ανακαινιση

Ανακαίνιση Λυκόβρυση

Ανακαίνιση σπιτιού, καταστημάτων και άλλων χώρων στη Λυκόβρυση με την EasyReno . #1 στις αναζητήσεις για ανακαινίσεις σπιτιών και στην παροχή υπηρεσιών στη Λυκόβρυση και σε όλη την Αθήνα το 2022!

Θέλετε να προχωρήσετε σε ανακαίνιση όλων των χώρων του σπιτιού ή οποιουδήποτε χώρου του σπιτιού σας στη Λυκόβρυση;

Η EasyReno είναι εταιρεία με εμπειρία στις ανακαινίσεις σπιτιών και καταστημάτων στην Αθήνα.

Αναλαμβάνει με συνέπεια την ανακαίνιση του δικού σας χώρου με γνώμονα την επίτευξη ενός αποτελέσματος που καλύπτει τον πελάτη αισθητικά και φυσικά οικονομικά.

Για εμάς, στόχος είναι η άψογη  συνεργασία με τον πελάτη για να επιτευχθεί το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα της ανακαίνισης.

Δείτε στην εικόνα τα αποτελέσματα από ανακαινίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει.

Είτε πρόκειται για ενεργειακή αναβάθμιση του διαμερίσματος σας, είτε για την μερική ανακαίνιση της κουζίνας, του μπάνιου είτε για την ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας και των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ή ακόμα και μερικές επισκευές.

Εσείς αποφασίζετε και εμείς εγγυόμαστε την ποιότητα του έργου!

Η εταιρεία μας φροντίζει η ανακαίνιση του χώρου σας να είναι ένα έργο υψηλών υπηρεσιών που καλύπτει κάθε σας ανάγκη.

Επίκεντρο της προσπάθειας μας είναι η δημιουργία ενός χώρου μέσα από ένα σχέδιο για ανακαίνιση απόλυτα καταρτισμένο στις ανάγκες σας.

Αν το διαμέρισμά σας ή ο χώρος σας στη Λυκόβρυση χρήζει εσωτερικών ή εξωτερικών αλλαγών, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για ένα πακέτο ανακαίνισης χωρίς υπερβολικά κόστη και με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Μερική ή ολική ανακαίνιση σπιτιού;

 

Είτε οι αλλαγές είναι μικρές είτε μεγαλύτερες, θέλουμε να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες και να στοχεύουν στην ανάδειξη του σπιτιού σας σε ένα νέο χώρο που σας ταιριάζει και σας εξυπηρετεί πάντα με τις χαμηλότερες τιμές.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους αναβάθμιση στη Λυκόβρυση. 

Η ανακαίνιση σπιτιού τόσο των εξωτερικών όσο και του εσωτερικών χώρων είναι η ειδικότητά μας, τώρα και στη Λυκόβρυση. Η ανακαίνιση πραγματοποιείται με κάθε λεπτομέρεια.

Στόχος μας σε κάθε ανακαίνιση είναι να υλοποιηθούν οι ιδέες σας σε συνεργασία με την εταιρεία μας.

Το δικό σας όραμα για το νέο σας χώρο στη Λυκόβρυση μπορεί να πραγματοποιηθεί  χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά στην ανακαίνιση σπιτιού με τις χαμηλότερες τιμές.

 Εμείς πάντα στοχεύουμε σε ένα υψηλά αισθητικό αποτέλεσμα και δρομολογούμε την ανακαίνιση με βάση τις δικές σας ανάγκες και ιδέες και για τα σημεία του χώρου που εσείς επιθυμείτε, είτε είναι ο χώρος του μπάνιου, της κουζίνας, είτε οι πόρτες και τα έπιπλά σας.

 Στην EasyReno προσπαθούμε να αναλαμβάνουμε έργα διατηρώντας ένα υψηλά αισθητικό αποτέλεσμα ανακαίνισης.

Έτσι, εσείς μας εμπιστεύεστε και εμείς παρέχουμε τις πιο έμπιστες υπηρεσίες ανακαίνισης σπιτιών στην Αθήνα, στις καλύτερες τιμές.

Eπιδιώκουμε την άνεση, χαρακτηριστικό των αλλαγών που προτείνουμε σε περιοχές όπως τη Λυκόβρυση.

Ζητήστε τώρα μια προσφορά δωρεάν από την εταιρεία μας, στέλνοντας μας μήνυμα ή email στο γραφείο μας!

Αποκτήστε τον χώρο που επιθυμείτε στη Λυκόβρυση, χωρίς να είστε επιβαρυμένοι με μεγάλο κόστος.

Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κουφώματα και δάπεδα της κατοικίας σας στη Λυκόβρυση που να  ανταποκρίνονται ακόμα και στις μεγαλύτερες προσδοκίες σας.

Ανακαίνιση στα κουφώματα και στα δάπεδα

Όσον αφορά τα κουφώματα που χρησιμοποιούμε για ανακαίνιση είναι όλα νέας τεχνολογίας με βάση τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση του έργου.

Μπορείτε να μας ζητήσετε ακόμη και κουφώματα πλαστικά ή κουφώματα αλουμινίου με τις καλύτερες προδιαγραφές ποιότητας και αναλόγως με τις δικές σας ανάγκες.

Επιπλέον, στον ενιαίο χώρο και στην κουζίνα μπορεί να τοποθετηθεί μαρμάρινο δάπεδο, ενώ σε ένα ή περισσότερα υπνοδωμάτια μπορεί να τοποθετηθεί ξύλινο δάπεδο.

Αναλαμβάνουμε τόσο την συντήρηση ξύλινου δαπέδου, μαρμάρου ή μωσαϊκού όσο και την επίστρωση δαπέδων με πλακίδια ή με laminate  επιλογής από την προτεινόμενη γκάμα.

Ανακαίνιση στο υπνοδωμάτιο της κατοικίας σας.

Eπιλέγουμε τόσο την άνεση όσο και την αισθητική, χαρακτηριστικό των αλλαγών στις ανακαινίσεις που προτείνουμε σε περιοχές όπως τη Λυκόβρυση.

Αναβαθμίζουμε με πολύ μικρό κόστος τον νέο σας δωμάτιο!

 

Όσον αφορά τα υπνοδωμάτια φροντίζουμε να συνδυάζουμε την άνεση και την αισθητική, προσφέροντάς σας τις πιο καινοτόμες ιδέες και λύσεις. Ανακαινιση του υπνοδωματίου σημαίνει καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση νέων επίπλων, εσωτερικών πορτών και πορτών ασφαλείας!

 

Αλλάζοντας το design στις ντουλάπες ή άλλα έπιπλα των υπνοδωματίων, έχετε άμεσα μια δραστική αλλαγή του χώρου και μπορείτε με άνεση να χαρείτε τον νέο σας χώρο.

Επιπλέον εργασιες  ή αντικαταστάσεις  που μπορούν να γίνουν:

τοποθέτηση νέας εσωτερικής πόρτας σε διάφορα χρώματα  με νέα κλειδαριά

τοποθέτηση πόρτας με κλειδαριά ασφαλείας.

Οι νέες ντουλάπες και πόρτες ή και οι απαραίτητες επισκευές μπορούν να δώσουν τον απαραίτητο αέρα αναβάθμισης όλων των χώρων του διαμερίσματος.

Γιατί να κάνετε ανακαίνιση μπάνιου;

 

Όταν μιλάμε για ανακαίνιση σπιτιού, μια αλλαγή σε βασικούς χώρους του σπιτιού μας, όπως το μπάνιο μας μπορεί πραγματικά να μας ανανεώσει.

Εσείς αποφασίζετε και εμείς εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα του έργου!

Οι εργασίες που παρέχονται είναι:

η αποξήλωση όλων των παλιών ειδών υγιεινής,

η αποξήλωση των παλιών πλακιδίων,

η νέα υδραυλική εγκατάσταση, ύδρευσης – αποχέτευσης,

η προμήθεια και τοποθέτηση νέων πλακιδίων,

η κατασκευή ντουζιέρας κτιστής ή τοποθέτηση κανονικής με καμπίνα

και το βάψιμο της οροφής του μπάνιου και των σημείων που δεν καλύπτονται από τα πλακάκια.

Aνακαίνιση κουζίνας

 

Ειδικότερα εκτός από τα έπιπλα του σπιτιού, στην EasyReno αναλαμβάνουμε και την μερική ή ολική ανακαίνιση της κουζίνας.

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιών επιλέγουν να κάνουν ανακαίνιση στην κουζίνα τους, ιδίως σε παλιές κουζίνες με πολλά προβλήματα που χρειάζονται επισκευές.

Η ανακαίνιση κουζίνας γίνεται χωρίς να απαιτούνται άλλες εργασίες στο σπίτι.

Η ανακαίνιση στα ντουλάπια της κουζίνας είναι η καλύτερη και οικονομικότερη επιλογή.

Η ποιότητα στα ντουλάπια κουζίνας είναι εξαιρετική και οι διαθέσιμοι χρωματισμοί είναι αρκετοί  ώστε να έχουμε ένα λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον εργασίες ανακαίνισης που φέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα είναι:

η απομάκρυνση των  κουτιών της  παλιάς κουζίνας

η τοποθέτηση των πλακιδίων κουζίνας, όπως και τυχόν επισκευές που επιθυμείτε.

Τα νέα έπιπλα στις χαμηλότερες τιμές προσφέρουν αέρα αλλαγής στο χώρο σας στη Λυκόβρυση.

 

Κάθε νέο έπιπλο που τοποθετείται στην κουζίνα του διαμερίσματος ή στο χώρο του μπάνιου συμβάλλει στο να διαμορφωθεί ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα οι πόρτες ασφαλείας άριστης κατασκευής προσφέρουν την άνεση και την σιγουριά!

Θέλοντας να δώσουμε έμφαση σε αποτελέσματα υψηλής αισθητικής, οι εξωτερικές εργασίες ανακαίνισης σπιτιού στη Λυκόβρυση περιλαμβάνουν:

 

εξωτερικές επισκευές κτιρίου,

τοποθέτηση θερμομόνωσης και υγρομόνωσης,

μόνωση ταράτσας, επιδιόρθωση στέγης,

επισκευή υδρορροών,

ελαιοχρωματισμοί,

διαμόρφωση κήπων των κατοικιών. 

Έτσι, εσείς μας εμπιστεύεστε και εμείς παρέχουμε τις πιο έμπιστες υπηρεσίες ανακαίνισης σπιτιών στην Αθήνα, στις καλύτερες τιμές.

Στη σελίδα της εταιρείας μας, μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα από πλακάκια κουζίνας, μπάνιου, καθώς ειδικευόμαστε στις ανακαινίσεις κατοικιών, κουζίνας, μπάνιου και παντός είδους τεχνικές εργασίες.

Η ανακαίνιση σπιτιού τόσο των εξωτερικών όσο και του εσωτερικών χώρων είναι η ειδικότητά μας, τώρα και στη Λυκόβρυση.

Ζητήστε τώρα μια προσφορά δωρεάν από την εταιρεία μας, στέλνοντας μας μήνυμα ή email στο γραφείο μας!

Η συνέπεια και η εμπειρία μας στην ανακαίνιση σπιτιού φαίνεται από την αξιολόγηση των πελατών μας για τις υπηρεσίες μας που είναι σταθερά υψηλές και για το 2022.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι το τελικό αποτέλεσμα των εργασιών να ικανοποιεί τον πελάτη και να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του δικού σας χώρου στη Λυκόβρυση.

Έχουμε ιδέες και λύσεις ανακαίνισης χώρων σε προσιτές τιμές που αναδεικνύουν την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του χώρου σας στη Λυκόβρυση.

Για περισσότερα Info και στοιχεία σχετικά με την ιδανική ανακαίνιση για , μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο ή στη διεύθυνση email για οποιαδήποτε ερώτηση σας και θα ανταποκριθούμε άμεσα κάνοντας πραγματικότητα τις ιδέες σας για τον ιδανικό χώρο στη Λυκόβρυση !

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες