ανακαινιση

Ανακαίνιση Εξάρχεια

Βρες άμεσα τις καλύτερες λύσεις στη σύγχρονη ανακαίνιση, οικονομικά και αξιόπιστα στα Εξάρχεια! Η  EasyReno μπορεί να σας προσφέρει τη λύση με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και τις ποιοτικότερες κατασκευές.

Τα Εξάρχεια

Τα Εξάρχεια είναι πυκνοκατοικημένη συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και εκτείνεται γύρω από την ομώνυμη πλατεία. Σημαντικό κτήριο στα όρια της συνοικίας είναι το ιστορικό συγκρότημα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Το νεώτερο όνομα της περιοχής προήλθε από κάποιον Ηπειρώτη έμπορο ονόματι Έξαρχο, που στην οδό Θεμιστοκλέους διατηρούσε μεγάλο -για τα δεδομένα της εποχής- κατάστημα γενικού εμπορίου. Αρχικά στη συνοικία αυτή κατοικούσαν οικοδόμοι και τεχνίτες από τις Κυκλάδες, ενώ από το 1865 που εντάχθηκε και στο σχέδιο πόλης άρχισε σταδιακά να αναπτύσσεται.

Η στέγαση εκεί των τμημάτων του Πανεπιστημίου και του Πολυτεχνείου της Αθήνας, προσέλκυσε από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι και τις μέρες μας, διανοούμενους και φοιτητές.

Διάσημοι κάτοικοι

Σημείο αναφοράς για την περιοχή αποτέλεσε για δεκαετίες η μπλε πολυκατοικία στη γωνία πλατείας Εξαρχείων και οδού Αραχώβης, η οποία υπήρξε αρχιτεκτονικό σύμβολο για την εποχή της και στην οποία πέρασαν τα παιδικά τους χρόνια ο Φρέντυ Γερμανός, ο Αλέκος Σακελλάριος, ο Δημήτρης Χορν, καθώς επίσης η Σοφία Βέμπο και ο Λεωνίδας Κύρκος. Σημαντικό κεφάλαιο επίσης για την περιοχή αποτελούν οι Παύλος Σιδηρόπουλος, Νικόλας Άσιμος και Κατερίνα Γώγου.

Η παρουσία διανοούμενων αλλά κι η έντονη πολιτικοποίηση που κυριαρχεί στα Εξάρχεια ώθησε στην παρουσία πολλών βιβλιοπωλείων και βιβλιοθηκών στη περιοχή.

Ανακαίνιση διαμερίσματος στα Εξάρχεια

Ένας ενιαίος χώρος όσον αφορά την διαρρύθμιση της κατοικίας σας περιμένει!

Αν έχετε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στην περιοχή των Εξαρχείων, και η πολυκατοικία έχει χτιστεί στις αρχές της δεκαετίας του 70 τότε σίγουρα χρειάζεστε ανακαίνιση. Αν η αρχιτεκτονική της πολυκατοικίας είναι παλαιού τύπου προτείνουμε επισκευές και συντήρηση των εξωτερικών και εσωτερικών της χώρων.

Στα πλαίσια της ανακαίνισης, μπορεί να γίνει πλήρης αναδιαμόρφωσή του διαμερίσματος προκείμενου να ταιριάζει με τις λειτουργικές ανάγκες ενός ζευγαριού και να καλύπτει τα αισθητικά κριτήρια του πελάτη.

Το αρχικό σχέδιο του διαμερίσματος μπορεί να περιλαμβάνει ένα χολ εισόδου, μια κλειστή κουζίνα, έναν χώρο καθιστικού, δύο υπνοδωμάτια και ένα λουτρό.

Σύμφωνα με την αναδιαμόρφωσή του διαμερίσματος σαν πρώτο βήμα προτείνεται ένας ενιαίος χώρος κουζίνας- καθιστικού, η δημιουργία ενός υπνοδωματίου και ένα μεγαλύτερο λουτρό. Όσον αφορά το υπνοδωμάτιο και ακόμα ένα μεγαλύτερο λουτρό. Στο υπνοδωμάτιο μπορούν να εγκατασταθούν μεταλλικές συρόμενες πόρτες με υαλοστάσια που να διαχωρίζουν το υπνοδωμάτιο από το καθιστικό επιτρέποντας ταυτόχρονα την ένωση τους όταν τα φύλλα μένουν ανοικτά.

Μέσα από κάθε υαλοστάσιο που τοποθετούμε διαχέεται φως επιτρέποντας ένα ενιαίο αποτέλεσμα φυσικού φωτισμού στον χώρο. Ο στόχος της όλης συνθετικής διαδικασίας, ένας ενιαίος χώρος διημέρευσης, όπου δεν υπάρχουν όρια ανάλογα με την χρήση του.

Στα δάπεδα μπορούν να εγκατασταθούν ένα ξύλινο δάπεδο το οποίο και συνδυάζεται με νέα πλακίδια που φέρουν μοτίβα, στα σημεία που προϋπήρχαν πλακίδια.

Στην κουζίνα, ο μαρμάρινος νεροχύτης επαναχρησιμοποιείται και συνδυάζεται με γκρι και ξύλινα στοιχεία. Στους τοίχους προτείνεται μια διχρωμία ως αφαιρετική αναφορά στην αισθητική της δεκαετίας του 70. Χρώμα επιλέγεται επίσης και για το λουτρό από τον πελάτη.

Για τα έπιπλα και τα στόρια των κουφωμάτων επιλέγονται φυσικά υλικά και απλές γραμμές.

Η εταιρία μας

Η επιχείρηση, EasyReno, παρέχει εγγυημένες λύσεις σύγχρονης ανακαίνισης, με κατασκευές, διαμορφώσεις, ανακαινίσεις οικιών, καταστημάτων και γραφείων, με σκοπό να είναι σε θέση να καλύψει τις επιθυμίες των πελατών της με αγάπη και συνέπεια.

Η ικανοποίησή σας αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Με την εμπειρία και τον  εξοπλισμό που διαθέτουμε, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας ακόμη και τις φαινομενικά πιο δύσκολες εργασίες, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες. Η δημιουργία μιας απόλυτης εμπειρίας ανακαίνισης είναι το πρώτο μας μέλημα. Η συνεργασία μαζί σας θα φέρει το αποτέλεσμα στα μέτρα που θέλετε.

Συγκεκριμένα, προσφέρουμε υπηρεσίες, όπως: 

  • κατασκευές με γυψοσανίδες
  • χωρίσματα
  • ψευδοροφές
  • τσιμεντοσανίδες
  • θερμομόνωση
  • θερμοπρόσοψη
  • ηχομόνωση (οικίας, επαγγελματικού χώρου, σκαφών, αεροσκαφών, ειδικές κατασκευές)

Αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις οικιών, γραφείων, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες ειδικότητες (Ηλεκτρολόγους, Υδραυλικούς, Μαραγκούς, Ελαιοχρωματιστές, Πλακάδες κλπ.)

Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και αποτελούν ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα, είναι η γνώση, η προσοχή που δείχνουμε στη λεπτομέρεια με τις απαραίτητες προδιαγραφές και ο σεβασμός στις επιθυμίες και τις ανάγκες του πελάτη.

Σύμφωνα με τις κριτικές των πελατών μας έχουμε μια από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά τους όσο αφορά την εμπειρία της ανακαίνισης. Χωρίς εσάς δεν θα κατείχαμε μια από τις πρώτες θέσεις στην βαθμολογία εμπειρίας ανακαίνισης. Το έργο μας είναι η πρώτη και μοναδική έμπρακτη απόδειξη αγάπης προς τους πελάτες.

Είμαστε έτοιμοι, καθημερινά, να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Εκλεκτές κατοικίες για μοναδικούς ανθρώπους

Στην εταιρεία EasyReno δημιουργούμε εξέχουσες κατοικίες που καθρεφτίζουν το υπέροχο ταξίδι της ζωής. Εξειδικευμένοι τεχνίτες αγκαλιάζουν την κατοικία και προσφέρουν απαράμιλλα αποτελέσματα ασύγκριτης ποιότητας και ιδιαίτερης αισθητικής, μοναδικά όπως εσείς. Αναπτύσσουμε πολυτελείς κατοικίες κατασκευασμένες να αγκαλιάζουν τα ομορφότερα και πιο τολμηρά όνειρα. Ιδιαίτερη σχεδίαση, πολυτελή και πρωτότυπα υλικά δίνουν υπεραξία στο ακίνητό και αναβαθμίζουν την κατοικία.

Η EasyReno παραμένει πρωτοπόρος και παρέχει στους πελάτες της μια νέα, μοναδική και εξατομικευμένη υπηρεσία. Διατηρώντας το βλέμμα στο μέλλον για ακόμη μια φορά προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία που συνδυάζει την αρχιτεκτονική με την αισθητική. 

Καλέστε μας για να συζητήσουμε κάθε ιδέα για την ανακαίνιση που έχετε στο μυαλό σας. Οι συζήτηση μαζί μας έχει σκοπό να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες ως προς τα ζητήματα της κατοίκησης, οι οποίες θα καθοδηγήσουν στη συνέχεια τον ξεχωριστό σχεδιασμό του χώρου.

Στην EasyReno λειτουργούμε με γνώμονα τις ολιστικές υπηρεσίες, συνεργαζόμαστε με τους πιο διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου και λειτουργούμε με απόλυτη εχεμύθεια και σεβασμό στην ιδιωτικότητα του χώρου. Εγγυόμαστε εξαίρετα και μοναδικά αποτελέσματα που καθρεφτίζουν τη μοναδικότητα του ατόμου, την ιδιοτυπία των επιθυμιών και δίνουν την ευκαιρία να ζήσετε την καθημερινότητά που πραγματικά θέλετε.

Εξειδικευμένα συνεργεία

Από τη θεωρία στην πράξη

Η EasyReno διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία για την σωστή εφαρμογή των αρχιτεκτονικών υλικών, όπως η επιφάνεια μορφής μεταλλότυπου, ξυλότυπου, έγχρωμου σοβά, πατητή τσιμεντοκονία σε δάπεδο, τοίχο, πάγκο, μπανιέρα κλπ. 

Κάθε εξειδικευμένο συνεργείο διαθέτει Certificate που πιστοποιεί ότι έχει εκπαιδευτεί, εξειδικευτεί στην εφαρμογή του συγκεκριμένου υλικού, και γνωρίζει άριστα την εφαρμογή του υλικού στην πράξη.

Ειδικά για εσάς

Η προσαρμογή των κατασκευαστικών υλικών, στο στάδιο της παραγωγής τους, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες ενός έργου, μας έδωσε την ιδέα για την προσαρμογή (customization) των αρχιτεκτονικών υλικών ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ιδέες του αρχιτέκτονα – διακοσμητή. Η δημιουργία νέων χρωμάτων, υφών, συνδυασμών υλικών είναι στην φαντασία σας, και η υλοποίηση αυτών είναι η ειδικότητα μας.

Ανακαινίσεις στα Εξάρχεια στο κέντρο της Αθήνας

Η EasyReno είναι μια εξειδικευμένη τεχνική εταιρεία. Αναλαμβάνουμε ανακαίνιση κτιρίων, ιδιόκτητων ή μη. Κατασκευάζουμε, αποπερατώνουμε και ανακαινίζουμε πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα ή επαγγελματικούς χώρους για εμπορικούς σκοπούς.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες