ανακαινιση

Ανακαίνιση Μελίσσια

Η Εταιρία μας EasyReno αναλαμβάνει την ανακαίνιση του χώρου σας στα Μελίσσια παρέχοντας, ποιοτικά προϊόντα & εξειδικευμένους τεχνικούς για μία άριστη συνεργασία με εγγυημένα αποτελέσματα.

Τα Μελίσσια

 

Είναι βόρειο προάστιο της Αθήνας, βρίσκονται στις υπώρειες της Πεντέλης και είναι μια πανέμορφη πόλη πνιγμένη στο πράσινο.

Μετά το 1920, άρχισαν να οικοδομούνται οι πρώτες υποτυπώδεις κατοικίες, κυρίως εξοχικές για τους επισκέπτες της Ιεράς Μονής, ενώ μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922 αρχίζει ο μαζικός εποικισμός των Μελισσίων, σε εκτάσεις που παραχωρούνται στους πρόσφυγες από την Ιερά Μονή.

Με την παρέλευση των χρόνων αρχίζει δειλά δειλά να αυξάνεται ο πληθυσμός, ενώ οι κάτοικοι εργάζονται σε διάφορα ιδρύματα ή ασχολούνται με το μικροεμπόριο. 

Έτσι φτάνουμε στο 1990, όπου με την οικιστική πίεση πέριξ των Αθηνών, τα Μελίσσια αναγνωρίζονται ως δήμος.

Τα Μελίσσια άρχισαν να κατοικούνται μαζικά κυρίως στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και στα τέλη του ’90 άρχισε ο οικιστικός τους κορεσμός.

Το πράσινο των Μελισσίων είναι παντού. Είναι γεμάτο από στενά δρομάκια, εποχικά καταπράσινα το χειμώνα, ολάνθιστα το καλοκαίρι που θυμίζουν χωριό και καθόλου πρωτεύουσα. 

Το τεράστιο δάσος που υπάρχει πάνω από το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ μπορεί να δώσει μια ανάσα οξυγόνου μακριά από το πολύβουο αστικό κέντρο.

Οι επαύλεις είναι στα Άνω Μελίσσια. Ενώ, στα κάτω, καινούργια διώροφα εναλλάσσονται με παλιά που έχουν κηπάκια και αυλές με κούνιες.

Ανακαίνιση Σπιτιού ή Επαγγελματικού χώρου στα Μελίσσια

Σας απασχολεί η ανακαίνιση σπιτιού ή ανακαίνιση του επαγγελματικού σας χώρου;

 

Όπως όλα στη ζωή, έτσι και η ανακαίνιση του σπιτιού σας, δε θέλει κόπο! 

Με σωστές και οργανωμένες κινήσεις αποσκοπούμε στη πλήρη αναδιαμόρφωση και αναβάθμιση του χώρου σας. 

Κάθε χώρος που χρήζει ανακαίνισης έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να δημιουργήσουμε το πακέτο που σας εξυπηρετεί για την ανακαίνιση του σπιτιού ή επαγγελματικού σας χώρου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης του σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου είμαστε δίπλα σας.

 

Το έμπειρο συνεργείο μας βρίσκεται κοντά σας σε όλη τη διαδικασία της ανακαίνισης του χώρου σας, με σκοπό να γίνει η σωστή καταγραφή των προβλημάτων του χώρου αλλά και των αλλαγών που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.  

Στοχεύοντας τόσο στο σωστό, όσο και πρακτικό σχεδιασμό για τους καινούργιους σας χώρους, αφουγκράζοντας παράλληλα τις επιθυμίες σας.

Η ομάδα της EasyReno είναι εδώ να σας βοηθήσει με δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας και δωρεάν εκτίμηση του συνολικού κόστους της ανακαίνισης!

Ανακαίνιση του χώρου σας από εξειδικευμένα συνεργεία

 
  • ανακαίνιση εσωτερικού-εξωτερικού χώρου σπιτιού

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται  μεγάλη αύξηση των ιδιωτικών έργων μικρής και μεσαίας κλίμακας και κυρίως η ανάγκη για ανακαίνιση σπιτιού είτε μεμονωμένα σε κάποιες εργασίες, όπως ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση σαλονιού ή ακόμη και υπνοδωματίου, αλλά και για ριζική ανακαίνιση της κατοικίας εσωτερικά και εξωτερικά.

  • ανακαίνιση μπανιέρας-ντους μπάνιου

Κάθε ανακαίνιση για μας είναι ένα ξεχωριστό, μοναδικό έργο και οι μηχανικοί μας και τα συνεργεία μας μελετούν κάθε εργασία που θα κάνουν στον χώρο σας με μεγάλη προσοχή.Η ανακαίνιση μπάνιου είναι ένα σύνολο εργασιών που πρέπει να γίνουν με πολύ μεγάλη προσοχή από έμπειρα συνεργεία, με σωστή καταγραφή των προβλημάτων και σωστό σχεδιασμό του νέου μπάνιου.

  • ανακαίνιση κουζίνας

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών επιλέγουν να κάνουν ανακαίνιση στην κουζίνα τους, ιδίως σε παλιές κουζίνες με πολλά προβλήματα. Η ανακαίνιση κουζίνας μπορεί να γίνει χωρίς να απαιτούνται άλλες εργασίες στο σπίτι.

  • ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Την ολοκλήρωση της ηλεκτρολογικής μελέτης, για κάποιο οικιακό ή επαγγελματικό χώρο, πρέπει να ακολουθεί η κατασκευή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, με το βέλτιστο τεχνικά τρόπο και από πιστοποιημένους ηλεκτρολόγους.

Ζήστε την καλύτερη εμπειρία ανακαίνισης με την EasyReno

Δίνουμε μορφή σε ό,τι φανταστείτε!

 

Η εταιρεία EasyReno επισημαίνοντας την ανάγκη για κατασκευή χώρων ιδιαίτερου σχεδιασμού και αισθητικής σας προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία ανακαίνισης.

Δίνουμε λύσεις στις δικές σας ανάγκες και αναδεικνύουμε τους χώρους σας.

Μέσα από σύγχρονες διαδικασίες σχεδίασης και κατασκευής και με σύμμαχο την έμπνευση, την αξεπέραστη ποιότητα και τις ασυναγώνιστες τιμές μας υλοποιούμε μοναδικές δημιουργίες.

Μελέτη ανακαίνισης στα Μελίσσια

Με γνώμονα την υψηλή αισθητική αναλαμβάνουμε μελέτη και σχεδιασμό του χώρου σας στα Μελίσσια. Εφαρμόζουμε πρωτότυπες λύσεις υψηλής τεχνολογίας και λειτουργικότητας.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες