ανακαινιση

Ανακαίνιση Αργυρούπολη

Η EasyReno είναι μια εταιρεία ανακαινίσεων σπιτιών και επαγγελματικών χώρων που η δραστηριότητά της επεκτείνεται σε όλη την Αθήνα. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και στην Αργυρούπολη με στόχο να δώσουμε στους χώρους σας μια νότα ανανέωσης και να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας.

Ανακαίνιση με την ΕasyReno

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο και μετά από πολλά επιτυχημένα project σε διάφορες περιοχές της Αθήνας τώρα η EasyReno είναι κοντά σας και στην περιοχή της Αργυρούπολης. Στη διάθεσή σας θα βρείτε όλες μας τις υπηρεσίες και μπορείτε να τις ανακαλύψετε με μια απλή αναζήτηση στη σελίδα μας.

Μας εμπιστεύεστε γι αυτό και εμείς φροντίζουμε να σας παρέχουμε συνέπεια, ασφάλεια και αξιοπιστία με τη συνεργασία των καλύτερων επαγγελματιών στο χώρο και σε συνδυασμό με κορυφαίας ποιότητας υλικά.

Εάν λοιπόν είστε έτοιμοι για την αλλαγή, η ομάδα μας είναι εδώ για να ακούσει τις επιθυμίες σας και με στόχο να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες προχωράμε στη δημιουργία του σπιτιού ή του χώρου που ονειρεύεστε.

Tι ανακαίνιση να κάνω;

Μια ανακαίνιση μπορεί να είναι είτε ριζική και να περιλαμβάνει μεγάλες αλλαγές όπως για παράδειγμα ανακαίνιση ολόκληρου κτιρίου, συμπεριλαμβανομένου όλου του εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου στο εκάστοτε οίκημα. 

Από την άλλη πλευρά όμως μια ανακαίνιση μπορεί να περιλαμβάνει μεμονωμένους χώρους του σπιτιού όπως, την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο ή και μόνο ενιαίους χώρους. Σε οποιαδήποτε περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε είδους ανακαίνιση ακόμα και αν αυτή αφορά εξωτερικούς χώρους.

Θέλετε το σπίτι σας να έχει μεγαλύτερους και άνετους χώρους; Με τις ιδέες και τις λύσεις της ομάδας μας η διαρρύθμιση του σπιτιού σας αλλάζει και έτσι σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Ανακαίνιση & Διακόσμηση

Όπως θα δείτε στη σελίδα μας η διακόσμηση αποτελεί και αυτή ένα σημείο ενδιαφέροντος για εμάς οπότε εάν τα έπιπλα του σπιτιού σας χρειάζονται ανανέωση οι διακοσμητές μας είναι εδώ για να προχωρήσετε στη δημιουργία ενός άνετου, μοντέρνου και πρακτικού σπιτιού.

Από τις πρώτες λεπτομέρειες που θα επικεντρωθούν οι ειδικοί μας είναι τα κουφώματα, οι τοίχοι, τα δάπεδα και οι πόρτες ώστε να εξασφαλίσουμε πρώτα από όλα τη δική σας ασφάλεια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κορυφαίας ποιότητας και πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς. 

Φυσικό είναι πως κάθε κατασκευή είναι διαφορετική και κάθε σχέδιο είναι εξατομικευμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη. Στόχος μας είναι όλοι οι πελάτες να παραλαμβάνουν στο τέλος της συνεργασίας μας το αποτέλεσμα που ονειρεύονται και γι αυτο ολοι δουλεύουμε με αφοσίωση για να το πετύχουμε.

Με την αρχιτεκτονική ματιά της τωρινής δεκαετίας δημιουργούμε μοντέρνα κτίρια και σπίτια με γνώμονα πάντα τη δική σας αισθητική.

Εάν είναι η χρονιά για την δική σας αλλαγή επικοινωνήστε με την EasyReno

· Συνεχής ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στον χώρο σας
· Εξασφάλιση καλύτερης τιμής και ποιότητας
· Πολυετής εμπειρία
· Εξειδικευμένο προσωπικό
· Τήρηση χρονοδιαγραμμάτων

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες