ανακαινιση

Ανακαίνιση Μεταμόρφωση

Στην EasyReno θα μελετήσουμε τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μαζί το σπίτι που έχετε στην Μεταμόρφωση έτσι ώστε να καλύπτει τις προσδοκίες σας, με πολύ οικονομικό κόστος κατασκευής και άψογη τήρηση του χρονοδιαγράμματος.

Η περιοχή της Μεταμόρφωσης

Η Μεταμόρφωση, γνωστή και ως Κουκουβάουνες είναι δήμος του βορείου τομέα της Αθήνας Μεταμόρφωση Αττικής.

Παλιά λεγόταν Κουκουβάουνες – κατά μία εκδοχή, επειδή είχε πολλές κουκουβάγιες.

Κατά άλλη μαρτυρία, λεγόταν έτσι επειδή ευδοκιμούσε εκεί ένα αμπέλι με τέτοιο όνομα.

Τον 15ο αιώνα για την ακρίβεια, εγκαταστάθηκαν εκεί μερικές οικογένειες Αρβανιτών και οργανώθηκαν γύρω από την πλατεία, το πηγάδι, αργότερα και την εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Αποτελούσε κατά το παρελθόν φημισμένο τόπο αναψυχής των Αθηναίων, τόσο λόγω του καλού της κλίματος, αλλά και λόγω των πολλών ταβερνών που υπήρχαν στην περιοχή, που ήταν τότε ένα γραφικό χωριό στην εξοχή της Αθήνας. 

Σήμερα, έχει εξελιχθεί σε ένα ολοκληρωμένο σύγχρονο Δήμο, με εμπορικά μαγαζιά, πολλά πάρκα και πλατείες, αθλητικές εγκαταστάσεις.

Υπάρχουν εργοστάσια, showrooms, outlets, αποθήκες χονδρικής, βιοτεχνίες και αποθήκες ρούχων, παπουτσιών, παντοφλών, αξεσουάρ.

Εξειδίκευση στην ανακαίνιση σπιτιού στην Μεταμόρφωση

H εταιρεία EasyReno ειδικεύεται στην ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας και του επαγγελματικού χώρου & σε παντός τύπου ιδιαίτερες κατασκευές. Έχουμε φέρει εις πέρας δεκάδες ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων καθώς και ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές κατασκευές (μπάνιων, χώρων εργασίας κλπ.)

Οι ειδικοί της EasyReno είναι εδώ οποιαδήποτε στιγμή για να ζητήσεις συμβουλές.

Και επειδή εμείς προτιμούμε να γνωρίζουμε δια ζώσης τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε, μπορείς να έρθεις να μας γνωρίσεις από κοντά στον χώρο μας στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 59-61, στην Αθήνα.

Όλες οι τεχνικές υπηρεσίες όπως:

  • υδραυλικές εργασίες
  • ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
  • αλουμίνια – σίδερα
  • γυψοσανίδες
  • γύψινες διακοσμήσεις
  • πλακάκια – μάρμαρα
  • ελαιοχρωματισμοί
  • ξυλουργικές εργασίες

γίνονται όλες από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με βάση την τεράστια εμπειρία μας στις ανακαινίσεις, που σας προσφέρουμε βεβαίως στις καλύτερες δυνατές τιμές! 

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι το πάθος μας!

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ολοκληρωμένες λύσεις

Περιλαμβάνουν την μελέτη – επίβλεψη – κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας στην Μεταμόρφωση και σε όλη την Αθήνα.

Οι έμπειροι αρχιτέκτονες, μηχανικοί και διακοσμητές μας, θα σχεδιάσουν τον καταλληλότερο χώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα έμπειρα συνεργεία μας, θα αναλάβουν να υλοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.

Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας, χωρίς υπερβάσεις στο χρονοδιάγραμμα της κατασκευής, χωρίς υπερβάσεις στον προϋπολογισμό του έργου, χωρίς κρυφές χρεώσεις και με πρωταρχικό στόχο πάντα, την παράδοση μιας άρτιας κατασκευής.

Παρέχουμε εύκολες λύσεις, ώστε η κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, να είναι μια ευχάριστη και δημιουργική ενασχόληση και διεργασία κι όχι μια κατάσταση άγχους, στρες, αβεβαιότητας κι εκνευρισμού.

Υλικά και προϊόντα ανακαίνισης – τρόπος εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών

Ανακαινίζοντας ένα παλιό σπίτι στις περισσότερες των περιπτώσεων τα δομικά στοιχεία του σπιτιού (λόγω της παλαιότητας και των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν την περίοδο κατασκευής τους) έχουν σε ένα βαθμό είτε διαβρωθεί είτε έχουν χάσει τις αντοχές τους και την προσφυσή τους (επιχρίσματα – χρώματα – τσιμεντοκονίες κ.τ.λ.).

Για να παραλάβετε ένα σπίτι το οποίο θα έχει μετατραπεί σε καινούργιο θα πρέπει ο τρόπος που θα εκτελεστούν οι εργασίες να γίνει με συγκεκριμένο τρόπο καθώς επίσης και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν να είναι τα πλέον εξειδικευμένα για κάθε περίπτωση. 

Για να γνωρίζετε τον τρόπο που λειτουργούμε στην EasyReno καθώς και το πως εκτελούμε τις οικοδομικές εργασίες σας ,καθώς και ποιά είναι τα πλέον ενδεδειγμένα υλικά και προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν καλέστε μας για δωρεάν ενημέρωση στο τηλέφωνο επικοινωνίας +306906652877.

Προσαρμογή των εργασιών και των παρεμβάσεων σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας.

Ανάλογα με τον προϋπολογισμό που διαθέτετε μπορείτε να προχωρήσετε ολική η μερική ανακαίνιση. 

Βέβαια το επιθυμητό είναι η ολική ανακαίνιση του σπιτιού ούτως ώστε να μετατραπεί σε καινούριο. Αν όμως τα χρήματα δεν φτάνουν, μπορείτε να αναβαθμίσετε το σπίτι σας κάνοντας μερική ανακαίνιση αλλάζοντας την κουζίνα ή το μπάνιο η τα εξωτερικά κουφώματα κ.τ.λ.

Οι εργασίες και οι παρεμβάσεις που θα εκτελεστούν θα πρέπει να είναι ριζικές (πλήρης ανακατασκευή) και όχι επιμέρους βελτιώσεις και διορθώσεις. 

Παράδειγμα οι παρεμβάσεις στα ηλεκτρολογικά θα πρέπει να έχουν τα χαρακτηριστικά « ακυρώνω την υφιστάμενη ηλεκτρική εγκατάσταση στο σύνολο της και κατασκευάζω μία νέα πλήρη ηλεκτρική εγκατάσταση με νέο πίνακα νέους ασφαλειοδιακόπτες νέες καλωδιώσεις , νέους διακοπές κ.τ.λ. »

Αν με στόχο να εξοικονομήσετε χρήματα για να εκτελέσετε περισσότερες εργασίας προβείτε σε μικροεπεμβάσεις ή διορθώσεις της υφιστάμενης ηλεκτρικής εγκατάστασης (π.χ. να αλλάξετε τον πίνακα τους διακοπές αφήνοντας όμως τα παλιά καλώδια) αυτό θα είναι λάθος διότι η εγκατάσταση θα εξακολουθήσει να παραμένει προβληματική ,δεν θα είναι ασφαλής διότι οι παλιές καλωδιώσεις δεν θα μπορούν να αντέξουν να παρέχουν επάρκεια ρεύματος με συνέπεια στο μέλλον να απαιτηθούν νέες παρεμβάσεις και το τελικό κόστος που θα διαμορφωθεί να γίνει πολύ περισσότερο από το αν θα αλλάζατε ριζικά όλη την εγκατάσταση από την αρχή.

Πακέτα ανακαίνισης

Όταν κάποιος θέλει να ανακαινίσει το σπίτι ή τον επαγγελματικό του χώρο τότε ένα από τα πρώτα πράγματα που αναζητά είναι ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής. Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε τα πακέτα ανακαίνισης. Μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα της ανακαίνισης σε συνδυασμό με το κόστος.

Τα πακέτα μας είναι ποσοτικοποιημένα και κοστολογημένα με υλικά και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Με βάση τα πακέτα μας μπορείτε κατά προσέγγιση να προσδιορίσετε το κόστος της δικής σας ανακαίνισης.

Ανακαινίσεις στην περιοχή Μεταμόρφωση Αττικής

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή – ανακαίνιση – επισκευή κτιρίων από μπετόν, πέτρινων κατοικιών, ξύλινων κατοικιών και μεταλλικών κτιρίων στην Μεταμόρφωση.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες