ανακαινιση

Aνακαίνιση Yπνοδωματίου

Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες μας και φτιάξτε το σπίτι των ονείρων σας ποιοτικά και οικονομικά. H ανακαίνιση υπνοδωματίου θα σας ανανεώσει αυτόματα!

Η ανακαίνιση υπνοδωματίου είναι για εμάς προτεραιότητα

 Η ανακαίνιση υπνοδωματίου εύκολα, άρτια και οικονομικά.

μοντέρνο υπνοδωμάτιο

Γνωρίστε την ομάδα μας

Η ομάδα μας στην EasyReno αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στις ανακαινίσεις.Σας προτείνουμε διάφορα πακέτα ανακαίνισης υπνοδωματίου ώστε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για εσάς σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε.

Συνεργαζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα

Η ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει ώστε να βρούμε από κοινού το σχέδιο ανακαίνισης που σας ταιριάζει και που θα σας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες ανακαίνισης υπνοδωματίου

Οι υπηρεσίες μας στην ανακαίνιση σπιτιού καλύπτουν όλες τις εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής χώρων.

Ανακαίνιση Υπνοδωματίου

Το δωμάτιο όπου ξεκουραζόμαστε

Το υπνοδωμάτιο είναι το μέρος όπου ξεκουραζόμαστε και χαλαρώνουμε.  Εκεί ξαπλώνουμε, εκεί κοιμόμαστε, κι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσουμε μόλις ανοίξουμε τα μάτια μας και το τελευταίο πράγμα που θα δούμε πριν τα κλείσουμε.  Ένας τέτοιος χώρος πρέπει να μας ανεβάζει ψυχολογικά!  Πρέπει να είναι ένας χώρος βολικός, άνετος, πρακτικός και πάνω απ’ όλα να μας αρέσει πολύ, να ανταποκρίνεται στην αισθητική μας!  Είναι το δωμάτιό μας, ο χώρος μας, το κονάκι μας!  Πρέπει να είναι έτσι ακριβώς όπως τον θέλουμε! Έτσι, η ανακαίνιση υπνοδωματίου είναι πολύ σημαντική!

Με την εμπειρία που διαθέτουμε και με συζήτηση με τους επαγγελματίες τεχνικούς και διακοσμητές μας μπορούμε να σε βοηθήσουμε στην ανακαίνιση της κρεβατοκάμαράς σου.

 

1. Δημιούργησε αποθηκευτικό χώρο

Κάθε σπιθαμή είναι σημαντική.  Είναι ευκαιρία τώρα με την ανακαίνιση του δωματίου σου να εκμεταλλευτείς όλες τις πιθανές γωνίες του σπιτιού! Σκεφτείτε τον χώρο κάτω από το κρεβάτι  και το ύψος του δωματίου πόσο μπορούν να διαμορφώσουν τον αποθηκευτικό χώρο στην κρεβατοκάμαρα σας. Αποθήκευση δεν σημαίνει μόνο ντουλάπες!

2. Ιδανικός φωτισμός

Ενα υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι φωτεινό για να βοηθάει όταν ντυνόμαστε ή όταν διαβάζουμε αλλά και ατμοσφαιρικό για όταν χαλαρώνουμε.  Είναι απαραίτητο να σχεδιαστεί υπεύθυνα ο φωτισμός του υπνοδωματίου.  Οι επαγγελματίες συνεργάτες της EasyReno θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

3. Χρώματα για τους τοίχους του υπνοδωματίου 

Τα χρώματα επηρεάζουν την διάθεση και την ψυχολογία μας.  Είναι πολύ σημαντικό να διαμορφώσουμε ένα χώρο που μας χαλαρώνει και μας ξεκουράζει!  Προτιμήστε παλ χρώματα για να ηρεμεί η ατμόσφαιρα. Αν όμως επιμένετε για έντονο χρώμα, κάντε μόνο τον ένα τοίχο και μην παραλείψετε να τολμήσετε την προσθήκη ταπετσαρίας.

4. Διακόσμηση

Αφιερώνουμε χρόνο για την διακόσμηση του υπνοδωματίου σας απο τα έπιπλα που θα επιλέξετε μέχρι τα μικρά διακοσμητικά στοιχεία ως και τα λουλούδια που θα ψωνίζετε κάθε τόσο για να ομορφαίνετε τον χώρο σου.  Οι επαγγελματίες διακοσμητές της EasyReno σας βοηθούν με την διακόσμηση και ανακαίνιση του υπνοδωματίου σας για να ολοκληρώσετε ένα δωμάτιο όπως ακριβώς σας εξυπηρετεί και σας αρέσει!

Ωραία η θεωρία αλλά η πράξη είναι το δυνατό μας σημείο. Στην EasyReno αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που χρειάζεται μια ανακαίνιση υπνοδωματίου  από τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα κουφώματα μέχρι την τελική τοποθέτηση του βάζου στο κομοδίνο σας.  Παρακάτω αναφέρουμε τις εργασίες που χρειάζεται μια ολική ανακαίνιση υπνοδωματίου:

  • Αλλαγή και τοποθέτηση πατώματος
  • Αλλαγή και τοποθέτηση κουφωμάτων
  • Αποξήλωση παλαιών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και τοποθέτηση νέων εγκαταστάσεων 
  • Αλλαγή φωτισμού
  • Βάψιμο δωματίου και τοποθέτηση ταπετσαρίας
  • Αλλαγή διακόσμησης κρεβατοκάμαρας
  • Ξυλουργικές εργασίες(κατασκευή ντουλάπας,ραφιών κλπ)

 Από τις παραπάνω εργασίες μπορείτε να τις κάνετε όλες – ολική ανακαίνιση- ή να επιλέξετε μερικές μόνο, ανάλογα με τον προϋπολογισμό που διαθέτετε.

Ανακαίνιση Υπνοδωματίου

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας μέσω ανακαίνιση υπνοδωματιού. Μικρές αλλαγές, όπως η αλλαγή κρεβατιού ή στρώματος, μπορούν να  έχουν μεγάλη επίδραση στο πώς νιώθετε. Δοκιμάστε επίσης τα παρακάτω:

(1) Βελτιώνοντας τις συνήθειες σας για τον ύπνο όπως να μην τρώτε βαριά γεύματα ή να αποφεύγετε το αλκοόλ

(2) Αποφεύγετε την τηλεόραση ή τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών μισή ώρα πριν τον υπνο

(3) Αλλαγή στρώματος

(4) Ρύθμιση θερμοκρασίας

(5)  Βελτίωση του περιβάλλοντος

(6) Ενυδάτωση

Ναí, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε μια ανακαίνιση χωρίς να χρειαστείτε να πληρώσετε μια μικρή περιουσία. Μπορείτε, π.χ.,  να βγάλετε κάποια πράγματα από το δωμάτιό σας ή να τα αντικαταστήσετε με κάποια από τα πράγματα που βρίσκονται σε άλλo χώρo. Όποια βελτίωση διαλέξετε να κάνετε, θα σημειώσει μια μεγάλη διαφορά στο όραμά σας καθώς και στο πώς νοιώθετε κάθε φορά που μπαίνετε στο υπνοδωμάτιό σας. 

Για να αναζωογονηθεί ο χώρος σας, πρoτείνεται να χρησιμoπoιήσετε ένα φωτεινό χρώμα στο τοίχo. Μπορείτε λόγου χάρη να βάλετε ανοιχτό γκρι, άσπρο, ή γαλάζιο και μπεζ, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Σκούρα χρώματα όπως καφέ, μαύρο και μωβ καλύτερο είναι να αποφεύγονται, καθώς μπορείτε να έχετε την εντύπωση ότι το υπνοδωμάτιο σας είναι πιο μικρό.

Το πως αισθάνεστε στο υπνοδωμάτιό σας παίζει μεγάλο ρόλο στη ψυχολογία σας.  Εάν νοιώθετε ότι το υπνοδωμάτιό σας είναι  περιορισμένο ή στενό, τότε μπορείτε να αισθανθείτε χωρίς ελευθερία.  Εάν, όμως, το υπνοδωμάτιό σας είναι ανοικτό και προσβάσιμo, μπορείτε να υιοθετήσετε μία πιο θετική στάση στη ζωή.

Εμπιστευτείτε την EasyReno για την Ανακαίνιση του Υπνοδωματίου σας

Οι επαγγελματίες της EasyReno σας παραδίνουν ένα σπίτι όπως το ονειρεύεστε. Εμπιστευτείτε μας την ανακαίνιση του υπνοδωματίου σας και συνεργαστείτε με τους καλύτερους στο χώρο.

Είμαστε διπλα σας για να σας ακούσουμε και να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα!

Ο χώρος σας είναι σημαντικός και σεβόμαστε τις ιδέες σας. Η συνεργασία μας για ανακαινιση υπνοδωματιου ξεκινάει με πολλή συζήτηση.

ανακαίνιση υπνοδωματίου σε παιδικό δωμάτιο. διακρίνεται πιδικό κρεβάτι και αρκουδάκια

Πότε πρέπει να κάνω ανακαίνιση υπνοδωματίου;

Ο χώρος αυτός πρέπει να μας φτιάχνει την διάθεση και να μας ανοίγει την καρδιά! Απο την στιγμή που δεν συμβαίνει αυτό, απο την στιγμή που το υπνοδωμάτιό μας δεν μας ξεκουράζει, κάτι συμβαίνει… Ίσως είναι η κατάλληλη ώρα για μια ανακαίνιση υπνοδωματίουΒέβαια, τυχόν διαρροές, υγρασίες, σκασμένοι τοίχοι και πατώματα μπορούν να επισπεύσουν την αναγκη για ανακαίνιση και πολλές φορές, επειδή το αφήνουμε το πρόβλημα διογκώνεται και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος στην εσωτερική κατασκευή του σπιτιού.Ακόμα, σκεφτόμαστε ότι οι ανάγκες μας αλλάζουν. Κια ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξει χρήση. Ενας εργένης, ενδεχομένως να έχει άλλες ανάγκες να εξυπηρετήσει στο υπνοδωμάτιό του από ένα παντρεμένο ζευγάρι.

Επικοινωνήστε με την EasyReno για την ανακαίνιση του υπνοδωματίου σας

Μην αγχώνεστε για την ανακαίνιση του υπνοδωματίου που πρόκειται να κάνετε. Αναλαμβάνουμε όλα τα έργα που μπορεί να σας χρειαστούν.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες