ανακαινιση

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ

Οι συνεργάτες αρχιτέκτονες της EasyReno είναι στη διάθεσή σας για να εκτιμήσουν το ακίνητο που θέλετε να ανακαινίσετε και να δημιουργήσουν για εσάς την αρχιτεκτονική μελέτη και τον εκ νέου σχεδιασμό του χώρου σας με σεβασμό πάντα στις ανάγκες τις δικές σας, τις τεχνικές ιδιαιτερότητες του ίδιου του χώρου και τις επιταγές της ισχύουσας νομοθεσίας.

Η δουλειά του αρχιτέκτονα στην EasyReno συνοψίζεται σε δύο λέξεις: Αρχιτεκτονική Μελέτη.

Όμως τί ακριβώς σημαίνει αυτό; Είναι απαραίτητη; Θα αυξήσει το κόστος της ανακαίνισής μου; 

Η αρχιτεκτονική μελέτη αξιοποιεί το αρχιτεκτονικό σχέδιο του οικήματος και με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές, τις ιδιαιτερότητες του χώρου και την ισχύουσα νομοθεσία προτείνει ασφαλείς και νόμιμες αλλαγές σε διαρρύθμιση, διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, διακόσμηση, προσθαφαίρεση δωματίων / χρήση κατασκευαστικών υλικών (βλ. γυψοσανίδες, πέργκολες) ώστε η ανακαίνιση που φαντάζεστε να μπορεί να οδηγηθεί σε μία ολοκληρωμένη κατασκευή χωρίς κινδύνους, νομικές αυθαιρεσίες, επιπλέον κόστη ή οποιεσδήποτε άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.

αρχιτέκτονας κτίριο μοντέλο

Οι αρχιτέκτονες της EasyReno είναι σε θέση να προτείνουν εναλλακτικές βιώσιμες χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στο κομμάτι της δόμησης και κυρίως της ανακαίνισης και μάλιστα, μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τον περιβάλλοντα χώρο του ακινήτου ώστε να παρέχεται το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα από τον εξωτερικό έως το εσωτερικό του κτιρίου. Η αρχιτεκτονική μελέτη επίσης, προσθέτει μία πιο δημιουργική σκοπιά στο σχέδιο και μαζί με τη λειτουργικότητα και την αποδοτικότητα που οι αρχιτέκτονες γνωρίζουν πώς να επιτυγχάνουν στο χώρο θα προσφέρουν το πιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε εσάς και τις οικογένειές σας / πελάτες σας.

Την περίοδο της κλιματικής αλλαγής που ζούμε είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε τον κλάδο της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής. Αυτός προσφέρει λύσεις που θα διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα της ανακαίνισής σας με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων σύμφωνα με τις επιταγές της οικολογίας. Οι αρχιτέκτονες της EasyReno προτίθενται να σας παραδώσουν ένα τελικό έργο που θα ανταποκρίνεται σε αυτές τις επιταγές.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΑΣ

αρχιτέκτονας σχεδιασμός κτιρίου

Η ομάδα των αρχιτεκτόνων της EasyReno απαρτίζεται από έμπειρους και φιλόδοξους αρχιτέκτονες. 

Είναι επαγγελματίες που επιδιώκουν πάντοτε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς και την αρμονία του ακινήτου σας με τον περιβάλλοντα χώρο μέσα από μία γκάμα υπηρεσιών που είναι σε θέση να αναλάβουν και να διεκπεραιώσουν από την εκπόνηση μελέτης, έως το σχεδιασμό κατασκευαστικών σχεδίων και την επίβλεψη των τεχνικών εργασιών. 

Είναι άνθρωποι με μοντέρνες ιδέες και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον που δε σταματούν να εξελίσσουν τις γνώσεις τους και την κατάρτισή τους στη βιωσιμότητα και τις εναλλακτικές μορφές κατασκευής και οικοδόμησης. Φιλοδοξούν να σας προσφέρουν τους πλέον λειτουργικούς αλλά και όμορφους χώρους για την ηρεμία, τη διασκέδαση και την εργασία σας, ταυτόχρονα εμπορικά ανταγωνιστικούς, εμπνευσμένους και ελκυστικούς. 

Η αμεσότητα στην επαφή μαζί τους και η ικανότητά τους να αποσαφηνίζουν τα βήματα της κατασκευής / ανακαίνισης στον πελάτη θα σας πείσουν από την πρώτη σας επικοινωνία μαζί τους!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Στην περίπτωση μίας ολικής ανακαίνισης ή αν υπάρχουν πολλές εργασίες να γίνουν, η συνεργασία με τον αρχιτέκτονα σχεδόν επιβάλλεται. Στην ανακαίνιση δεν κοιτάμε μόνο το αισθητικό κομμάτι αλλά και το τεχνικό δηλαδή τα φέροντα στοιχεία π.χ. τοίχους που δεν μπορούμε να πειράξουμε κτλ. Ο αρχιτέκτονας είναι ο βασικός υπεύθυνος για αυτή τη δουλειά.

Η σύντομη απάντηση είναι: τα πάντα. Ισως το πιο βασικό, όμως, είναι η μελέτη ή το σχέδιο που ετοιμάζει για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Συζητώντας με τους αρχιτέκτονες μας στην EasyReno βγάζετε μαζί το σχέδιο για την ανακαίνιση του σπιτιού σας και μέσω της τρισδιάστατης απεικόνισης, έχετε μία σαφή ιδέα πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Με τη συνδρομή ενός αρχιτέκτονα, αποφεύγετε τις επιπλέον δουλειές, τα έξτρα μερεμέτια, ή άλλες εργασίες που δεν είχαν προβλεφθεί. 

Σε διάφορες περιπτώσεις. Εκτός από τη μελέτη της ανακαίνισης και την επιλογή των υλικών, ο αρχιτέκτονας γνωρίζει tips που μαθαίνει μόνο κάποιος σε αυτό το πόστο όπως π.χ. ότι το σουηδικό ξύλο είναι διαδεδομένο όχι γιατί είναι καλύτερο αλλά γιατί είναι φθηνότερο. Ή ότι είναι προτιμότερο να επενδύσετε σε κάποιο πιο ακριβό υλικό π.χ. μάρμαρο ανάλογα με την περιοχή που είναι το ακίνητο και την χρήση για την οποία θα το διαθέσετε. 

Ανάλογα με τη συμφωνία που γίνεται σε κάθε περίπτωση. Μπορεί π.χ. να προβλέπεται αμοιβή του αρχιτέκτονα για τη μελέτη, τα σχέδια και την άδεια που μπορεί να χρειάζεται αλλά όχι για την επίβλεψη των εργασιών που κάποιοι δεν επιλέγουν. Στην EasyReno έχουμε συμφέροντα πακέτα ανακαίνισης που περιλαμβάνουν και την αμοιβή του αρχιτέκτονα αν το επιθυμείτε, κάνοντας έτσι την τιμή του πακέτου ακόμα πιο συμφέρουσα. 

Δύσκολη απάντηση διότι και οι δυο ειδικότητες είναι εξίσου χρήσιμες και κάποιες από τις αρμοδιότητες τους είναι οι ίδιες. Ωστόσο, αν σχεδιάζετε ένα σπίτι από την αρχή με ολική ανακαίνιση, ο αρχιτέκτονας είναι αυτός που θα σας το σχεδιάσει και θα σας δώσει ιδέες και προτάσεις αλλά ο πολιτικός μηχανικός είναι το κατάλληλο άτομο για να το φέρει εις πέρας. Επομένως, εξαρτάται από τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο ακίνητο σας. Αν δεν απαιτούν σχεδιασμό και είναι μόνο μικροδουλειές, η συνδρομή ενός αρχιτέκτονα ίσως να μη χρειαζόταν σημαντικά. 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ EASYRENO

Εμπιστευτείτε τους αρχιτέκτονες μας για μια πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη για το σπίτι σας.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες