Home Renovation Redefined

Διακοσμητές

Η ομάδα διακόσμησης της EasyReno βρίσκεται δίπλα σας με αμεσότητα και συνέπεια σε όλα τα βήματα της ανακαίνισης που έχετε επιλέξει. Διακόσμηση με την EasyReno

  • Οι διακοσμητές της EasyReno αποτελούν την πιο δυναμική ομάδα της εταιρείας μας καθώς είναι αυτοί που καλούνται να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του συνεχώς εξελισσόμενου αισθητικά πελατολογίου μας, προσφέροντάς του νέες και μοντέρνες ιδέες για το σχεδιασμό και τη διακόσμηση του επαγγελματικού ή ιδιωτικού χώρου που θα του παραδόσουν. 
  • Παρακολουθούν αδιάκοπα τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις στην αρχιτεκτονική εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε παγκόσμιο επίπεδο και συνεργάζονται με παγκόσμιες εταιρείες επίπλων, συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις διακόσμησης. 
  • Αναλαμβάνουν τη μελέτη και το 3D σχεδιασμό του χώρου ώστε ο πελάτης να είναι σε θέση να δει με τα μάτια του ποιες είναι οι εργασίες που πρόκειται να υλοποιηθούν και να είναι σε θέση να συζητήσει το κατά πόσο τον / την καλύπτει το αποτέλεσμα που πρόκειται να παραδοθεί από την EasyReno. 
  • Στη συνέχεια, επιβλέπουν την εξέλιξη των εργασιών με επιτόπου παράστασή τους στο χώρο και βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον / την πελάτη ώστε αυτός / αυτή να γνωρίζει, χωρίς να μπει στη διαδικασία να παρευρίσκεται, την πρόοδο του έργου. 
  • Σε συνεργασία με τα καταρτισμένα συνεργεία της εταιρείας, προσφέρουν ένα ακριβές χρονοδιάγραμμα στον / στην πελάτη ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις όσον αφορά το χρονικό διάστημα που χρειάζεται το έργο για να παραδοθεί. 

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ ΜΑΣ;

 

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ

Στόχος της EasyReno είναι οι πελάτες μας να νιώθουν ασφάλεια και ικανοποίηση όχι μόνο με το τελικό αποτέλεσμα αλλά και καθόλη τη διάρκεια της ανακαίνισης του χώρου τους. Γι’ αυτο δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στις επικοινωνιακές δεξιότητες των συνεργατών μας. Επιθυμούμε πάντα να μπορούν οι πελάτες μας να έχουν το θάρρος να επικοινωνούν με τους διακοσμητές μας και αυτοί να είναι σε θέση να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία προκύπτει γρήγορα και αποτελεσματικά. Το φιλικό πρόσωπο της εαιρείας μας πραγματώνεται μέσα από την καλή σχέση που θα αναπτυχθεί μεταξύ πελάτη και διακοσμητη. 

 

ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ

Οι συνεργάτες διακοσμητές μας μπορούν να διαβάσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του / της πελάτη μας από την πρώτη συνάντηση και επικοινωνία μαζί τους και γρήγορα και με μικρές αποκλίσεις να μπορέσουν να παραδώσουν μία μελέτη χώρου που θα καλύψει αυτές τις ανάγκες ώστε να νιώσει ο / η πελάτης την ασφάλεια που χρειάζεται για να εκχωρήσει μία τόσο σημαντική εργασία, όπως για παράδειγμα η ανακαίνιση της κατοικίας του, σε μία άγνωστη εταιρεία. 

 

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Οι διακοσμητές της EasyReno είναι επαγγελματίες με συνέπεια και εμπειρία που αφοσιώνονται στο κάθε έργο που αναλαμβάνουν, από την ανακαίνιση μίας κουζίνας ή ενός μπάνιου διαμερίσματος, έως την εξολοκλήρου ανακατασκευή και διακόσμηση ενός ξενοδοχείου, σαν να ήταν ο δικός τους χώρος και γι’ αυτό αντιλαμβάνονται την ανάγκη του / της πελάτη για συνέπεια στα ραντεβού, στο χρονοδιάγραμμα που θα δώσουν, στις τηλεφωνικές και δια ζώσης επικοινωνίες, στη σχέση τελικής τιμής και υλικών / συνεργείων και βέβαια στο συνολικό έργο που θα παραδώσουν. 

 

Οι εποχές αλλάζουν και μαζί με αυτές, οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών οφείλουν να προσαρμόζονται και να εξελίσσονται. Οι πελάτες γνωρίζουν περισσότερο από κάθε άλλη εποχή τί θέλουν, η αισθηική τους είναι διαμορφωμένη και το κόστος είναι κάτι που τους απασχολεί σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Για αυτούς τους λόγους η κάθε ομάδα συνεργατών μας, μεταξύ των οποίων και οι διακοσμητές μας, είναι έτοιμη να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία που θα καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών μας, ενημερωμένα, άμεσα και με οικείο τρόπο.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το κόστος καθορίζεται βάσει της δουλειάς και της μελέτης που πρέπει να γίνει. Για παράδειγμα, μία μελέτη για διακόσμηση ενός γραφείου 50 τ.μ. θα είναι σημαντικά φθηνότερη σε σχέση με μία μελέτη για μία τριώροφη μεζονέτα. Στην EasyReno γνωρίζοντας τις ανάγκες μίας ανακαίνισης αλλά και αφουγκράζοντας τους καιρούς που διανύουμε στην Ελλάδα, δημιουργήσαμε πακέτα ανακαίνισης που περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες διακοσμητή και επομένως, είναι αρκετά πιο οικονομικά σε σχέση με μεμονωμένες υπηρεσίες. 

Η δουλειά του διακοσμητή έγκειται σε ένα βασικό σημείο και αυτό είναι η επικοινωνία μεταξύ πελάτη και διακοσμητή. Οι διακοσμητές μας στην EasyReno συζητούν μαζί σας για τα σχέδια και τις ιδέες σας και μαζί βγάζετε ένα πλάνο διακόσμησης χωρίς απαραιτήτως να πρέπει οοπωσδήποτε να ακολουθείτε την τελευταία τάση στη διακόσμηση ή να αγοράσετε τη συγκεκριμένη πολυθρόνα κάποιου σχεδιαστή που θα κοστίσει όσο η ανακαίνιση στο σαλόνι. Μαζί συζητάτε τις ιδέες και μαζί αποφασίζετε πως θα διακοσμήσετε το ακίνητο σας. 

Φυσικά! Άλλωστε είναι ένα βασικό σκέλος της μελέτης του διακοσμητή. Η επιλογή χρωμάτων γίνεται μετά από συζήτηση μεταξύ πελάτη και διακοσμητή και αποφασίζετα από κοινού, πάντα ανάλογα με τον χώρο που ανακαινίζετε. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το χρώμα έχει να κάνει μόνο με το βάψιμο των τοίχων αλλά η επιλογή χρωμάτων γίνεται τόσο στους τοίχους όσο και στα έπιπλα, στα κουφώματα και ανάλογα με το φωτισμό και τη χρήση του χώρου.

Στην EasyReno δεν θεωρούμε καμία δουλειά ασήμαντη. Ωστόσο αναγνωρίζοντας ότι ο προϋπολογισμός για μία ανακαίνιση μπορεί να είναι περιορισμένος, προσπαθούμε να βάζουμε τις εργασίες ανακαίνισης σε προτεραιότητα. Πάντα πρώτες είναι οι εργασίες που αφορούν επισκευές, ζημιές, ενεργειακή αναβάθμιση ή ό,τι άλλες εργασίες χρειάζονται για να είναι το σπίτι ασφαλές και οικονομικό. Έπειτα, δίνουμε σημασία στο αισθητικό κομμάτι της ανακαίνισης, στο οποίο μέσα εντάσσεται ο διακοσμητής και η δουλειά του. Επομένως, ανάλογα με τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε, επιλέγετε αντίστοιχα αν θέλετε να περιλάμβανεται και η αμοιβή του διακοσμητή μέσα στο πακέτο ανακαίνισης. 

Ενδεχομένως, μπορεί. Ωστόσο, κάθε ένας επαγγελματίας που συνεργάζεται με την EasyReno είναι εξειδικευμένος σε κάτι συγκεκριμένο. Οι αρχιτέκτονες μας είναι απόλυτα καταρτισμένοι και έμπειροι σε αρχιτεκτονικές μελέτες ενώ οι διακοσμητές μας είναι απόλυτα έμπειροι σε μελέτες διακόσμησης εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων.  

Διακοσμήστε το σπίτι σας με την EasyReno

Διακοσμούμε το σπίτι σας με σκοπό να σας δώσουμε την κατοικία που ονειρεύεστε και που αξίζετε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες