Home Renovation Redefined

Μετακομίσεις

Στην EasyReno αναλαμβάνουμε μεταφορές & μετακομίσεις σπιτιών εντός και εκτός Αττικής στις καλύτερες τιμές και πάντα με προσοχή προς εσάς και το σπίτι σας.

άνδρας που συσκευάζει κινούμενα κουτιά

Στην EasyReno καταλαβαίνουμε απόλυτα τι σημαίνει μετακόμιση είτε πρόκειται για μετακόμιση γκαρσονιέρας είτε μετακόμιση σε τριάρι είτε μετακόμιση γραφείου. Η συσκευασία για όλα τα πράγματα στο σπίτι, η αποσυναρμολόγηση επίπλων, η μεταφορά των αντικειμένων στο νέο σπίτι είναι εργασίες που αρκετοί δεν έχουν χρόνο ή όρεξη να κάνουν ενώ για πολλούς συμπολίτες μας είναι πρακτικά αδύνατο να κάνουν μία μετακόμιση μόνοι τους.

Η EasyReno μπορεί να σας δώσει προσφορές για τη μετακόμιση στο νέο σας σπίτι στην Αθήνα ή εκτός ώστε να μη χρειαστεί να κάνετε τίποτα. Αναλαμβάνουμε:

 • τη συσκευασία για όλα τα πράγματα και τα αντικείμενα του σπιτιού σας με προσοχή σε εύθραυστα ή αξίας αντικείμενα,
 • τη μεταφορά των επίπλων, των ηλεκτρικών συσκευών και των πραγμάτων σας από το παλιό στο νέο σας σπίτι με φορτηγό και ανυψωτικό,
 • την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των επίπλων.

Η διαδικασία της μετακόμισης είναι δύσκολη και πολλές φορές οι πελάτες μας λένε ότι τελικά δεν είχαν συνειδητοποιήσει πόσα πολλά πράγματα είχαν μέσα στο σπίτι τους. Επομένως, αν ξεκινήσετε μόνοι σας να κάνετε μετακόμιση μπορεί να σας “πνίξουν” όλα αυτά τα πράγματα που έχετε στο σπίτι και που δεν είχατε καταλάβει ότι υπήρχαν.

Γι’αυτό και εμείς στην EasyReno σας δίνουμε μερικές απλές συμβουλές για να γίνει η μετακόμιση σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη και ανώδυνη!

Συμβουλή #1: Ξεκίνα τη διαλογή πραγμάτων

Στην πλειοψηφία των μετακομίσεων υπάρχουν κούτες με ετικέτα “Διάφορα” διότι δεν θυμόμαστε ακριβώς τι έχει εκεί μέσα και πιθανώς είναι πράγματα που δεν χρησιμοποιούσαμε για χρόνια. Οι ανάγκες και οι συνθήκες ζωής αλλάζουν και μπορεί να μην υπάρχει πλέον χρήση για την παλιά θήκη CD ή η νέα σας ζωή να μην συμπεριλαμβάνει το εφηβικό γραφείο.

Αρκετό καιρό πριν τη μετακόμιση, ξεκινάμε να αδειάζουμε αποθήκες, αποθηκευτικούς χώρους, πατάρια, εξωτερικές ντουλάπες κτλ. από αντικείμενα και πράγματα παλαιών ετών που δεν έχουν πλέον καμία χρηστική αξία αλλά ούτε και συναισθηματική.

Με τον τρόπο αυτό, η μεταφορική εταιρεία θα μπορεί να μετακομίσει τα πράγματα σας αποτελεσματικά και γρήγορα αλλά και εσείς μετά δεν θα χρειαστεί να τακτοποιείτε άχρηστα πράγματα στο νέο σας σπίτι.

Συμβουλή #2: Σκέψου αν τα έπιπλα σου ταιριάζουν στο νέο σπίτι

Απο τα πολύ συχνά παράπονα των πελατών μας είναι ότι τα έπιπλα τους δεν ταιριάζουν ή δεν χωράνε στο καινούριο σπίτι τους. Είναι λογικό αν σκεφτούμε ότι μία μετακόμιση από τριάρι σε δυάρι σημαίνει λιγότερα τετραγωνικά και άρα λιγότερο χώρο.

Τα έπιπλα μας αντανακλούν το προσωπικό μας στυλ, το οποίο όμως αλλάζει με τα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι τα εφηβικά έπιπλα από το πατρικό μας μάλλον δεν θα ταιριάζουν στο φοιτητικό μας σπίτι και αντίστοιχα, τα φοιτητικά μας έπιπλα δεν ταιριάζουν απαραίτητα στο νέο οικογενειακό διαμέρισμα.

Το ίδιο πρέπει να σκεφτούμε και για τα παλιά έπιπλα που συνήθως είναι πολύ ογκώδη και η συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση τους είναι πολλές φορές αδύνατη. Κάποια έπιπλα παλαιότερων δεκαετιών (π.χ. ξύλινη ροτόντα, σερβάντα, σκαλιστός μπουφές) είχαν τεράστια αξία και θεωρούνται vintage διατηρώντας έτσι την χρηματική τους αξία ακόμα και σήμερα.

Ωστόσο, πολλά παλιά έπιπλα είναι απλά παλιά. Η ποιότητα κατασκευής τους ήταν μέτρια όπως και η χρηματική τους αξία. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην αντέξουν την αποσυναρμολόγηση και την εκ νέου συναρμολόγηση αλλά κυρίως μπορεί απλά να πρέπει να το αποθηκεύσετε, να το χαρίσετε ή να το πετάξετε.

Συμβουλή #3: Ψάξε μεταφορική εταιρεία για τη μετακόμιση έγκαιρα

Οι μεταφορικές εταιρείες που αναλαμβάνουν μεταφορές και μετακομίσεις σπιτιών στην Αθήνα και εκτός συνήθως έχουν πολλή δουλειά διότι προσφέρουν υπηρεσίες μετακομίσεων που όλοι μας προσπαθούμε να γλυτώσουμε.

Οι μετακομίσεις απαιτούν φορτηγό (ή/και ανυψωτικό) και προσωπικό από επαγγελματίες. Πρόκειται για μία δύσκολη δουλειά και εκ των πραγμάτων, μία δύσκολη δουλειά παίρνει παραπάνω χρόνο να περαιωθεί. Εσείς όμως πρέπει να μείνετε στο καινούριο σας σπίτι, να έχετε το κρεβάτι σας έτοιμο να ξεκουραστείτε το βράδυ και τα πράγματα σας στο νέο σπίτι. Γι’αυτό σας χρειάζονται επαγγελματίες στις μετακομίσεις σπιτιών.

Η μεταφορική υπηρεσία της EasyReno αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις υπηρεσίες της μετακόμισης του σπιτιού έτσι ώστε να απαλλαγείτε από το άγχος αυτής της δύσκολης δουλειάς.

Πληροφορίες που χρειάζονται σε μία μετακόμιση

Όλες οι μετακομίσεις σπιτιών δεν είναι ίδιες. Μία μετακόμιση γκαρσονιέρας διαφέρει σημαντικά από μία μετακόμιση από δυάρι ή τριάρι.

Οι μετακομίσεις δεν αφορούν μόνο σπίτια αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Μία μετακόμιση γραφείου διαφέρει από μία μετακόμιση σπιτιού ακόμα και αν γίνονται και τα δυο στην Αθήνα.

Η απόσταση στις μετακομίσεις σπιτιών και γραφείων έχει επίσης σημασία. Μια μετακόμιση από το πατρικό σπίτι στην Αθήνα διαφέρει σημαντικά από μία μετακόμιση γκαρσονιέρας από τα Εξάρχεια στο Κολωνάκι.

Επομένως, για να μας δώσετε τις πληροφορίες που ζητάμε έτσι ώστε να κάνουμε μία εκτίμηση του κόστους της μετακόμισης σας απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις:

 • Πρόκειται για μετακόμιση γκαρσονιέρας ή για μετακόμιση από δυάρι/τριάρι;
 • Η μετακόμιση θα γίνει σε δυάρι/τριάρι ή μεγαλύτερο σπίτι;
 • Πρόκειται για μετακόμιση σπιτιού ή γραφείου;
 • Η μετακόμιση θα γίνει εντός Αττικής; Αν ναι, από ποια περιοχή θα ξεκινήσει και σε ποια περιοχή θα καταλήξει;
 • Η μετακόμιση αφορά περιοχή εκτός Αττικής;
 • Η μεταφορά αφορά όλα τα έπιπλα του σπιτιού; Αν ναι, ποια είναι αυτά;
 • Η μετακόμιση περιλαμβάνει και μεταφορά ηλεκτρικών συσκευών;
 • Είναι όλα τα πράγματα του σπιτιού σε συσκευασία ή όχι;

Το εξειδικευμένο συνεργείο της EasyReno μπορεί να σας κατευθύνει σχετικά με τις μεταφορές και μετακομίσεις σπιτιών στην Αθήνα και εκτός ώστε να γίνει η μετακόμιση εύκολα και γρήγορα. Εμείς δεσμευόμαστε να σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές ώστε να είστε σίγουροι ότι μένετε εντός υπολογισμού κόστους αλλά και να γνωρίζετε ότι επαγγελματίες έχουν αναλάβει τη μεταφορά και μετακόμιση των ρούχων, ηλεκτρικών συσκευών, επίπλων, αντικειμένων και πραγμάτων του σπιτιού σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Χρησιμοποιούμε υλικά συσκευασίας όπως αεροπλαστ, αεροχαρτ, χαρτόνια κτλ προκειμένου να προστατευτούν τα έπιπλα σας. Ακόμα, μεταφέρουμε τις οικοσκευές και όσες κούτες έχετε και τα μεταφέρουμε στον καινούριο χώρο. 

Το κόστος υπολογίζεται βάσει συγκεκριμένων παραγόντων όπως για παράδειγμα ο όγκος των πραγμάτων που πρέπει να μεταφερθούν, η απόσταση την οποία θα διανύσει το φορτηγό, αν πρόκειται για μεροκάματα μέσα στο Σαββατοκύριακο ή νύχτα καθώς και τι είδους φορτηγό ή φορτηγά θα χρειαστεί/χρειαστούν.Ακόμα, αν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ανυψωτικό μηχάνημα ή αν υπάρχει ασανσερ και φυσικά σε ποιον όροφο είναι παράμετροι που επηρεάζουν το κόστος. 

Φυσικά και μπορείτε, διότι προσφέρουμε πακέτα προσφορών από απλή χρήση φορτηγού μέχρι πλήρες πακέτο υπηρεσιών για μεταφορά αντικειμένων είτε σε συγκεκριμένες ώρες/μέρες είτε όποτε χρειάζεστε.

Ναι και ανάλογα με την πόλη υπάρχει και διαθέσιμο δίκτυο συνεργατών. Ωστόσο, να υπολογίζετε ότι μία μεταφορά αντικειμένων ή μετακόμιση σε μεγάλη απόσταση π.χ. Αθήνα-Θεσσαλονίκη αυξάνει αντίστοιχα το κόστος. Στην EasyReno σας δίνουμε πάντα την πιο συμφέρουσα προσφορά με την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών.

Ναι. Πολλές φορές οι πελάτες μας ανακαινίζουν το σπίτι τους με σκοπό να φύγουν από το σπίτι που νοικιάζουν. Ωστόσο, τα χρονοδιαγράμματα μπορεί να μη συμπίπτουν και ο ιδιοκτήτης να τους ζητήσει να φύγουν νωρίτερα. Με μη ολοκληρωμένη ανακαίνιση όμως τα πραγματα σας δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι. Αναλαμβάνουμε να τα αποθηκεύσουμε στις αποθήκες μας για όσο χρόνο χρειαστεί. 

Μεταφορές & Μετακομίσεις σπιτιών στην Aθήνα και εκτός με την EasyReno

Αναλαμβάνουμε τα πάντα σχετικά με τις μετακομίσεις σπιτιών, όλες τις μεταφορικές ανάγκες που προκύπτουν και προσφέρουμε ελκυστικά πακέτα μετακομίσεων σε ανταγωνιστικές τιμές. Πάντα με προσοχή και σεβασμό προς εσάς και το σπίτι σας!

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες