Home Renovation Redefined

Καθαρισμός

Όλες οι τεχνικές εργασίες μετά από μία ανακαίνιση σπιτιού δημιουργούν βρωμιά, σκόνη και σκουπίδια. Ο λεπτομερής καθαρισμός είναι απαραίτητος! Στην EasyReno σας παραδίδουμε ένα καθαρό σπίτι!

Αποφασίσατε να κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι σας, ολική ή μερική. Οι ανακαινίσεις όμως δημιουργούν μεγάλη αναστάτωση, υπάρχουν πολλά σκουπίδια και μπάζα στο πάτωμα, στο μπάνιο, στο χώρο της κουζίνας, πάνω σε επιφάνειες, σε σημεία με δύσκολη πρόσβαση αλλά και εξωτερικά, π.χ. στον κήπο, στο μπαλκόνι. 

Όπως και να το κάνουμε ο καθαρισμός μετά από ανακαίνιση είναι απαραίτητος

Γι’αυτόν και άλλους λόγους ο καθαρισμός οικίας μετά απο ανακαίνιση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Εάν ψάχνετε συνεργεια καθαρισμου σπιτιων βορεια προαστια, στα δυτικά τα ανατολικά ή το κέντρο έχουμε τη λύση.

Μετά από μία ανακαίνιση με την EasyReno παίρνετε το σπίτι σας ανακαινισμένο και πεντακάθαρο! Φροντίζουμε ώστε φεύγοντας να σας παραδώσουμε ένα σπίτι έτοιμο να κατοικηθεί και να γεμίσει με όμορφες στιγμές.

Η καθαριότητα σπιτιού είναι και για μας μεγάλη υπόθεση και θεωρούμε ότι ένα καθαρό σπίτι μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην καλύτερη ψυχολογία των ενοίκων του. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θέλουμε να αισθανθείτε άνετα στον καινούριο σας χώρο και να μην κουραστείτε άλλο με έξτρα καθάρισμα.

άνθρωπος που χρησιμοποιεί επαγγελματικό καθαριστικό δαπέδων

Υπηρεσίες Καθαρισμού της EasyReno

Στην EasyReno, είναι προτεραιότητα μας να σας παραδώσουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μετά την ανακαίνιση του σπιτιού σας και αυτό περιλαμβάνει και υπηρεσίες καθαρισμού.

  • Απολύμανση σε όλες τις επιφάνειες
  • Απολύμανση στο πάτωμα και καθαρισμός υπολειμμάτων από χρώματα ελαιοχρωματισμού ή σοβάδες
  • Καθαρισμός του ανελκυστήρα ή/και της σκάλας
  • Καθάρισμα επίπλων και συσκευών
  • Καθαρισμός στο μπάνιο, ειδικά από κατάλοιπα κόλλας πλακιδίων, σιλικόνης κτλ.
  • Καθαρισμός σε κουφώματα και τζάμια (εσωτερικά και εξωτερικά)
  • Σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα
  • Καθαρισμός ντουλαπιών στην κουζίνα

Φροντίζουμε όλα τα καθαριστικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε να είναι υποαλλεργικά ή να χρησιμοποιούμε προϊόντα μίας χρήσης όπως π.χ. σφουγγάρι. Για τα έπιπλα, τις συσκευές και τα πατώματα ακολουθούμε τις οδηγίες των κατασκευαστών και αποφεύγουμε βαριά χημικά που μπορεί να αλλοιώσουν τις επιφάνειες.

Θέλεις το καλύτερο συνεργείο καθαρισμού σπιτιού σε προάστια ή στο κέντρο; Ο σκοπός μας είναι να κάνουμε μία γενική καθαριότητα σπιτιού προτού σας το παραδώσουμε χωρίς σκόνη, μπάζα και σκουπίδια ώστε να μπορέσετε άμεσα να τακτοποιήσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα μέσα στο νέο σας σπίτι.

Μερικές Συμβουλές από τους ειδικούς της EasyReno στην καθαριότητα σπιτιού

#1 Καθαριότητα Κουφωμάτων

Αν έχουμε ξύλινα κουφώματα, φροντίζουμε τον συχνό καθαρισμό τους από τη σκόνη με ηλεκτρική σκούπα ή σκούπα χειρός και αφαιρούμε τις υπόλοιπες βρωμιές με ξεσκονόπανο και γυαλιστικό για ξύλινες επιφάνειες. Αποφεύγουμε το νερό.

Στα κουφώματα αλουμινίου ή Pvc μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μείγμα από νερό, λευκό ξύδι και υγρό πιάτων και να τα περάσουμε με ένα σφουγγάρι ή ένα πανάκι. Δεν ξεχνάμε τις ράγες.

#2 Καθαριότητα Πατώματος

Τα πιο απαιτητικά πατώματα στον καθαρισμό είναι τα ξύλινα διότι δεν αρκεί απλά ένα σκούπισμα και ένα σφουγγάρισμα όπως στα πλακάκια. Αφού σκουπίσουμε πρώτα το ξύλινο πάτωμα, χρησιμοποιούμε στεγνή σφουγγαρίστρα και κάποιο από τα ειδικά καθαριστικά προϊόντα για ξύλινα πατώματα που βρίσκουμε στο εμπόριο. Αποφεύγουμε το νερό.

#3 Καθάρισμα Πλακιδίων

Τα πλακάκια είναι εύκολα στην καθαριότητα και ο τακτικός καθαρισμός τους βοηθάει στη μακροζωία και τη συντήρηση τους. Πολλές φορές όμως βλέπουμε ότι μαζεύεται βρωμιά στους αρμούς των πλακιδίων. Μπορείτε να τρίψετε τοπικά με μία βούρτσα και ξύδι ή πάστα από μαγειρική σόδα και νερό. Φροντίστε να ξεπλύνετε αυτό το μείγμα μετά για να μην αλλοιώσει το πλακάκι σας.

Γενικά, στα πλακάκια φροντίζουμε να μην τα φθείρουμε γρατζουνώντας τα ενώ αν ο κατασκευαστής δώσει οδηγίες για κάποια ιδιαίτερη φροντίδα, την ακολουθούμε.

#4 Καθάρισμα από Χρώματα Ελαιοχρωματισμού

Ίσως στις πιο δύσκολες και κουραστικές δουλειές στην καθαριότητα σπιτιού είναι η καθαριότητα από χρώματα ελαιοχρωματισμού. Το συνεργείο της EasyReno σας αφήνει το σπίτι σας καθαρό και χωρίς πιτσιλισμένα χρώματα στα πατώματα και στα έπιπλα αλλά και μεις ακόμα έχουμε κάποιους κανόνες καθαρισμού στο βάψιμο.

Χρησιμοποιούμε πάντα ρούχα για τέτοιες δουλειές π.χ. βάψιμο. Φροντίζουμε να καλύψουμε καλά τα πράγματα του σπιτιού και να ελέγχουμε συχνά μήπως μας έχει ξεφύγει κάτι ή κάποιο κάλυμμα έφυγε απο τη θέση του.

Έχουμε πάντα δίπλα μας ένα νωπό πανί και ένα λεκανάκι με νερό για να σκουπίζουμε άμεσα το χρώμα αν πιτσιλίσει. Πρώτα μαζεύουμε με χαρτί κουζίνας για να μην το απλώσουμε και μετά το σκουπίζουμε με το νωπό πανί.

Αν πέσει χρώμα πάνω σε τζάμια και δεν προλάβουμε να το σκουπίσουμε, περιμένουμε να στεγνώσει και το αφαιρούμε με μία ξύστρα όπως αυτή για τις κεραμικές εστίες.

Και μερικά ακόμα tips…

Φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε μίας χρήσης σφουγγάρια και πανάκια. Αν αυτό δεν είναι εφικτό (λόγω περιβαλλοντικής ευσυνειδησίας), τότε βεβαιωνόμαστε ότι τα πανάκια είναι καθαρά. Η καθαριότητα με βρώμικο πανάκι είναι σαν να μην έγινε ποτέ.

Η ηλεκτρική σκούπα δουλεύει υπερωρίες μετά από μία ανακαίνιση γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι η σακούλα είναι άδεια (ή ο κάδος) ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που θα χρειαστεί σκούπισμα παραπάνω από δύο φορές .

Αξιοποιούμε οικολογικά καθαριστικά προϊόντα όπως το λευκό ξύδι και η μαγειρική σόδα και αποφεύγουμε βαριά καθαριστικά όπως η χλωρίνη. Χρησιμοποιούμε προϊόντα όπως το υγρό πιάτων που διασπά τα λίπη και τη μεγάλη βρωμιά και αυτό συμβουλεύουμε και στους πελάτες μας.

Σκεφτόμαστε ότι η καθαριότητα του σπιτιού σας είναι σαν την καθαριότητα του σπιτιού μας και αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο την τελευταία μέρα των εργασιών μας για να σας παραδώσουμε ένα έτοιμο σπίτι.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συνήθως μετά από εργασίες ανακαίνισης, είτε ολικής είτε μερικής, υπάρχουν πάρα πολλές σκόνες, σοβάδες, τριψίματα που ίσως να πρέπει να γίνουν στο πάτωμα και λοιπές εργασίες που δεν εντάσσονται στην τυπική καθαριότητα. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού μπορεί να καθαρίσει το σπίτι σας αποτελεσματικά διότι έχουν τόσο την εμπειρία όσο και τα μηχανήματα που χρειάζεται για να φέρουν εις πέρας τον καθαρισμό του σπιτιού σας.

Αναλόγως το σπίτι σας, ίσως θα έπρεπε να γίνει τόσο απολύμανση ή/και μερικές φορές απεντόμωση. Για παράδειγμα, ενά παλιό σπίτι ή κάποιο πολύ βρώμικο μπορεί να χρειάζονται έξτρα απολύμανση πέρα από τον τυπικό καθαρισμό. Ωστόσο, τα συνεργεία καθαρισμού της EasyReno φροντίζουν να απολυμαίνουν πάντα τις επιφάνειες του σπιτιού σας και να σας παραδίδουν ένα σπίτι χωρίς μικρόβια. 

Ναι, τα συνεργεία καθαρισμού της EasyReno αναλαμβάνουν καθαρισμούς πολυκατοικιών, δηλαδή καθαρισμό σε σκάλες, ασανσέρ, ταράτσες, αποθήκες κτλ. 

Οι περισσότεροι πελάτες μας μένουν πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας οπότε ζητάνε να έχουν τακτικό καθαρισμό στο σπίτι τους π.χ. μία φορά τη βδομάδα. Ειδικά σε γραφεία και επαγγελματικούς χώρους, επιβάλλεται η τακτική καθαριότητα.

Το κόστος του συνεργείου διαμορφώνεται από το χώρο που πρόκειται να καθαριστεί και τις ανάγκες καθαρισμού. Για παράδειγμα ένας επαγγελματικός χώρος πολλών τετραγωνικών χρειάζεται περισσότερες μέρες για να καθαριστεί και περισσότερα άτομα. Ένα μικρό γραφείο στο οποίο γίνεται εβδομαδιαία συντήρηση χρειάζεται ένα άτομο συνήθως και λιγότερες ώρες. Επομένως, το κόστος διαμορφώνεται σε συνάρτηση με το χώρο και τους υπαλλήλους που πρεπει να εργαστούν. 

Η EasyReno σας παραδίδει το σπίτι σας ανακαινισμένο & πεντακάθαρο

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες καθαρισμού του σπιτιού σας μετά την ανακαίνιση και σας παραδίδουμε ένα σπίτι έτοιμο για να μείνετε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες