ανακαινιση

Ανακαίνιση Νέο Φάληρο

Δώστε νέο αέρα στο σπίτι σας με μία ανακαίνιση από τους ειδικούς στο είδος.

Μαζί το σχεδιάζουμε, εμείς το υλοποιούμε , εσείς το απολαμβάνετε.

Λίγα λόγια για το Νέο Φάληρο

Το Νέο Φάληρο είναι συνοικία του Πειραιά στην αρχή της περιοχής του Φαληρικού όρμου, από τις αρχαιότερες στο Λεκανοπέδιο της Αττικής καθώς υπάρχουν πηγές οι οποίες τεκμηριώνουν την ύπαρξη αρχαίας συνοικίας με το όνομα Εχελίδες.

Η συνοικία του Νέου Φαλήρου άρχισε να δημιουργείται κατά τη δεκαετία του 1850-1860, ενώ αργότερα κατασκευάστηκαν η εξέδρα του Νέου Φαλήρου (1891) και το ποδηλατοδρόμιο (1895) για τις ανάγκες των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων του 1896 . 

Το προάστιο του Νέου Φαλήρου τότε γνώρισε μια ραγδαία ανάπτυξη και καθιερώθηκε ως κοσμικό σημείο αναφοράς για την «καλή κοινωνία» της Αθήνας και του Πειραιά αλλά και για πλήθος επισκεπτών και τουριστών.

Η επονομαζόμενη και Belle Epoque του Νέου Φαλήρου κράτησε μέχρι τις αρχές του 20ού αιώνα και η περίοδος παρακμής ξεκίνησε κατά τον Μεσοπόλεμο.

Ανακαίνιση στο Νέο Φάληρο 

Εάν ήρθε η ώρα να ανακαινίσετε το σπιτι σας στο Νέο Φάληρο, εμείς στην Easy Reno από τις κορυφαίες εταιρείες ανακαινίσεων, είμαστε δίπλα σας από τα πρώτα βήματα στο σχεδιασμό των εργασιών, μέχρι και την οριστική ολοκλήρωση των εργασιών ανακαινίσεων, να απολαύσετε ένα αποτέλεσμα που θα το χαρείτε για το υπόλοιπο της ζωής σας.

H Εταιρεία Easy Reno με εμπειρία αρκετών ετών, ειδικεύεται στην ανακαίνιση του σπιτιού προσφέροντας εργασίες που αναβαθμίζουν το σπίτι σας τόσο σε επίπεδο εμφάνισης όσο και πιο σημαντικό σε επίπεδο ανανέωσης υποδομών, προσφέροντας  ένα διαμέρισμα μοντέρνο,   σύγχρονης αισθητικής που θα καλύπτει τις οικιστικές ανάγκες της οικογένειά σας.

Σχεδιασμός εργασιών

Για οποιαδήποτε εργασία ανακαίνισης, από την μικρότερη μέχρι την ολική αναβάθμιση του χώρου σας , ερχόμαστε στο χώρο σας, ακούμε τις επιθυμίες σας, σχεδιάζουμε και σας προτείνουμε τις εργασίες που χρειάζεται να γίνουν.

Εσείς αποφασίζετε τί θέλετε να κάνουμε.

Εκτέλεση εργασιών

 Αφού αποφασίσετε τι θέλετε να κάνουμε, εκτελούμε τις συμφωνημένες εργασίες, στο προσυμφωνημένο διάστημα, υπεύθυνα με συνέπεια και ακρίβεια, με την χρήση των ποιοτικότερων υλικών της αγοράς, υπό την συνεχή επίβλεψη των των κατάλληλων συνεργατών μας, για τη δημιουργία ενός άρτιου αποτελέσματος που θα το χαρείτε για πολλά χρόνια.

Είδη εργασιών 

Ανακαίνιση μεμονωμένων χώρων, όπως μπάνιου, κουζίνας, ενιαίου χώρου, υπνοδωματίων, στο μέτρο που επιθυμείτε

Ολική ανακαίνιση εσωτερικών χώρων του διαμερίσματος

 • Αποξηλώσεις και κατεδαφίσεις εσωτερικών τοιχίων σε περίπτωση συνένωσης για τη δημιουργία ενιαίων χώρων
 • Αποξηλώσεις των παλαιών υδραυλικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση  νέων σύγχρονων υλικών 
 • Αποξηλώσεις των παλαιών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση καινούργιων (εσωτερικές καλωδιώσεις, πρίζες)
 • Αποξηλώσεις παλαιών δαπέδων και τοποθέτηση νέων σύγχρονων
 •  Αποξήλωση των επίπλων του  μπάνιου , της κουζίνας, των ντουπαλών , των δαπέδων, των εσωτερικών κουφωμάτων και μεσόπορτων και τοποθέτηση αντιστοίχων σύγχρονων νέων τα οποία μεταμορφώνουν ριζικά τους χώρους του σπιτιού.
 • Ολική ανακαίνιση σαλονιών, υπνοδωματίων, ενιαίων χώρων, μπάνιων, κουζινών
 • Αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων
 • Επίπλωση εσωτερικών χώρων σύμφωνα με τις οδηγίες interior designer
 • Ελαιοχρωματισμούς

Εργασίες εξωτερικής αναβάθμισης

 • Επισκευή και σοβάτισμα εξωτερικών μερών κτιρίου
 • Ελαιοχρωματισμός κτιρίου
 • Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων  – διαμερισμάτων (τοποθέτηση εγκατάστασης φυσικού αερίου, τοποθέτηση αντλιών θερμότητας, τοποθέτηση ηλιακών θερμοσιφώνων, θερμομόνωση εξωτερικών τοίχων)
 • Αντικατάσταση κουφωμάτων με σύγχρονης τεχνολογίας κουφωμάτων αλουμινίου
 • Τοποθέτηση θερμομόνωσης και υγρομόνωσης
 •  Μόνωση ταράτσας
 •  Επιδιόρθωση στέγης
 •  Επισκευή υδρορροών

Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα των εργασιών μας θα εντυπωσιάσει τόσο εσάς όσο και όσους επισκεφθούν το χώρο σας, γιατί είμαστε σίγουροι για την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό των συνεργείων μας, την κατάρτιση των συνεργατών μας,  την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, των τεχνικών που χρησιμοποιούμε.

Αν θέλετε ένα σύγχρονο και μοντέρνο  χώρο που θα κάνει να ξεχωρίζει το διαμέρισμά σας απ΄ όλα τα άλλα της πολυκατοικίας σας, με σύγχρονα ποιοτικά  υλικά, εντυπωσιακή εσωτερική διαμόρφωση, με χρήση των πλέον πρόσφατων τάσεων εσωτερικής αρχιτεκτονικής που θα καλύπτει τις οικιστικές ανάγκες της οικογένειά σας.

δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην Easy Reno.

Ανακαινίστε το σπίτι σας με τη Easy Reno

Επιλέξτε τους καλύτερους του είδους για μια ανακαίνιση που θα χαίρεστε για χρόνια.

Οικονομικά, έγκαιρα, αποδοτικά από εξειδικευμένους συνεργάτες και έμπειρα συνεργεία.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες