ανακαινιση

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΘΗΝΑ

Σκέφτεστε να προβείτε σε ανακαίνιση του κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στην Αθήνα και αναζητάτε μία εταιρεία που θα σας βοηθήσει να τις πραγματοποιήσετε; Επιλέξτε την  EasyReno με κλειστά μάτια.

Η Καλύτερη Ανακαίνιση Στην Αθήνα Με Διαφορά

Θέλετε την καλύτερη ανακαινιση αθηνα; Έχουμε τη λύση!

Η Αθήνα – πρωτεύουσα της Ελλάδας

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας από το 1834 και η μεγαλύτερη και πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της χώρας.

Πήρε το όνομά της από τη θεά Αθηνά

Βρίσκεται στην Αττική, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, και είναι από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου.

Υπήρξε μέχρι τον 6ο αιώνα, το σημαντικότερο κέντρο των τεχνών, της γνώσης και της φιλοσοφίας, έδρα της Ακαδημίας Πλάτωνος και του Λυκείου του Αριστοτέλη. Αναφέρεται ευρέως ως γενέτειρα της δημοκρατίας. 

Η κληρονομιά της κλασικής εποχής είναι ακόμη φανερή στην πόλη, εκπροσωπούμενη από αρχαία μνημεία και έργα τέχνης, με γνωστότερο όλων τον Παρθενώνα, που θεωρείται εμβληματικό μνημείο του αρχαίου δυτικού πολιτισμού. Στην πόλη διατηρούνται ακόμη ρωμαϊκά και βυζαντινά μνημεία, καθώς και μικρός αριθμός οθωμανικών μνημείων, ενώ στον ιστορικό της πυρήνα υπάρχουν στοιχεία που αποτυπώνουν την ιστορική συνέχεια της πόλης

Στην Αθήνα βρίσκεται ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, η  γνωστή σε όλους μας Ακρόπολη.

Αξιοθέατο της νεότερης εποχής, χρονολογούμενο από την καθιέρωση της Αθήνας ως πρωτεύουσας του ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους το 1834, περιλαμβάνει και η Βουλή των Ελλήνων.

Το πολεοδομικό συγκρότημα Αθηνών περικλείεται από πέντε βουνά

Η Πάρνηθα, είναι το ψηλότερο από τα βουνά, ενώ μεγάλο μέρος της έκτασής της έχει ανακηρυχθεί Εθνικός δρυμός.

Η Αθήνα είναι χτισμένη γύρω από αρκετούς λόφους. Ο Λυκαβηττός είναι ένας από τους ψηλότερους λόφους της κυρίως πόλης και προσφέρει θέα ολόκληρου του Λεκανοπεδίου.

Η Αθήνα είναι η θερμότερη πόλη της ηπειρωτικής Ευρώπης.

Η γρήγορη επέκταση της πόλης, που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, ξεκίνησε τις δεκαετίες του 1950 και 1960, λόγω της μετεξέλιξης της Ελλάδας από αγροτική σε βιομηχανική χώρα.

Η Αθήνα έχει ενσωματώσει πολλά πρώην προάστια και χωριά στην Αττική και συνεχίζει να το κάνει. 

Η Αθήνα ενσωματώνει αρχιτεκτονικούς ρυθμούς από τον νεοκλασικό μέχρι τον μοντέρνο.

Αρχίζοντας τη δεκαετία του 1920, η μοντέρνα αρχιτεκτονική, περιλαμβανομένου του Μπάουχαους και της Αρ Ντεκό, άρχισε να επηρεάζει σχεδόν όλους τους Έλληνες αρχιτέκτονες και κτίρια, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά, κατασκευάστηκαν σύμφωνα με αυτούς τους ρυθμούς. 

Τις δεκαετίες του 1950 και 1960, κατά την επέκταση και ανάπτυξη της Αθήνας, έπαιξαν σημαντικό ρόλο άλλα μοντέρνα κινήματα, όπως το διεθνές στυλ.

Ο Δήμος της Αθήνας υποδιαιρείται σε πολλές συνοικίες.

Η Πλάκα

Βρίσκεται ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη, είναι από τις πιο γνωστές συνοικίες της Αθήνας και παραμένει προνομιακός τουριστικός προορισμός με ταβέρνες, ζωντανές παραστάσεις και υπαίθριους πωλητές.

Το γειτονικό Μοναστηράκι 

Είναι γνωστό για σειρά μικρών καταστημάτων και αγορών, για την υπαίθρια αγορά του και τις ταβέρνες. 

Το Θησείο έχει επίσης πολλά καφές και καταστήματα εστίασης που προσελκύουν κατοίκους και τουρίστες. 

Ανακαινίσεις – επισκευές στην Αθήνα με την εμπειρία της EasyReno

Η εταιρεία EasyReno έχοντας πολυετή πείρα στην μελέτη και εφαρμογή εργασιών ανακαίνισης, επισκευής και συντήρησης, αναλαμβάνει και παραδίδει προς χρήση κάθε είδους ανακαίνιση λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη-έργου ξεχωριστά.

Κατέχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία, διαθέτουμε άρτια καταρτισμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία που είναι σε θέση να εκτελέσει υπεύθυνα κάθε εργασία ανακαίνισης, χρησιμοποιώντας τα σωστά υλικά και τον πιο σύγχρονο και κατάλληλο εξοπλισμό.

Οι εργασίες ανακαίνισης μπορούν να διαχωριστούν σε κατηγορίες ανάλογα με τους χώρους στους οποίους γίνονται οι εργασίες:

 • ανακαίνιση Οικίας
 • ανακαίνιση Γραφείων
 • ανακαίνιση Καταστημάτων

Σε όλες τις εργασίες μεγάλη σημασία έχει η εμπειρία της τεχνικής μας ομάδας, η τεχνογνωσία μας, τα ποιοτικά ανταλλακτικά καθώς και η απόλυτη αξιοποίηση του προϋπολογισμού για ποιοτική και οικονομική ανακαίνιση.

Ανακαίνιση Οικίας στην Αθήνα

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί στην αγορά, στροφή προς την ανακαίνιση κατοικιών. Αυτό συμβαίνει γιατί η ανακαίνιση ενός σπιτιού έχει πολλά πλεονεκτήματα. 

Επιτυγχάνεται ο εκσυγχρονισμός της οικίας, η οποία αποκτά απόλυτη λειτουργικότητα, πάντα όμως σε λογικό κόστος.

Η ανακαίνιση μιας κατοικίας μπορεί να χωριστεί σε δύο βασικές κατηγορίες:

Ανακαίνιση εξωτερικού χώρου

 • θερμομόνωση
 • βελτίωση εμφάνισης με βάψιμο και σοβάτισμα
 • αναδιαμόρφωση κήπων
 • μόνωση και επισκευή ταράτσας

Ανακαίνιση εσωτερικού χώρου

 • εγκαταστάσεις θέρμανσης
 • εγκαταστάσεις αποχετεύσεως
 • εγκαταστάσεις ύδρευσης, 
 • εγκαταστάσεις ηλεκτροδότησης
 • εγκαταστάσεις ψύξης
 • εγκαταστάσεις θέρμανσης
 • μόνωση εσωτερικών χώρων
 • ανακαίνιση οροφής/δαπέδων
 • αναδιαμόρφωση τοίχων
 • ολική ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας και δωματίων

Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας μπορεί να σχεδιαστεί η ανακαίνιση οικίας, με την συμπερίληψη των εργασιών που επιθυμείτε.

Ανακαίνιση γραφείου στην Αθήνα

Η ανακαίνιση γραφείων δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες ανακαινίσεις μόνο από τεχνικής πλευράς. Μία καλοσχεδιασμένη ανακαίνιση μπορεί να αυξήσει την απόδοση και την παραγωγικότητα και τελικά να αναβαθμίσει τον χώρο και την επιχείρηση σας στην Αθήνα.

Θα πραγματοποιήσουμε για εσάς μία διεξοδική μελέτη για να σας προσφέρουμε την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του χώρου σας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στους χώρους εργασίας, αποθήκευσης και υποδοχής πελατών.

Το βάρος των προσπαθειών μας θα συγκεντρωθεί στην Απόδοση και την λειτουργικότητα των γραφειακών εγκαταστάσεων σας. Στόχος μας είναι οι εργαζόμενοι στον χώρο σας να μπορούν να εργαστούν υπό τις κατάλληλες συνθήκες, προσφέροντας παράλληλα στους πελάτες σας την κατάλληλη φιλοξενία.

Ανακαίνιση καταστημάτων στην Αθήνα

Οι εμπορικοί χώροι είναι απαραίτητο να εξυπηρετήσουν δύο σκοπούς. Αρχικά τα καταστήματα χρειάζεται να προσελκύσουν το αγοραστικό κοινό, ενώ παράλληλα να διαθέτουν λειτουργικούς χώρους αποθήκευσης και επίδειξης των εμπορευμάτων.

Η εταιρεία EasyReno μπορεί να σας προσφέρει σύγχρονη εμφάνιση και αισθητική, που θα προσελκύσει νέους πελάτες, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς της Αθήνας.

Μεγάλη σημασία δίνουμε στην λειτουργικότητα του χώρου καθώς γνωρίζουμε ότι είναι απαραίτητη για την επιχείρηση σας στην Αθήνα. Οι έμπειροι σχεδιαστές και μηχανικοί μας μπορούν να επιτύχουν ένα εξαιρετικό σύστημα, πρακτικό, αλλά και κορυφαίο αισθητικά.

Γνωρίζουμε ότι ο στόχος της ανακαίνισης ενός καταστήματος είναι διεύρυνση πελατολογίου και η αύξηση των εσόδων. Αυτό θα το πετύχουν οι εργασίες μας, όπως πάντα με λογικό κόστος και υπό συγκεκριμένο προϋπολογισμό.

Συχνές ερωτήσεις για την ανακαίνιση στην Αθήνα

Για ποιο λόγο ν’ ανακαινίσω το σπίτι μου στην Αθήνα;

Οι λόγοι για να προβεί κάποιος σε μια ανακαίνιση είναι πολλοί και διαφορετικοί.

Ένας είναι π.χ. τα συχνά προβλήματα που εμφανίζουν συνήθως τα πιο παλιά σπίτια -υδραυλικά ή ηλεκτρολογικά θέματα, τυχόν διαβρώσεις ή φθορές στα παλιά κουφώματα κ.λπ.

Επίσης, τα παλιά σπίτια είναι ενεργοβόρα, δηλαδή καταναλώνουν πολύ περισσότερη ενέργεια για την θέρμανση ή την ψύξη τους, που αυτό με την σειρά του σημαίνει περισσότερα έξοδα και αυξημένους λογαριασμούς.

Ένας ακόμα λόγος είναι μια πιθανή αλλαγή χρήσης σε κάποιο δωμάτιο ή αλλαγή διαρρύθμισης σ’ έναν χώρο.

Αν θέλω να ανακαινίσω το σπίτι μου στην Αθήνα, πώς μπορώ να πάρω μία προσφορά από την EasyReno ;

Το πρώτο βήμα είναι η αρχική επικοινωνία και ο ορισμός ενός ραντεβού. 

Ακολουθεί η δωρεάν αξιολόγηση του χώρου, έτσι ώστε ν’ αποκτήσουμε μια καλύτερη εικόνα του. 

Στη συνέχεια ετοιμάζουμε -σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας, μια πλήρη οικονομοτεχνική προσφορά, όπου θα αναγράφονται τα πάντα με πλήρη διαφάνεια. Τα σχέδια (εάν είναι να γίνει κάποια μεταβολή), τις εργασίες και το κόστος της κάθε εργασίας ξεχωριστά, τι υλικά θα χρησιμοποιηθούν, και φυσικά το χρονοδιάγραμμα που θα συμφωνηθεί, για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή των εργασιών σε ποιο στάδιο βρίσκονται. 

Το τελικό ραντεβού θα γίνει στα γραφεία μας, ώστε να σας παρουσιάσουμε την πρότασή μας και να διαμορφώσουμε μαζί τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Θέλω να κάνω ριζικές αλλαγές στο χώρο μου στην Αθήνα, πού πρέπει να απευθυνθώ;

Πριν γίνει το οτιδήποτε, πρέπει να έχει προηγηθεί η εκτίμηση ενός μηχανικού. Το τμήμα αρχιτεκτονικής της EasyReno μπορεί να αναλάβει αυτήν την μελέτη, όπως επίσης και όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που θα προκύψουν με τυχόν άδειες.

Τι μπορεί να αναλάβει η EasyReno σε μια ανακαίνιση στην Αθήνα;

Με δυο λέξεις, τα πάντα. Διαθέτοντας εξειδικευμένους ειδικούς για κάθε τομέα του έργου, μπορούμε ν’ αναλάβουμε το ακίνητο σε οποιαδήποτε κατάσταση και να σας το παραδώσουμε με το κλειδί στο χέρι, παρέχοντας τη δυνατότητα ακόμη και για συνεργείο καθαρισμού.

Εάν είμαι μακριά από το ακίνητο -γιατί είμαι κάτοικος εξωτερικού ή μένω σε άλλη πόλη έξω από την Αθήνα πώς θα ξέρω τι συμβαίνει; Μπορεί να το αναλάβει η EasyReno;

Φυσικά, και θα σας ενημερώνουμε με κάθε δυνατό μέσο, τηλεφωνικά, με αποστολή φωτογραφικού υλικού αλλά και πλάνουν προόδου μέσω email για την πορεία των εργασιών.

Η φυσική παρουσία από μέρους σας είναι απαραίτητη μόνο σε 2 ραντεβού: στην επίσκεψη στον χώρο σας, όπου και θα μας πείτε με κάθε λεπτομέρεια τις ανάγκες και τα ζητούμενά σας και την παρουσίαση της μελέτης, όπου και θα διαμορφώσουμε μαζί την τελική προσφορά.

Σε ποια σημεία μπορεί ν’ αναλάβει ένα έργο η EasyReno;

Μέχρι τώρα, η EasyReno έχει φέρει εις πέρας έργα σε όλη την Αθήνα.  

Το κόστος της τελικής προσφοράς είναι οριστικό;

Ναι, εκτός και αν στην πορεία προσθέσετε ή αφαιρέσετε μια εργασία.

Το τελικό χρονοδιάγραμμα θα είναι και αυτό οριστικό;

Ναι, εκτός και αν στην πορεία προσθέσετε ή αφαιρέσετε μια εργασία.

Τι άδειες θα χρειαστεί να βγάλω για να κάνω μια ανακαίνιση;

Απαιτείται έκδοση άδειας εργασιών μικρής κλίμακας για τις περιπτώσεις που τροποποιείται η εσωτερική διαρρύθμιση του ακινήτου. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όπως των απλών διασκευών, απλά χρειάζεται να ενημερωθεί 48 ώρες πριν την εκτέλεση των εργασιών η αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης, δηλαδή το παλαιότερα γνωστό ως πολεοδομικό γραφείο.

Η EasyReno και το τμήμα αρχιτεκτονικής μας, αναλαμβάνει τη δύσκολη αυτή εργασία του συντονισμού όλων των απαραίτητων ενεργειών, από την συλλογή των απαραίτητων πιστοποιητικών και αδειών μέχρι και τις επισκέψεις στην Πολεοδομία. 

Αρκεί απλά η ανάθεση από μέρους σας, και εξασφαλίζετε τόσο την ηρεμία σας όσο και την εγγύηση του τελικού αποτελέσματος.

Ανακαινίσεις στην περιοχή της Αθήνας και των Προαστίων

Αν ψάχνετε την καλύτερη υπηρεσίας ανακαίνισης στην Αθήνα, είστε στο σωστό μέρος. Η EasyReno σας προσφέρει εξαιρετικά πακέτα ανακαίνισης στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Περιοχές που εξυπηρετεί η EasyReno

Στην EasyReno εξυπηρετούμε πολλές περιοχές και αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σχεδόν σε όλη την Αττική.

Αθήνα

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες