ανακαινιση

Ανακαίνιση Καισαριανή

Η Kαισαριανή υποδέχεται την εταιρεία EasyReno που στοχεύει στην ανακαίνιση του χώρου σας (ολική ανακαίνιση διαμερίσματος, σπιτιού, επαγγελματικού χώρου, μερική ανακαίνηση μπάνιου, κουζίνας, διακόσμηση χώρων) με συνέπεια και διασφάλιση της ποιότητας των εργασιών.

Η μερική ή ολική ανακαίνιση σπιτιού, επαγγελματικού χώρου, εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων αποτελεί πια γεγονός στην Καισαριανή απο την εταιρεία μας EasyReno, η οποία εγγυάται πέρα από την ποιότητα των υλικών και των επαγγελματιών που συνεργάζεται, μία ολοκληρωμένη εμπειρία ανακαίνισης χωρίς τη δική σας ταλαιπωρία κατά τις εργασίες. Η νέα τάξη πραγμάτων επιτάσσει όχι μόνο την οικονομία σε χρήματα αλλά και σε χρόνο και κόπο. Η Καισαριανή είναι μία περιοχή της Αθήνας όπου η ανακαίνιση αρχίζει να αποτελεί επιταγή της μοντέρνας αισθητικής και οι κάτοικοί της τείνουν να κατευθύνονται προς τη διασκευή του σπιτιού τους ή του επαγγελματικού τους χώρου ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους για καλαισθησία, άνεση και αποδοτικότητα.

Γιατί να ασχοληθώ με την ανακαίνιση του χώρου μου;

Θέλω να δώσω το σπίτι της γιαγιάς για AIRBNB. Πώς θα διαμορφώσω το χώρο για να είναι ελκυστικός στα social media;

Μετακομίζουμε μακριά από την Αθήνα και θα πουλήσουμε το σπίτι. Χρειάζεται όμως μία νέα νότα.

Έρχεται το μωρό και πρέπει να δημιουργήσουμε ένα χώρο / δωμάτιο για αυτό.

Πολλά από τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας χρειάζονται άμεση αλλαγή μπάνιου.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που επιθυμείτε την ανακαίνιση του χώρου σας, επαγγελματικού ή προσωπικού, εσωτερικού ή εξωτερικού η EasyReno σας παρέχει τις λύσεις με μία πραγματικά μεγάλη γκάμα εργασιών και υπηρεσιών που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε με την EasyReno

Ένα τηλέφωνο ή ηλεκτρονικό ραντεβού για την αυτοψία του χώρου σας θα αποτελέσει την αρχή για τη νέα σας ζωή. Η easyReno θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Οι μηχανικοί της εταιρείας μας θα φτιάξουν τη μελέτη του χώρου και θα διαμορφώσουν ένα κύκλο εργασιών με σαφές χρονοδιάγραμμα και κόστος που θα δημιουργήσουν μαζί σας με βάση πάντα τις ανάγκες τις δικές σας και του χώρου σας.

Καθ’όλη τη διάρκεια των εργασιών, τα συνεργεία θα επιβλέπουν επαγγελματίες εργοδηγοί και έμπειροι μηχανικοί ώστε να σας δίνουν ενημερωμένες πληροφορίες για την εξέλιξη της ανακαίνισης. Οι τιμές και τα κόστη θα προκαθοριστούν σε συνεννόηση με σας και έτσι δε θα βρεθείτε προ εκπλήξεως κατά την ολοκλήρωση του έργου.

Οι εργασίες της EasyReno περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την κατασκευή και εγκατάσταση κουζίνας, την ολική ανακαίνιση μπάνιου, την επιλογή και τοποθέτηση χρωμάτων και πλακιδίων σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, την αντικατάσταση / εγκατάσταση δαπέδου, τις εργασίες σε πόρτες, παράθυρα καθώς και εργασίες κουφωμάτων, τη διακόσμηση χώρων και τη μετακόμιση επίπλωσης και συσκευών.

Η ποιότητα των υπηρεσιών και των υλικών μας στην καισαριανή διασφαλίζεται από την ποιότητα των χώρων που έχουμε παραδόσει μέσα από το διάστημα παρουσίας μας στις ανακαινίσεις στην αθήνα. Δεν έχετε παρά να αφήσετε το φορτίο της ανακαίνισης της κουζίνας, του σπιτιού, του μαγαζιού σας στους ώμους μας.

Η ανακαίνιση στην Καισαριανή γίνεται πραγματικότητα

Εμπιστευθείτε την EasyReno για την ολική ή μερική ανακαίνιση του σπιτιού, του γραφείου, του καταστήματος, του ξενοδοχείου σας, του κήπου ή όποιων άλλων χώρων εσείς επιθυμείτε στο κέντρο και το υπόλοιπο καισαριανής.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες