ανακαινιση

Ανακαίνιση Ιλίσια

Η εταιρεία EasyReno επεκτείνει τις υπηρεσίες της στα Ιλίσια και στοχεύει να αποτελέσει τη σύνδεση των χώρων στην περιοχή σας με τις μοντέρνες επιταγές της αισθητικής που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταια χρόνια στην αθήνα με εργαλείο την ανακαινιση στο σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ανακαινίζω με την EasyReno

Εάν επιθυμείτε την ανακαίνιση του διαμερίσματός σας, του γραφείου σας ή του μαγαζιού σας, ιδέες, πληροφορίες και υπηρεσίες ανακαίνισης για μία πιο καλαίσθητη και πρακτική χρήση του εξωτερικού σας χώρου, η EasyReno σας παρέχει μία εξατομικευμένη στις ανάγκες σας και συμφέρουσα προσφορά. Τα μελη της εταιρείας μας ασχολούνται χρόνια με την ανακαίνιση σπιτιού / διαμερίσματος, καθώς και ποικίλλων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, συνεπώς μπορούν να εγγυηθούν την ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, την οικονομία (καθώς τα νέα δεδομένα την επιτάσσουν) και την άριστη εξυπηρέτησή σας.

Πως γίνεται η ανακαίνιση;

Ξεκινώντας από την αυτοψία του χώρου σας, προχωρούμε στη μελέτη του έργου ώστε να προκύψει μία προσφορά που να ικανοποιεί εσάς προσωπικά, με βάση και τις πληροφορίες που θα μοιραστείτε με το μηχανικό από πριν.

Κατόπιν, δείτε το έργο της ανακαίνισης να παίρνει σάρκα και οστά και τη νέα χρήση του χώρου σας να μεταμορφώνεται σε πρακτικότερη και αποδοτικότερη χάρη στις υπηρεσίες της EasyReno που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την αντικατάσταση / εγκατάσταση δπέδου, την επιλογή και τοποθέτηση χρωμάτων και πλακιδίων στους τοίχους, τις εργασίες σε πόρτες, παράθυρα και κουφώματα, την πλήρη ανακαίνιση σε μπάνιο και κουζίνα (κατασκευή και εγκατάσταση).

Καθόλη τη διάρκεια της ανακαίνισης, αυτό που μας ενδιαφέρει στην EasyReno περισσότερο είναι το άρτιο αποτέλεσμα που θα σας προσφέρουμε για το διαμέρισμα, το σπίτι, τη νέα σας επιχείρηση κλπ. Γι’ αυτό, καταρτισμένοι και έμπιστοι επαγγελματίες εργοδηγοί και μηχανικοί ασχολούνται με την επίβλεψη του έργου αδιάκοπα και όχι μόνο πριν αυτό παραδοθεί. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε και τη δική σας ηρεμία, παρέχοντάς σας σαφείς πληροφορίες ανά πάσα ώρα και στιγμή για την εξέλιξη της ανακαίνισης.

Τέλος, οφείλουμε να αναφέρουμε οτι η διαμόρφωση του κόστους θα γίνει σε συνεννόηση με τον πελάτη και θα διαμορφωθεί από τις υπηρεσίες μας και τα υλικά που θα επιλεγούν από αυτόν / αυτή. Έτσι θα διασφαλιστεί η ποιότητα της ανακαίνισης και το συμφέρον του ενδιαφερόμενου.

Γιατί να ασχοληθώ με την ανακαίνιση του χώρου μου;

Η κουζίνα μου είναι παλιά.

Το μπάνιο έχει διαρροές.

Νοίκιασα το μαγαζί στη γωνία και θέλω να το φτιάξω σύμφωνα με τη δική μου αισθητική.

Μετακομίζουμε σε άλλη περιοχή και θέλω να νοικιάσω το πατρικό διαμέρισμα.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που επιθυμείτε την ανακαίνιση του χώρου σας, η EasyReno είναι εδώ για να σας προσφέρει τις μοντέρνες δέες και υπηρεσίες της. Το άγχος του χρόνου, της προσωπικής ενασχόλησης και του κόστους το αναλαμβάνουμε εμείς.

Η εταιρεία EasyReno βρίσκεται πλέον στην αθήνα και μάλιστα στα Ιλίσια με συνεργεία έτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες του διαμερίσματος, της εταιρείας, του εσωτερικού ή εξωτερικού σας χώρου. Ο στόχος μας; Η διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος που δε θα σας απογοητεύσει ποτέ.

Το έργο που έχουμε επιτελέσει μέσα στα χρόνια της παρουσίας μας στο χώρο της ανακαίνισης αποδεικνύει οτι οι υπηρεσίες μελέτης και κατασκευής που προσφέρει η EasyReno και επιπλέον το αποτέλεσμα και η διατήρηση στις τιμές από την προσφορά έως την παράδοση του έργου θα πάρουν από τους ώμους σας το βάρος του άγχους και των ενδοιασμών σας.

Η ανακαινιση στα Ιλίσια γίνεται πραγματικότητα

Εμπιστευτείτε την EasyReno για την ολική ανακαίνιση σπιτιού, επαγγελματικού, εσωτερικού ή / και εξωτερικού χώρου καθώς και για όλες τις υπηρεσίες ανακαίνισης.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες