ανακαινιση

Ανακαίνιση Ίλιον

Ανακαίνιση διαμερίσματος ή εξοχικής κατοικίας στο Ίλιον στην Αθήνα.

Η τεχνική υπηρεσία της EasyReno υλοποιεί έργα ανακαίνισης με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την ανάπτυξη του του χώρου σας.

Η EasyReno συντάσσει και επιβλέπει  μελέτες και εκτελέσεις έργων που περιλαμβάνουν την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση, διακόσμηση και εξοπλισμό των κτιρίων και των διαμερισμάτων που αναλαμβάνει να κατασκευάσει, επισκευάσει ή συντηρήσει. 

Πραγματοποιούμε έργα που θα κάνουν πιο σύγχρονη και πιο φιλική την κατοικίας σας.

Ίλιον, η ελληνική ιστορία σε μια πόλη

Το Ίλιον είναι ένας από τους 9 δήμους της Δυτικής Αθήνας, ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος σε πληθυσμιακό μέγεθος και χωρίζεται οικιστικά σε 7 συνοικίες και 19 γειτονιές.

Μια πόλη ανοιχτή αγκαλιά για τους εσωτερικούς μετανάστες και την κοινωνική πρόνοια.

Το Ίλιον βρίσκεται βορειοδυτικά του κέντρου της Αθήνας και είναι ένας από τους δήμους που δέχτηκαν το μεγαλύτερο κύμα εσωτερικής μετανάστευσης τις δεκαετίες του ’50 και του ’60.

Τη δεκαετία του ’50 που η Ελλάδα πάσχιζε να επουλώσει τις πληγές που άνοιξαν στο σώμα της ο πόλεμος, η κατοχή και ο εμφύλιος, εκατοντάδες χιλιάδες επαρχιωτών από κάθε γωνιά της χώρας μετανάστευσαν αναζητώντας χώρους εγκατάστασης και ευκαιρίες απασχόλησης στην περιφέρεια της αθηναϊκής μεγαλούπολης.

Η τότε κοινότητα των Νέων Λιοσίων άνοιξε τη φιλόξενη αγκαλιά της για να εξασφαλίσει στους εσωτερικούς μετανάστες γη, στέγη, ίσως και κάποια εργασία στην παρακείμενη βιομηχανική ζώνη του Κηφισού, για να μπορέσουν να κάνουν το νέο ξεκίνημα της ζωής τους.

Πάνω από 50 χιλιάδες άτομα εγκαταστάθηκαν την πρώτη μεταπολεμική εικοσαετία στα Νέα Λιόσια, που υποδέχθηκαν τον μεγαλύτερο αριθμό εσωτερικών μεταναστών από κάθε άλλη περιοχή της Πρωτεύουσας.

Στο Ίλιον είναι εντυπωσιακός ο απολογισμός και εξαιρετικού ενδιαφέροντος τα ευρήματα και τα μνημεία της περιοχής.

Η οικονομική δραστηριότητα στο Ίλιον φέρει έντονα τα χαρακτηριστικά της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αθήνας. 

Ανάπτυξη παρουσιάζουν κυρίως οι τομείς της μεταποίησης και του εμπορίου, με μικρού μεγέθους βιομηχανίες και βιοτεχνίες,

Η πόλη απέκτησε επίσημα το όνομα Ίλιον από το Σεπτέμβριο του 1994 (έως τότε έφερε το όνομα Νέα Λιόσια), αφού το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει ότι θα έπρεπε να επαναφέρει την αρχική ονομασία του οικισμού που δημιουργήθηκε στην περιοχή.

Στο Ίλιον ολοκληρώθηκαν οι βασικές υποδομές, εκσυγχρονίστηκαν οι θεσμοί παροχής υπηρεσιών, υλοποιήθηκε η αντιπλημμυρική θωράκιση, δημιουργήθηκαν χώροι πρασίνου και αναψυχής, οργανώθηκε δίκτυο κοινωνικής προστασίας και πραγματοποιήθηκε έργο ορατό στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού και της παιδείας. 

Εργασίες ανακαίνισης σπιτιού – επαγγελματικών χώρων στο Ίλιον με την EasyReno

Η EasyReno ασχολείται με έργα υποδομής, έργα διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων καθώς και ηλεκτρομηχανολογικά έργα και συντήρηση του εξοπλισμού.

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων συντήρησης η EasyReno συγκροτεί, προγραμματίζει και παρακολουθεί τα συνεργεία του τμήματος που είναι υπεύθυνα για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής, επισκευής, συντήρησης, διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και άλλων τεχνικών έργων υποδομής.

Μεριμνά για την επισκευή και βελτίωση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού των χώρων, για την αποξήλωση  προβληματικών τμημάτων και χόρτων και για την τοποθέτηση προστατευτικών μέσων για την ασφάλεια των χώρων.

Εργασίες ζωγραφικής και διακόσμησης

Προσφέρουμε όλες τις τεχνικές και τα υλικά για εργασία σε κάθε είδους επιφάνεια. Εφαρμόζουμε χρώμα, στόκο, σμάλτο, ταπετσαρία, ρητίνη κ.λπ. εξαιρετικής ποιότητας που παρέχονται σε προσιτές τιμές.

Η ομάδα των ζωγράφων και διακοσμητών μας στη EasyReno, συνδυάζει το παραδοσιακό έθιμο με τις σύγχρονες τεχνικές αιχμής, διασφαλίζοντας τη δουλειά που έχει ένα φωτεινό και ιδιαίτερο φινίρισμα. Και πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Υπηρεσίες ανακαινίσεων δαπέδου

Ανακαίνιση δαπέδου: παρκέ ή laminate;

Ανεξάρτητα από το αν είναι σαλόνι, τραπεζαρία ή κουζίνα, κάποια στιγμή, θα έρθει μια στιγμή που θα πρέπει να αποφασίσετε για μια ανακαίνιση ή νέο όροφο, είτε πρόκειται για νέα κατασκευή είτε για ανακαίνιση του σπιτιού ή του δωματίου σας.

Επομένως, η ανακαίνιση του δαπέδου παίζει σημαντικό ρόλο και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμάται, γιατί το δάπεδο μπορεί να επηρεάσει, για παράδειγμα, το κλίμα των εσωτερικών χώρων και την άνεση της ζωής.

Το παρκέ δάπεδο και το laminate δάπεδο εξακολουθούν να είναι από τους πιο δημοφιλείς τύπους δαπέδων. Ποιο όμως δάπεδο είναι πιο κατάλληλο και ποιες είναι οι διαφορές τους; Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε πριν την ανακαίνιση του δαπέδου, αν θα πρέπει να είναι παρκέ ή laminate, συντάχθηκε ο παρακάτω οδηγός. Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα, όπως ποιες ακριβώς είναι οι διαφορές μεταξύ των δύο επενδύσεων δαπέδου και αν όντως υπάρχει ένα είδος «νικητή».

Τα laminate δάπεδα

Δημοφιλές σχήμα δαπέδου

Όπως ήδη αναφέρθηκε, το laminate είναι η πιο δημοφιλής μορφή δαπέδου, μαζί με το παρκέ. Πιθανώς η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ laminate και παρκέ είναι η σύνθεση του υλικού. Έτσι, το laminate δεν είναι κατασκευασμένο από “μία” ξύλινη σανίδα, αλλά αποτελείται από πολλά στρώματα. Αυτά τα στρώματα αποτελούνται από ινοσανίδα, χαρτί και κόλλα μελαμίνης. Τα επάνω στρώματα του laminate καλύπτονται με διακοσμητικό χαρτί και ένα επάνω στρώμα.

Αυτό το διακοσμητικό χαρτί μπορεί να πάρει σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο και χρώμα, γι’ αυτό το laminate είναι τόσο διαφορετικό στο σχεδιασμό του. Είτε λευκό, γκρι, με ή χωρίς σχέδιο, ακόμη και η επιφάνεια του παρκέ μπορεί να «μιμηθεί» με laminate. Εν τω μεταξύ, η επεξεργασία είναι τόσο καλή που μόνο οι ειδικοί αναγνωρίζουν συχνά τη διαφορά μεταξύ laminate και παρκέ. Ανάλογα με το στρες, δηλαδή στο σαλόνι, την κουζίνα ή το διάδρομο, υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες καταπόνησης laminate, αυτές ρυθμίζονται στο EN 13329. Κυμαίνονται από τις κλάσεις 21, 22, 23 και κλάσεις 31,32,33 και 34. Ανάλογα στον κατασκευαστή, το laminate παρέχεται με κρουστική ηχομόνωση, ώστε η εγκατάσταση να είναι ευκολότερη.

Ανακαίνιση δαπέδου: παρκέ δαπέδου

Πραγματικό ξύλινο παρκέ – απλά εντυπωσιακό

Το παρκέ δάπεδο, σε αντίθεση με το laminate, είναι κατασκευασμένο από αληθινό ξύλο ή μπαμπού. Το παρκέ είναι συχνά κατασκευασμένο από μικρότερα κομμάτια ξύλου και στρωμένο με σχέδια. Με τη σειρά του, το λεγόμενο δάπεδο σανίδα αποτελείται από μακρύτερες ξύλινες σανίδες, οι οποίες τοποθετούνται. Οι χαρακτηρισμοί εδώ είναι συνήθως ασαφείς. Το παρκέ δαπέδου αποτελείται κυρίως από σκληρό ξύλο φυλλοβόλων δέντρων, όπως οξιά ή βελανιδιά, λιγότερο συχνά χρησιμοποιούμενα είδη όπως σφενδάμι, κερασιά ή καρυδιά. Η τοποθέτηση του παρκέ μπορεί να είναι σε διαφορετικά μοτίβα.

Κατά μέσο όρο, ένα παρκέ δάπεδο είναι πιο ακριβό από ένα δάπεδο laminate, επειδή το κόστος των υλικών είναι, φυσικά, υψηλότερο. Τα χρώματα του παρκέ αντιστοιχούν σε αυτά από τα οποία είναι φτιαγμένο και το ξύλο. Με την πάροδο του χρόνου και λόγω περιβαλλοντικών παραγόντων όπως η ηλιακή ακτινοβολία, το παρκέ μπορεί επίσης να γίνει πιο ανοιχτόχρωμο. 

Θέλετε ήδη ένα πραγματικά υπέροχο παρκέ και δεν θέλετε να ασχοληθείτε με το στρώσιμο;

Τότε απλά και εύκολα καλέστε μας στον αριθμό +306906652877

και σύντομα θα συζητήσουμε μαζί σας τις επιθυμίες και τις ιδέες σας δίνοντάς σας μια προσφορά για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και τις τιμές.

επικοινωνήστε μαζί μας επίσης μέσω email στο  info@easyreno.gr

Η EasyReno δραστηριοποιείται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Αν βρίσκεστε στο Ίλιον θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ανακαίνιση κουζίνας

Αφήστε την EasyReno να  ανακαινίσει την κουζίνα των ονείρων σας, είμαστε οι ειδικοί στην ανακαίνιση κουζίνας !

Είτε ολοκληρώνετε μια ανακαίνιση κουζίνας , φτιάχνετε μια νέα κουζίνα για το σπίτι σας ή κάνετε μερικές ενημερώσεις στην κουζίνα σας, θεωρήστε το μια έξυπνη επένδυση, τα χρήματα που ξοδεύετε για την αναβάθμιση ή την ανακαίνιση της κουζίνας σας είναι χρήματα που ξοδεύετε σωστά. μπορείτε να περιμένετε να δείτε υψηλότερη αξία μεταπώλησης.

Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού και είναι το πιο χρησιμοποιημένο δωμάτιο στο σπίτι, εδώ οι οικογένειες μαγειρεύουν, διασκεδάζουν και μοιράζονται ένα γεύμα μαζί. Εάν η κουζίνα σας είναι πολύ στριμωγμένη, ακατάστατη και κακώς σχεδιασμένη, έχουμε τη λύση. Η EasyReno θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για το σχεδιασμό, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την κατασκευή της κουζίνας των ονείρων σας εντός του προϋπολογισμού σας. Η EasyReno στοχεύει να σας προσφέρει εργασία υψηλής ποιότητας και μοναδικές λύσεις. Έχουμε μια σειρά επιλογών που πρέπει να εξετάσουμε και θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να διασφαλίσουμε ότι η νέα κουζίνα σας ταιριάζει στις ανάγκες σας σήμερα και αύριο.

Σχεδιασμός ανακαίνισης κουζίνας

Η EasyReno είναι εδώ για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το σχέδιο ανακαίνισης της κουζίνας σας , μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το σχεδιασμό, τις απαιτούμενες άδειες και να σας δείξουμε δείγματα και σχέδια του τι μπορείτε να περιμένετε.

Το σχέδιό σας θα περιλαμβάνει μερικά από τα παρακάτω:

Δάπεδο κουζίνας

Ο τύπος και το μέγεθος των δαπέδων κουζίνας που επιλέγετε μπορεί να επηρεάσει την επένδυση της κουζίνας σας, όσο μεγαλύτερη είναι η κουζίνα σας τόσο περισσότερο θα κοστίσει τόσο για υλικό όσο και για εγκατάσταση. Το φθηνότερο υλικό δαπέδου κουζίνας είναι το βινύλιο και το λινέλαιο, είναι απλά στην εγκατάσταση και διατίθενται σε πολλά χρώματα και σχέδια. Τα υλικά δαπέδου όπως πλακάκια πορσελάνης, πέτρινα πλακάκια, κεραμικά, μάρμαρα και ξύλινα δάπεδα είναι πιο ανθεκτικά, αλλά είναι και πιο ακριβά στην αγορά και την εγκατάσταση, αλλά τα χρήματά σας δαπανώνται καλά, καθώς παρέχουν μεγαλύτερη απόδοση στην επένδυση της κουζίνας σας! Προσθέτουν αξία στο σπίτι σας και θα μπορούσαν να πληρώσουν για τον εαυτό τους πολλές φορές όταν πουλάτε το σπίτι σας.

Πάγκοι

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι όμορφοι πάγκοι επηρεάζουν την εμφάνιση, την αίσθηση και τη λειτουργικότητα της κουζίνας σας. Το μέγεθος και η ποιότητα των υλικών τείνουν να είναι οι μεγαλύτεροι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος. Οι επιλογές σας για υλικό πάγκου κυμαίνονται από laminate έως γρανίτη ή χαλαζία υψηλότερης τιμής. Ο γρανίτης μπορεί να είναι η καλύτερη σε πωλήσεις φυσική πέτρα στην αγορά, αλλά ο χαλαζίας κερδίζει έδαφος γρήγορα και για καλό λόγο.

Ποιος πάγκος είναι πιο ανθεκτικός;

Όταν συγκρίνετε πάγκους χαλαζία έναντι γρανίτη, το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ανθεκτικότητα της επιφάνειας. Θα αντέξει την καθημερινή χρήση και την

περιστασιακή κατάχρηση που βάζουμε αυτές τις επιφάνειες; Ο γρανίτης είναι ένα πολύ ισχυρό υλικό και αντιστέκεται πολύ καλά στο ράγισμα και το θρυμματισμό. Ωστόσο, ο χαλαζίας είναι υψηλότερος και αντιστέκεται καλύτερα στο ράγισμα και το θρυμματισμό.

Ποιος πάγκος αντιστέκεται καλύτερα στους λεκέδες;

Ο χαλαζίας είναι εξαιρετικά ανθεκτικός στους λεκέδες καθώς είναι ένα μη πορώδες υλικό, γεγονός που τον καθιστά πολύ εύκολο να καθαριστεί. Μπορεί να απωθήσει τους πιο συνηθισμένους λεκέδες όπως κρασί, λάδι, καφέ, ξύδι ή ακόμα και μακιγιάζ. Από την άλλη πλευρά, η εναλλακτική έχει κρυσταλλική δομή και περιέχει φυσικούς μικρούς χώρους ή ρωγμές που απαιτούν τακτική σφράγιση. Η μη πορώδης όψη του χαλαζία επιτρέπει επίσης ανώτερη προστασία από παθογόνα, επειδή είναι πιο δύσκολο να αναπτυχθούν και σας διευκολύνει να διατηρήσετε μια καθαρή κουζίνα. Τώρα που έχετε κάποιες ιδέες, ποια πέτρα ή επιφάνεια θα επιλέξετε, είναι η επιλογή σας κυρίως με βάση το τι σας αρέσει ή τον προϋπολογισμό σας.

Ίλιον ανακαίνιση σπιτιού στην Αθήνα

Ανακαίνιση επέκταση κατασκευή στο Ίλιον.

Είμαστε εδώ για τον πελάτη με ποιότητα στις υπηρεσίες και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η EasyReno προσφέρει έξυπνες λύσεις για ανακαίνιση και επέκταση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, καθώς και επιπλέον αναδιαμόρφωση χώρων για διαφορετικές επαγγελματικές χρήσεις.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες