ανακαινιση

Κεραμίδια - κεραμοσκεπές στην Αθήνα

Κατασκευάζουμε υπέροχες κεραμοσκεπές σε κατοικίες,υψηλής αισθητικής και αντοχής με κεραμίδια υψηλής ποιότητας.

Κεραμοσκεπές 

Αναζητάτε να κατασκευάσετε ή επισκευάσετε την σκεπή του σπιτιού σας με κεραμίδια;

Αναλαμβάνοντας την κατασκευή της σκεπής σας, έχουμε σαν στόχο να προσφέρουμε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και αντοχής σε λογικές τιμές.

Το πάθος μας για τις κατασκευές σκεπών μας οδηγεί στο να επιλέγουμε πάντα τα πιο σωστά και ποιοτικά υλικά. 

Ο άψογος σχεδιασμός και η σωστή υλοποίηση είναι το μοναδικό μας μέλημα.

 Η κατασκευή και επισκευή της στέγης σας απαιτεί σωστό σχεδιασμό και προσεκτική μελέτη. 

Εμπιστευθείτε μας και απολαύστε μιας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Η στέγη αποτελεί ένα πολύ σημαντικό αρχιτεκτονικό και δομικό στοιχείο μιας κατασκευής. 

Ο σχεδιασμός της παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στην ανάδειξη όλου του κτιρίου, ενώ η λειτουργικότητα της θα καθορίσει την αντοχή της οικοδομής στο χρόνο και τις φυσικές φθορές.

Η επιλογή των υλικών, ο σχεδιασμός, η τοποθέτηση και η προσαρμογή κάθε στέγης στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε κτιρίου είναι για εμάς μια πρόκληση που πάντα ξεπερνά τις υψηλές προδιαγραφές που θέτουμε σε όλες τις κατασκευές μας.

κεραμίδι στέγης σπιτιού

Στέγες, Σοφίτες και Βεράντες κατασκευασμένες με 

 • ρωμαϊκά, 
 • γαλλικά
 • βυζαντινά Κεραμίδια
 • σουηδική Ξυλεία
 • ξυλεία Τράβα
 • ξυλεία Πιτς Πάιν
 • και πολλά άλλα είδη, αποτελούν την κορυφαία σας επιλογή.

Οι κεραμοσκεπές είναι μια παραδοσιακή επιλογή για την κάλυψη των σπιτιών αφού εδώ και πολλούς αιώνες τοποθετούνται στις στέγες. Κι ίσως στην Αθήνα να μην τις συναντάμε πολύ συχνά γιατί υπάρχουν παντού πολυκατοικίες, μόλις όμως απομακρυνθούμε λίγο από το κέντρο τις βλέπουμε να κυριαρχούν στα σπίτια. 

Γιατί όμως οι κεραμοσκεπές έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους που τις κάνει να ξεχωρίζουν; Και ποιο είναι ένα λογικό σκεπη κοστος;

Οι κεραμοσκεπές είναι μια παραδοσιακή επιλογή για την κάλυψη των σπιτιών αφού εδώ και πολλούς αιώνες τοποθετούνται στις στέγες. Κι ίσως στην Αθήνα να μην τις συναντάμε πολύ συχνά γιατί υπάρχουν παντού πολυκατοικίες, μόλις όμως απομακρυνθούμε λίγο από το κέντρο τις βλέπουμε να κυριαρχούν στα σπίτια.

Οι κεραμοσκεπές είναι επικλινείς σκεπές που κατασκευάζονται από ξύλινη βάση πάνω στην οποία τοποθετούνται τα κεραμίδια. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι οι θερμομονωτικές τους ιδιότητες. Έτσι λοιπόν διαπιστώνουμε ότι τα σπίτια με κεραμοσκεπή είναι πιο ζεστά το χειμώνα και πιο δροσερά το καλοκαίρι, αφού η θέρμανση αποδίδει περισσότερο κατά τους χειμερινούς μήνες και αντίστοιχα η ζέστη δεν επηρεάζει τόσο έντονα το εσωτερικό του σπιτιού κατά τους θερινούς μήνες.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των κεραμοσκεπών είναι η ανθεκτικότητά τους στο νερό και τον πάγο και η προστασία που προσφέρουν από την υγρασία. Ειδικότερα η αντοχή τους στην υγρασία είναι ο λόγος που τις συναντάμε πολύ συχνά στις στέγες σπιτιών που βρίσκονται σε περιοχές που παρουσιάζουν υψηλά ποσοστά υγρασίας καθώς και σε περιοχές που χιονίζει συχνά αφού το επικλινές σχήμα της στέγης βοηθά στην απομάκρυνση του χιονιού.

Σημαντική είναι επίσης και η οικονομία που προσφέρουν οι κεραμοσκεπές αφού το κόστος συντήρησής τους είναι πολύ μικρό. Επίσης, λόγω των θερμομονωτικών τους ιδιοτήτων μας παρέχουν εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, αφού είναι μειωμένες οι ανάγκες για θέρμανση και κλιματισμό του χώρου.

Σε αυτό το σημείο δε θα πρέπει να παραλείψουμε και την πυροπροστασία που προσφέρει μια κεραμοσκεπή. Αν αναλογιστούμε ότι για να κατασκευαστούν οι πρώτες ύλες της κεραμοσκεπής(κεραμίδια) έχουν περάσει από πολύ υψηλές θερμοκρασίες τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι πρόκειται για μη εύφλεκτα υλικά.

Φυσικά, η μεγάλη ποικιλία που υπάρχει σε χρώματα και σχέδια, ικανά να καλύψουν κάθε γούστο και στυλ είναι άλλος ένας σημαντικός παράγοντας για να τις προτιμήσουμε.

Το υλικό με το οποίο θα καλύψουμε τη στέγη της κατοικίας μας είναι σημαντική υπόθεση για αυτό καλό είναι προτού αποφασίσουμε να απευθυνθούμε σε εξειδικευμένο συνεργείο ώστε να λάβουμε υπόψη όχι μόνο την αρχιτεκτονική του χώρου μας αλλά και τις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής που μένουμε.

Οι Κεραμοσκεπές & Πέργκολες

Οι στέγες ως κατασκευές αποτελούνται από επικλινή επίπεδα που χρησιμεύουν κυρίως στην εύκολη απομάκρυνση των νερών της βροχής ή του χιονιού σε ορεινές περιοχές.

Διακρίνονται ανάλογα με τον αριθμό των επικλινών επιπέδων σε μονόριχτες, δίρριχτες, τριριχτες κτλ, καθώς και από την κλίση των επιπέδων τους που διαφοροποιείται ανά περιοχή. 

Κάθε στέγη αποτελείται από τον σκελετό ο οποίος είναι μεταλλικός ή ξύλινος, τη μόνωση και την επικάλυψη.

Υπάρχουν πάρα πολλά υλικά επικάλυψης ανάμεσα στα οποία μπορεί κανείς να επιλέξει ανάλογα με το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλει να δώσει, την αντοχή που απαιτείται και τις ειδικές συνθήκες που μπορεί να υπάρχουν ανά περίπτωση (παραδοσιακός οικισμός, παραθαλάσσια/ορεινή περιοχή, καιρικές συνθήκες κτλ).

Γενικά η επικάλυψη μπορεί να γίνει με: 

 • κεραμικά κεραμίδια
 • ασφαλτικά κεραμίδια
 • γυάλινα κεραμίδια
 • φύλλα πλαστικού κεραμιδιού
 • φωτοβολταϊκά κεραμίδια
 • κεραμίδια πορσελάνης
 • κεραμίδια τσιμέντου
 • πολυκαρβονικά φύλλα
 • πολυεστερικά φύλλα/ρολά
 • ακρυλικά φύλλα
 • φύλλα πολυστερίνης (Plexiglass)
 • πάνελ πολυουρεθάνης
 • πάνελ πετροβάμβακα 

και πολλές άλλες υποκατηγορίες υλικών με εξειδικευμένες προδιαγραφές, ανάλογα την οικονομική δυνατότητα και τις απαιτήσεις. 

Ποικιλία εργασιών για κεραμοσκεπές

Η EasyReno κατασκευάζει κεραμοσκεπές παντός τύπου σε βεράντες ,οικίες , μπάρμπεκιου, σοφίτες, πάρκιν, χαγιάτια , επαγγελματικούς και εργοστασιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα πάντα με γραπτή εγγύηση. Για αξιόπιστη στεγη με κεραμιδια κοστοσ, καλέστε μας σήμερα.

Κεραμοσκεπές σε βεράντες

Κεραμοσκεπές παντός τύπου με κεραμίδια ρωμαϊκά ,ασφαλτικά ή πάνελ με ξυλότυπο ή σιδηροκατασκευή σε βεράντες ,αίθρια πάντα με πιστοποιημένα ευρωπαϊκά υλικά.

Κεραμοσκεπές με Panel

Κατασκευή μεταλλικού ή ξύλινου σκελετού τοποθετώντας πάνελ αφρού πολυουρεθάνης σε σχήμα κεραμιδιού ή τραπεζοειδή για οικίες βεράντες ,πάρκιν, βιομηχανικούς χώρους.

Πέργκολες

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε πέργκολες σε διάφορα σχέδια καρέ, αγκλέ , μισοχαρακτές, περσίδα, ίσιες για την τοποθέτηση κυματοειδούς πανιού με εμποτισμένη σουηδική ξυλεία ή με Pits pain, Oregon, ,καστανιά, τροπική ξυλεία Iroco, Tick, Mermpao.

Σκεπές εκκλησιών

Επικεραμώσεις εκκλησιών με βυζαντινά κολυμβητά κεραμίδια σε όλη την Ελλάδα με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Ειδικές ξύλινες κατασκευές

Χειροποίητη τοξοειδή ξυλεία σε οποιαδήποτε διάσταση και διατομή με ξυλεία σουηδική, pits pain, Oregon ακολουθώντας πιστά την οικοδομική γραμμή της οικίας ή του κτιρίου σας.

Ξυλότυποι Κεραμοσκεπών

Ξυλότυπους κεραμοσκεπών για βεράντες, οικίες, σοφίτες με ξυλεία μασίφ ή σύνθετη ,κατασκευή ζευκτών ελληνικού τύπου κατασκευή ζευκτών αμερικάνικου τύπου , καθώς και ευρωπαϊκού σε σχήμα άλφα. 

Οι κατασκευές μας προσθέτουν ένα τέλειο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα στο χώρο σας πάντα με τη γραπτή εγγύηση της εταιρείας μας.

Σκεπές με πλαστικό κεραμίδι

Το πλαστικό κεραμίδι για σκεπεσ σπιτιων, αποτελεί πρωτοποριακό υλικό στο χώρο της σκεπής και παρά το ακριβό του κόστος, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στον τομέα των σκεπών.

Τα βασικά του οφέλη περικλείονται στο τρίπτυχο: αντοχή στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, μόνωση και στεγάνωση.

Η υψηλή αισθητική που προσφέρει στα κτίρια που τοποθετείται, ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, όμως οι τιμές στα πλαστικά κεραμίδια μπορεί να αποτελέσουν ανασταλτικό παράγοντα. Προτού απορρίψεις την ποιότητα για την τιμή, συμβουλέψου έναν έμπειρο τεχνίτη σκεπών, ο οποίος θα σε βοηθήσει να πάρεις την καλύτερη απόφαση.

Η EasyReno αναλαμβάνει την κατασκευή πάσης φύσεως στεγών και κεραμοσκεπών για να διαμορφώσει τον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα ασφαλτικά κεραμίδια είναι μία κατηγορία κεραμιδιών που αποτελεούνται απο ασφαλτικό υλικό και έχοουν πλισμό από υαλοϋφασμα. Επενδύονται στην πάνω πλευρά τους από χρωματιστές ψηφίδες κάνοντας έτσι την όψη τους πιο αισθητικά ελκυστική. 

Τα μεταλλικά κεραμίδια χαρακτηρίζονται από την υψηλή αντοχή τους και το χαμηλό βάρος τους. Αντέχουν στις καιρικές συνθήκες και συνήθως έχουν σημαντικά χαμηλότερο κόστος σε σχέση με άλλες επιλογές. Αποτελούν ιδανική λύση για στέγες ειδικά αν πρόκειται για μεγάλα επαγγελματική κτίρια. 

Η επιλογή των κεραμιδιών έχει πολλές παραμέτρους και εξαρτάται από το μέγεθος της σκεπής, το είδος του κτηρίου αλλά και τα χρήματα που έχετε στη διάθεση σας. Στην EasyReno προσπαθούμε πάντα να πετυχαίνουμε τον καλύτερο συνδυασμό τιμής και ποιότητας ώστε να έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. 

Τα κεραμίδια από πηλό είναι μία επιλογή με πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Το χρώμα των κεραμιδιών είναι η φυσική τους απόχρωση που ενισχύεται με το σωστό ψήσιμο. Να είστε σίγουροι ότι τα κεραμίδια απο πηλό δεν πρόκειται να αλλοιώσουν το χρώμα τους ποτέ σε αντίθεση με άλλου είδους κεραμίδια. 

Τα κεραμίδια από πηλό είναι φυσικά υλικά χωρίς προσθήκη χημικών. Η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μεγάλη και σπάνια θα έχετε προβλήματα με αυτού του είδους τα κεραμίδια. Είναι πλήρως ανακυκλώσιμα αν πρέπει να αφαιρεθούν από τη στέγη και δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες για το περιβάλλον.

Οι τιμές για κεραμοσκεπη κοστοσ ανα τ μ ποικίλλουν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Καλέστε μας σήμερα για να πάρετε προσφορά.

Κατασκευή στέγης με κεραμίδια

Οι επαγγελματίες της EasyReno αναλαμβάνουν με ασφάλεια και επαγγελματισμό την κατασκευή στέγης από κεραμίδια, αλλά και την επισκευή και επιδιόρθωση κεραμιδιών.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες