ανακαινιση

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

 Η ανακαίνιση ξενοδοχείου δεν είναι εύκολη υπόθεση! Ολική ή μερική , μπορεί ο χώρος σας να χρειάζεται μια ανανέωση, που θα προσθέσει στην αισθητική, την λειτουργικότητα αλλά και την επισκεψιμότητά του . Δημιουργήστε το ξενοδοχείο που ονειρεύεστε με μία ανακαίνιση ξενοδοχείου από την Easy Reno.

Είναι λογικό να θέλετε το καλύτερο για την επένδυσή σας - η καλύτερη ανακαίνιση ξενοδοχείου με διαφορά

Ελάτε στην EasyReno να σχεδιάσουμε μαζί την ανακαίνιση ξενοδοχείου με σεβασμό στον προυπολογισμό σας και το hospitality brand σας!

ανακαινιση ξενοδοχειου

Λεπτομερής μελέτη

Αξιοποιήστε τις γνώσεις και την εμπειρία μας , προσθέστε τις ιδέες σας και ελάτε να οργανώσουμε με ακρίβεια και λεπτομέρεια τις εργασίες που θα κάνουν τον χώρο σας να δείχνει όπως ακριβώς τον φαντάζεστε.

Ποιότητα κατασκευής

Κατασκευή και αναδιαμόρφωση των χώρων του ξενοδοχείου σας , με έμφαση στην λειτουργικότητα και την παροχή ποιοτικών εργασιών, για την αποφυγή τεχνικών προβλημάτων.

Υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα

Διακοσμητικές και αισθητικές πινελιές που θα ταιριάζουν στο νέο στυλ και την διάθεση που θέλετε να αποπνέει ο χώρος σας .

Η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

Μια ανακαίνιση ξενοδοχείου , αποτελέι μεγάλη κίνηση τόσο στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της όσο και ως επιχειρηματικό βήμα . Οι νέες τάσεις όσο και ο σημαντικός ρόλος του τουρισμού στην χώρα μας , είναι σίγουρα δύο καλοί λόγοι να προχωρήσετε στην αναδιαμόρφωση του ξενοδοχείου σας. Εξάλλου η διαδικασία ανακαίνισης έχει τις δυσκολίες της , αλλά σίγουρα αποτελεί και μια δημιουργική διαδικασία , καθώς σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για το κατάλυμα , που θα αυξήσει σημαντικά την επισκεψιμότητα , άρα και τα κέρδη του.

Συνήθως κάθε 5-7 χρόνια οι ιδιοκτήτες προχωρούν σε μικρές ανακαινίσεις που περιλαμβάνουν καλύμματα κρεβατιού, νέες κουρτίνες,  έπιπλα και χαλιά. Όμως όπως είναι προφανές μετά από 11-14 χρόνια σίγουρα θα χτειαστεί να προβείται και σε μεγαλύτερες αλλαγές. Οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου σας , τα δωμάτια , ο χώρος υποδοχής, όλα αυτά πρέπει με τα χρόνια να ανανεώνονται και να ανταποκρίνονται στα νέα δεδομένα.

Με άλλα λόγια τα βασικά οφέλη για την ανακαίνιση ξενοδοχείου είναι :

Σωστός σχεδιασμός και μελέτη των αναγκών του χώρου σας, ώστε να γλυτώσετε χρόνο, ταλαιπωρία και να μην παραλειφθεί καμία λεπτομέρεια.

Ποιότητα στην κατασκευή με εργασίες που θα καλύπτουν όλες τις τεχνικές ιδιαιτερότητες ενός ξενοδοχείου.

Υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα , ανάλογα με τα γούστα αλλά και τις προδιαγραφές του χώρου σας (που βρίσκεται, τι στυλ θέλετε να υπηρετεί , σε ποιούς απευθύνεται)

Αποτέλεσμα σύγχρονο, και ενημερωμένο που συμφωνεί με τις νέες τασεις και αυξάνει την επισκεψιμότητα του ξενοδοχείου σας.

Αφέθειτε στα χέρια της EasyReno και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το ξενοδοχείο των ονείρων σας!

Τι περιλαμβάνει μια ανακαίνιση ξενοδοχείου;

Όπως είδαμε η ανακαίνιση ξενοδοχείου έχει ορισμένες ιδιαιτερότητες . Έπειτα από τον προσεκτικό σχεδιασμό τον οποίο θα αναλάβει η ομάδα μας , οι εργασίες θα διαχωριστούν. Στην EasyReno ξέρουμε να εντοπίζουμε τις ανάγκες κάθε χώρου και να τον αξιοποιούμε στο έπαρκο.

Πιο συγκεκριμένα συνήθως αλλαγές χρειάζονται στους εξής χώρους και τομείς :

Τραπεζαρία : Η φιλοξενία είναι το κύριο μέλημα κάθε ξενοδοχειακής μονάδας που σέβεται τον εαυτό της. Η τραπεζαρία και γενικότερα οι χώροι εστίασης του ξενοδοχείου σας είναι από τους χώρους που προσέχουν και επισκέπτονται περισσότερο οι πελάτες σας. Η σωστή διακόσμηση για την δημιουργία ενός ζεστού χώρου τραπεζαρίας, η επιλογή άνετων τραπεζιών και καθισμάτων καθώς και ο λειτουργικός σχεδιασμός του χώρου είναι όσα χρειάζεται ο χώρος σας.

Είσοδος-Λόμπυ: Αξίζει να σημειωθεί ότι το φουαγιέ έχει σημαντικό αντίκτυπο στις πρώτες εντυπώσεις των επισκεπτών που έρχονται και παίζει μεγάλο ρόλο σε μια ανακαίνιση ξενοδοχείου. Το λόμπυ του ξενοδοχείου θα πρέπει να είναι άνετο , φιλόξενο και να μπορεί να φιλοξενεί επίσημες και ανεπίσημες συναντήσεις καθώς και συνέδρια . Για τον λόγο αυτό, καλό είναι να υπάρχει επαρκής, διαχωρισμένος χώρος, ζώνες συγκέντρωσης καθώς και ένας διακοσμημένος εντυπωσιακά χώρος υποδοχής, όλα ταιριαστά με το στυλ και την αισθητική του ξενοδοχείου.

Δωμάτια: Σίγουρα οι συμπληρωματικοί χώροι (λόμπυ, τραπεζαρία, γυμναστήριο) παίζουν ρόλο στην ικανοποίηση και την προσέλκυση πελατών , αλλά κανείς δεν θέλει να επισκεφτεί ένα ξενοδοχείο αν δεν του παρέχεται μια άνετη και ευχάριστη διαμονή στον δίκο του προσωπικό χώρο του δωματίου . Μπορεί λοιπόν να χρειάζονται μικρές , κυρίως αισθητικές αλλαγές στα δωμάτια όπως νέα χρώματα στους τοίχους , καινούρια έπιπλα και πιο αναπαυτικά κρεβάτια ή άλλες μεγαλύτερες που αλλάζουν εντελώς την διαρρύθμιση των δωματίων.

Ηλεκτρικά συστήματα: Αυτός είναι ένας άλλος τομέας που πρέπει να αντιμετωπίζεται με προσοχή γιατί έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ευημερία του ξενοδοχείου, καθώς και στις καθημερινές λειτουργίες του ξενοδοχείου. Η διασφάλιση, ότι οι ηλεκτρικές συσκευές είναι όλες σε καλή κατάσταση λειτουργίας, εγγυάται ότι το ξενοδοχείο πληροί τα απαιτούμενα πρότυπα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αναβαθμίσετε τις ηλεκτρικές συσκευές του ξενοδοχείου, όπως το σύστημα φωτισμού, για να βελτιώσετε την εμφάνιση του ξενοδοχείου.

Προυπολογισμός για ανακαίνιση ξενοδοχείου:

Ο καθορισμός του budget αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στάδια που καθορίζουν την επιτυχία μιας ανακαίνισης ξενοδοχείου, καθώς επηρεάζει όλη τη διαδικασία εκτέλεσης. H EasyReno θα πρέπει να ενημερωθεί για τον προυποπολογισμό σας καθώς και για το concept που θέλετε να εξυπηρετεί το ξενοδοχείο σας , αλλά και τους τομείς στους οποίους θα δώσετε έμφαση , έτσι ώστε να διαλέξουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά για εσάς!

Η τελική τιμή της ανακαίνισης θα επηρεαστεί κυρίως :

Εργασίες για ανακαίνιση ξενοδοχείου : H ανακαίνιση ξενοδοχείου που επιλέξατε μπορεί να περιλαμβάνει τον ελάχιστο όγκο εργασιών. Μπορεί για παράδειγμα να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές μόνο σε μερικούς από τους χώρους στην ξενοδοχειακή μονάδα σας και φυσικά κάτι τέτοιο διαφοροποιεί το κόστος σε σχέση με το να προχωρήσετε σε μια ολική ανακαίνιση. Στην EasyReno φροντίζουμε να διαλέξουμε την κατάλληλη προσφορά , ανάλογα με τις ανάγκες του ξενοδοχείου σας.

Έπιπλα και συσκευές : H επιλογή των επίπλων που θα επιλέξετε για το διαμέρισμα που θα διαμορφώσουμε είναι πολλές , όπως συμβαίνει και με τις ηλεκτρικές συσκευές που θα εγκατασταθούν. Επειδή πρόκειται συγκεκριμένα για ξενοδοχείο καλό θα ήταν να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή , ώστε να καλυφθούν και οι πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών.

Τοποθεσία – Concept : Η τοποθεσία που βρίσκεται το ξενοδοχείο σας, καθώς και το concept που θέλετε να ακολουθεί επηρεάζουν τον όγκο και το είδος των εργασιών άρα και το κόστος για τα πακέτα ανακαίνισης που θα επιλέξετε. Για παράδειγμα ένα καλοκαιρινό θέρετρο σίγουρα προυποθέτει περισσότερες εξωτερικές εργασίες , όπως πχ την κατασκευή και συντήρηση μιας πισίνας. Σε άλλη περίπτωση ,ένα ξενοδοχειο που θέλει να προσανατολίσει το concept του στην ευεξία , σίγουρα χρειάζεται αλλαγές σε χώρους όπως το spa η το γυμναστηριο.

Όλα αυτά επηρεάζουν την τελική τιμή της ανακαίνισης, την οποία θα συζητήσουμε μαζι σας.

Πόσο θα διαρκέσει η ανακαίνιση ξενοδοχείου;

Το χρονικό διάστημα που θα χρειαστούμε για να ολοκληρώσουμε την ανακαίνιση του ξενοδοχείου σας , επίσης δεν μπορεί να υπολογιστεί με ακρίβεια από την αρχή. Αν και χρονοβόρα διαδικασία, στην EasyReno εγγυώμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα στον λιγότερο δυνατό χρόνο.

Στην περίπτωση του ξενοδοχείου είναι επίσης καλύτερη ιδέα να προετοιμαστείτε έγκαιρα καθώς και να ενημερώσετε συχνούς σας πελάτες ότι το κατάλυμα σας δεν θα μπορεί να τους φιλοξενήσει για ένα διάστημα λόγω ανακαίνισης. Φροντίστε όμως να εξετάσετε τις τάσεις πληρότητας του προηγούμενου έτους για να ανακαλύψετε την εκτός εποχής καλύτερη περίοδο για ανακαίνιση. Δεν πρέπει να γκρεμίζετε τοίχους ή να αλλάζετε κουρτίνες όταν το ξενοδοχείο σας έχει μεγάλη πληρότητα.

Ανάλογα λοιπόν με τον όγκο των εργασιών και την περίοδο που θα επιλέξετε για την ανακαίνιση, βγαίνει και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης τoυ χώρου σας

Σίγουρα, πρέπει επίσης να υπολογισθεί και ο χρόνος παραγγελίας και παράδοσης των υλικών και των επίπλων που θα επιλέξετε. Η EasyReno φροντίζει να έχει συνεργάτες , που θα είναι άψογοι στην ποιότητα των υπηρεσιών τους , χωρίς να θέτουν μεγάλα χρονοδιαγράμματα.

Τέλος, υπολογίζουμε τη χρονική διάρκεια που χρειάζεται το συνεργείο μας. Υπάρχει, πάντα, η περίπτωση το συνεργείο μας να είναι απασχολημένο με άλλη ανακαίνιση.

Το κόστος ανακαίνισης ξενοδοχείου ενδέχεται να κυμανθεί από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ μέχρι και εκατομμύρια. Αυτό το κόστος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μέγεθος και την κατάσταση του ξενοδοχείου, το κόνσεπτ το οποίο θέλετε να υιοθετήσετε (πχ. Κυκλαδίτικο στυλ), αλλά και τον αριθμό των δωματίων. Οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου όπως η πισίνα και οι κήποι ενδέχεται να χρειάζονται και αυτοί ανακαίνιση. Για μία εκτίμηση ακριβείας του συνολικού κόστους, ελάτε σε επαφή μαζί μας σήμερα κιόλας.

Η ανακαίνιση μπορεί να διαρκέσει από μερικούς μήνες μέχρι και ένα ή δυο χρόνια. Αυτό που θα κάνει την διαφορά είναι το μέγεθος και η ποίτητα των εργασιών που απαιτούνται. Για μία εκτίμηση του χρόνου που θα χρειαστεί, ελάτε σε επαφή μαζί μας σήμερα κιόλας. Ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία επιλέγουν να ανακαινήσουν τα δωμάτιά τους με ταξίδια στοχευμένες ανακαινίσεις (Refurbishments), προκειμένου να επωφεληθούν από την αύξηση του τουρισμού στη χώρα μας.

Κυκλαδίτικο, industrial & minimal. Το γνωστό σε όλους μας κυκλαδίτικο στυλ, εμπνέεται από τα πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων. Είναι ένα συνηθισμένο στυλ που εκβάλλει τα χρώματα του ουρανού και της θάλασσας, αλλά δεν χρειάζεται να βγει από το μοντέρνο πλαίσιο που ίσως να θέλετε να υιοθετήσετε. Το βιομηχανικό ή industrial πακέτο μας περιλαμβάνει την εντυπωσιακή χρήση του χρώματος μαύρου, του ανοικτού χώρου & των μεταλλικών. Τα minimal απεικονίζονται από την απλότητα. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα πακέτα ανακαίνισης, ελάτε σε επαφή μαζί μας σήμερα. Η εταιρεία Easy Reno με γνώμονα πάντα τις ανάγκες σας έχει δημιουργήσει ορισμένα πακέτα ανακαίνισης για να μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας καλύτερα ως ξενοδόχος.

Στην EasyReno συζητάμε τις ιδέες σου

Η ανακαίνιση ξενοδοχείου προυποθέτει ποικιλία εργασιών στη σωστή σειρά. Προσθέτουμε τις δικές μας , και μεταμορφώνουμε τον χώρο σας στις καλύτερες συνθήκες εξυπηρέτησης!

01. Κάνουμε πλάνο των εργασιών

Σχεδιάζουμε με λεπτομέρεια τις εργασίες που θα ακολουθήσουμε , σύμφωνα με τις αλλαγές που θα γίνουν , θέτουμε χρονοδιάγραμμα και μας ενημερώνετε για οποιαδήποτε ιδιαιτερότητες. Η προθεσή μας είναι να έχετε εξ' αρχής μια ιδέα για την ανακαίνιση στην οποία θα προχωρήσουμε , η οποία μάλιστα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

02. Διαλέγουμε τα επιπλά σας

Συζητάμε μαζί σας για το αν θα προχωρήσουμε σε μία ολική ανανέωση των επίπλων σας , αν θα διατηρήσουμε κάποια από τα υπάρχοντα , κάθως και το πώς θα τα προσαρμόσουμε στον χώρο , την αισθητική και τις ανάγκες σας.

03. Διακοσμούμε

Επιμελούμαστε προσεκτικά την διακόσμηση και την αισθητική του ξενοδοχείου σας. Καλό θα ήταν να διατηρήσετε κάποια διαχρονικά στοιχεία που είναι πάντα επίκαιρα, καθώς οι ανακαινίσεις δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί συχά και να διανθίσετε τον χώρο σας με νέες πιο ενημερωμένες και σύμφωνες με τις τάσεις πινελιές.

04. Επιλεγουμε ένα συγκεκριμένο concept

Είναι σημαντικό να κάνετε το ξενοδοχείο σας να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα καταλύματα , καθώς η ζήτηση είναι τεράστια και δεν θέλετε να μην κάνετε ιδιαίτερη εντύπωση στους επισκέπτες σας. Η επιλογή ενός συγκεκριμένου στυλ και concept για τον χώρο σας είναι πλέον σχεδόν απαραίτητη. Μπορεί να θέλετε ένα κατάλυμα πιο καλοκαιρινό, ένα πιο λειτουργικό που να ενδυκνειταί για εκδηλώσεις ή ένα μικρότερο boutique hotel. Ότι και αν θέλετε η EasyReno είναι εδώ για να το πετύχετε !

hotel renovation

Τι διαδικασία έχει μία ανακαίνιση ξενοδοχείου:

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες