαχωρίσετε την τραπεζαρία σας από το σαλόνι σας.

Μη διστάσετε για την  Σωστή Αξιοποίηση του Χώρου σας, να επικοινωνήσετε με την Easyreno τηλεφωνικά στο  +302112346889 ή μέσω email στο [email protected], εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή θα θέλατε μια δωρεάν αυτοψία για ολική ανακαίνιση μικρού σπιτιού για σωστή αξιοποίηση του χώρου σας.

Δωρεάν Εκτίμηση Κόστους

Η ομάδα της EasyReno σας προτείνει τα καλύτερα πακέτα για την ανακαίνιση του σπιτιού σας για ένα σπίτι όπως το ονειρεύεστε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες