ανακαινιση

Κέντρο Αθήνας

Αναζητάτε επαγγελματίες ανακαίνισης στο κέντρο Αθήνας; Αναβαθμίστε το χώρο σας αισθητικά με την βοήθεια των εξειδικευμένων τεχνικών μας! Στόχος μας η προσφορά οικονομικών λύσεων για τη σχεδίαση ενός χώρου που καλύπτει τις λειτουργικές σας ανάγκες και ταυτόχρονα εγγυάται την υψηλή αισθητική μιας σύγχρονης πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας, πάντα με πλήρη συνέπεια και ευελιξία.

Όπως είναι γνωστό, η κατασκευή μιας πολυκατοικίας αποτελεί μια πολύπλοκη διαδικασία. Στην Αθήνα, και ειδικότερα στο κέντρο της Αθήνας, υπάρχουν παλαιά κτίρια, τα οποία αν και συντελούν στη διαμόρφωση μιας ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής. Ως εκ τούτου, αποτελούν αντικείμενο θαυμασμού για πλήθος τουριστών πλην όμως δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες ενός λειτουργικού χώρου δίχως προβλήματα και με συνεχή ανάγκη για επιδιορθώσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την ανάγκη για πλήρη ανακαίνιση, σχεδόν σε κάθε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς η περιοχή εξακολουθεί να αποτελεί πόλο έλξης φοιτητών και εργαζομένων που αναζητούν ένα χώρο στην “καρδιά” της πρωτεύουσας.

Εμείς στην EasyReno προσφέρουμε ένα πακέτο ανακαίνισης ικανό να καλύπτει και να αφουγκράζεται την αισθητική και τις οικονομικές απαιτήσεις κάθε πελάτη. Μάλιστα, ήδη από τις αρχές του 2022  καταφέραμε να διασφαλίσουμε τη συνεργασία με ακόμα περισσότερες εταιρείες παροχής οικοδομικών υλικών ανακαίνισης, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη ποικιλία και ακόμα μεγαλύτερο εύρος σε ιδέες σχεδίασης και διαρρύθμισης του χώρου. 

Τα διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας δεν διακρίνονται συνήθως για το μέγεθος τους, έτσι είναι σημαντικό να υπάρχουν λύσεις ανακαίνισης για την σωστή διαρρύθμιση κάθε δωματίου, ώστε να γίνεται πλήρης εξοικονόμηση χώρου.

  • Δίνουμε μεγάλη σημασία στη τοποθέτηση εξαιρετικών κουφωμάτων με ποιοτικά υλικά, όπως και στην αντικατάσταση των δαπέδων, ώστε να διατηρείται η θερμότητα το χειμώνα και η ψύξη το καλοκαίρι, καθώς και να μην υπάρχουν διαρροές στην ενεργειακή απόδοση των αντίστοιχων σωμάτων. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη τοποθέτηση φυσικού αερίου για εξοικονόμηση ρεύματος και πετρελαίου!
  • Ακόμη, στο επίκεντρο της προσοχής μας βρίσκεται η ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας, όπως υπάρχουν υδραυλικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, ικανές να φέρουν ταυτόχρονα προβλήματα όσο και ατυχήματα, αν έχει επέλθει φθορά! Ιδιαίτερα σε αυτήν την περιοχή της Αθήνας, είναι πολύ σημαντικό να γίνει ανακαίνιση του χώρου ώστε να αποφευχθεί κάποιο μεγαλύτερο και άλυτο ζήτημα! Ταυτόγχρονα, η κουζίνα, ως ένας χώρος – “εστία” της οικογένειας ( ή ως ένας ενιαίος χώρς με το σαλόνι), βελτιώνεται αισθητικάμε τοποθέτηση δαπέδων που φέρνουν φως και αρχιτεκτονική ισορροπία στον πιο “ζεστό” χώρου στο διαμέρισμα σας!
 
  • Τέλος, το υπνοδωμάτιο σας ήταν και θα είναι πάντα ένα καταφύγιο ηρεμίας και ξεκούρασης. Εμείς, παρέχουμε μια γκάμα σχεδίων για το παιδικό υπνοδωμάτιο, το εφηβικό υπνοδωμάτιο αλλά και το υπνοδωμάτιο ενηλίκων σε συνεργασία με τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές εταιρείες στρωμάτων και επιπλοποιίας στο κέντρο της Αθήνας. Κι εδώ, παρέχουμε αντικατάσταση με νέα δάπεδα και κουφώματα, ταιριαστά με την επιθυμητή αισθητική του αγαπημένου χώρου κάθε μέλους της οικογένειας!

Δώστε μια νέα πνοή στο χώρο σας στο κέντρο της Αθήνας!

Για δωρεάν αυτοψία, καλέστε μας στην πολυκατοικία σας  συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος! Για να δείτε τις ανακαινίσεις μας σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας, συμβουλευτείτε τον οδηγό ανακαίνισης στο πάνω μέρος της σελίδας!

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες