ανακαινιση

Ανακαίνιση Καματερό

Εάν θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνιση του χώρου σας στο Καματερό, μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα – απλά επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ταλαντούχα ομάδα μας θα αξιολογήσει τις απαιτήσεις σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας με προσφορές και συμβουλές πολύ σύντομα

Το Καματερό

Το Καματερό είναι χτισμένο στους πρόποδες του Ποικίλου Όρους, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν κατασκευαστεί σύγχρονα συγκροτήματα από μεζονέτες σε μερικές αραιοκατοικημένες γειτονιές της περιοχής.

Στο Καματερό υπάρχουν σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα.

Από τα σημεία Λόφος και Προφήτης Ηλίας ο επισκέπτης μπαίνει πλέον στο Ποικίλο Όρος, στο οποίο έχουν γίνει εκτεταμένες αναδασώσεις με σκοπό την οικολογική του ανασυγκρότηση. Στον Προφήτη Ηλία γίνονται πολλές εκδηλώσεις στο ανοιχτό θέατρο. Ο Προφήτης Ηλίας έχει θέα όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής μέχρι και το Σαρωνικό. Χώρος πρασίνου στο Καματερό είναι και το Πάρκο Ειρήνης με το θέατρο Ορφέας.

Στο Καματερό η υπογειοποίηση του κεντρικού ρέματος της Εσχατιάς και η διαμόρφωση του χώρου υπεράνω του ρέματος αλλάζουν την όψη της πόλης. Λόγω του χαρακτηριστικού επιμήκους σχήματος του Δήμου, η συνοικία έχει τη δική της ζωή και ταυτότητα γύρω από τις τοπικές πλατείες και τα σημεία αναφοράς κάθε γειτονιάς. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά κέντρα εστίασης και αναψυχής όπως ο Άτταλος, ο κινηματογράφος Μελίνα Μερκούρη, διαφόρων ειδών καταστήματα καθώς επίσης και γήπεδα και σχολεία.

Η περιοχή καθίσταται προσβάσιμη μέσω της Λεωφόρου Φυλής που ενώνει το κέντρο της Αθήνας με τη Δυτική Αττική. Στο Καματερό τελειώνει και η επέκταση της οδού Θηβών. Ο οικιστικός πυρήνας εντοπίζεται γύρω από την Πλατεία Ηρώων, που τιμά με το όνομά της μάχη που έγινε στην περιοχή επί της τουρκοκρατίας αλλά και στην Πλατεία Αγίου Νικολάου από την ομώνυμη εκκλησία.

Θέλετε να κάνετε ανακαίνιση στην κουζίνα; Οι εσωτερικές πόρτες χρειάζονται αντικατάσταση; Τα κουφώματα χρειάζονται ανανέωση;

Οι εσωτερικές πόρτες, οι ντουλάπες χρήζουν αλλαγής;

Τα νέα αλλά και τα παλαιά δάπεδα και τα γεμίσματά τους χρειάζονται επισκευή; Χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά υλικά όπως τσιμεντοκονία ξύλο, μάρμαρο και γρανίτη.

Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις χρειάζονται επιδιορθώσεις;

Τα πλακάκια ή οι υδραυλικές εγκαταστάσεις χρειάζονται έναν αέρα ανακαίνιση;

Η συνεργασία με την  EasyReno θας σας λύσει τα χέρια. Με τις σύγχρονες υπηρεσίες ανακαίνισης θα σας προσφέρει μια μερική ή ολική ανακαίνιση των χώρων που επιθυμείτε δίνοντας τον δικό μας προσωπικό χαρακτήρα και ύφος στο αποτέλεσμα ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Προσφέρουμε στον κάθε πελάτη μία ατομική εμπειρία ανακαίνισης για το σπίτι, το διαμέρισμα της πολυκατοικίας ή τους χώρους των καταστημάτων σας με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της EasyReno.

Ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε! Η επιτυχία μας βασίζεται στα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε για τις κατασκευές που χρειάζονται και την μελέτη που πραγματοποιούμε πριν από κάθε έργο.

καλέστε μας για προσφορά στο +306906652877

μιλήστε μαζί μας επίσης με email στο  info@easyreno.gr

Ανακαινίσεις σπιτιών στο Καματερό

Η εταιρεία μας σας προσφέρει στην Αθήνα στην περιοχή του Καματερού μια προσωποποιημένη εμπειρία ανακαίνισης για τον κάθε πελάτη.

Με μεγάλη επιτυχία μία ανακαίνιση για την οποία θα είστε περήφανοι σύντομα μπορεί να ολοκληρωθεί και στον δικό σας χώρο.

Δείτε ένα υπέροχο αποτέλεσμα ανακαίνισης στο νέο σας χώρο, για προσωπική ή επαγγελματική χρήση.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες