ανακαινιση

Η αξιόπιστη λύση στην ανακαίνιση σαλονιού

Διαλέξτε ένα από τα πακέτα που θα σας προτείνει η Easy Reno για την ανακαίνιση σαλονιού σας και τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα σας το παραδώσουν έτσι όπως το ονειρεύεστε.

Στην EasyReno μας ενδιαφέρει η ανακαίνιση του σαλονιού σας

H ομάδα της EasyReno σας δίνει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και σας προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

έννοια μοντέρνο σαλόνι

Γνωρίστε την ομάδα μας

Η ομάδα μας στην EasyReno αποτελείται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στις ανακαινίσεις. Σας προτείνουμε διάφορα πακέτα ανακαίνισης σαλονιού ώστε να επιλέξετε το πιο κατάλληλο για εσάς σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε.

Συνεργαζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα

Η ομάδα μας μπορεί να σας καθοδηγήσει ώστε να βρούμε από κοινού το σχέδιο ανακαίνισης που σας ταιριάζει και που θα σας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες ανακαίνισης σαλονιού

Οι υπηρεσίες μας στην ανακαίνιση σαλονιού καλύπτουν όλες τις εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής χώρων όπως το σαλόνι.

Ανακαινίστε το σαλόνι σας

Μεταμορφώστε το σαλόνι σας

Το σαλόνι είναι το μέρος του σπιτιού όπου περνάμε τον περισσότερο χρόνο, άρα είναι προφανές οτι η ανακαίνιση του έχει μεγάλη σημασία. Είναι το δωμάτιο όπου η ανακαίνιση του είναι πιο εμφανής στην αισθητική του σπιτιού και στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

Η EasyReno σας βοηθάει να αποκτήσετε το σαλόνι που ονειρεύεστε, οικονομικά και σωστά.  Θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το σαλόνι των ονείρων σας συζητώντας τις ιδέες σας και προτείνοντας σας λύσεις.

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του σαλονιού σας και όλες τις εργασίες που μπορεί να χρειαστείτε:

Ξεκινάμε με την αφαίρεση των παλιών επίπλων, την αφαίρεση των πλακιδίων, των φωτιστικών, των κουφωμάτων κ.ά.

Ηλεκτρολογικά 

Οι ηλεκτρολόγοι μας θα κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σαλονιού σας.

Αναδιαμόρφωση σαλονιού 

Ο χώρος σας θα σχεδιαστεί όπως ακριβώς τον έχετε φανταστεί, ανάλογα με τις ανάγκες σας με βάση την πρακτικότητα και την αισθητική.

Δάπεδα 

μπειροι συνεργάτες τοποθετούν το δάπεδο που έχετε επιλέξει: πλακάκια, ξύλινο παρκέ κ.ά.

Ξυλουργικές εργασίες 

Οι ξυλουργοί μας θα κατασκευάσουν έπιπλα που έχουμε σχεδιάσει για το σαλόνι σας: βιβλιοθήκες, ράφια, ντουλάπες κ.ά.

Κουφώματα 

Ανάλογα με το αν αποφασίσατε μια μοντέρνα αισθητική ή μια κλασσική, θα τοποθετήσουμε τις ανάλογες πόρτες και παράθυρα.

Βάψιμο

Τα χρώματα των τοίχων είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στην ανακαίνιση σαλονιού!  Θα διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα ταπετσαριών ή χρωμάτων που θα σας προτείνουμε απο τα πιό καλά υλικά.

Επίπλωση  

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα καινούργια σας έπιπλα ή να αναπαλαιώσετε τα παλιά σας με καινούργια υφάσματα και επενδύσεις.

Φωτισμός 

Ο φωτισμός του χώρου σας είναι πολύ σημαντικός τόσο εμφανισιακά αλλά τοσο και πρακτικά.  Μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά το σαλόνι σας.  Θα εγκαταστήσουμε τα κατάλληλα φωτιστικά, που ταιριάζουν με τον χώρο σας.

Διακόσμηση

Οι ειδικοί μας θα σας προτείνουν λύσεις για το σαλόνι σας, για να αναδείξουν τον χώρο σας.

Ολες οι παραπάνω εργασίες έχουν την εγγύηση της EasyReno και των αυστηρά επιλεγμένων συνεργατών μας.  Η εμπειρία μας απο τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση μας καθιστά ικανούς να εκτελέσουμε τις εργασίες με ικανότητα.  Παράλληλα, η μακροχρόνια συνεργασία μας με τους προμηθευτές μας μας δίνει την δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Ο μεγάλος όγκος εργασιών που αναλαμβάνουμε είναι εγγύηση ποιότητας και ο μοχλός που καθορίζει τις χαμηλές τιμές μας.  Επιλέξτε την EasyReno, το πιο άρτιο και έμπειρο συνεργείο της αγοράς!

Ναι, αναλαμβάνουμε μεγάλες και μικρές δουλειές σχετικά με την ανακάινιση των χώρων του σπιτιού σας. Η ανακαίνιση σαλονιού είναι σημαντική υπόθεση καθώς είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι καλεσμένοι σας. Το σαλόνι σας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού σας καθώς προσφέρει την ευκαιρία να χαλαρώσετε μετά απο μία δύσκολη μέρα στη δουλειά ή στο γραφείο.

To πρόγραμμα ανακάινισής σαλονιού είναι μέρος της υπηρεσίας μας, κατ’ οποίον προσφέρετε βοήθεια στους πελάτες μας για την ανακάινιση των χώρων τους σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αυτοί θέτουν.  Εμείς εξετάζουμε τις διαστάσεις του χώρου, τους προβληματισμούς και τον προϋπολογισμό των πελάτων μας και αναπτύσσουμε ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Η ανακάινιση των χώρων ενός σπιτιού μπορεί να πάρει από μία εβδομάδα εώς και  δύο μήνες, ανάλογα με το μέγεθος και την ποιότητα των αλλαγών και την εγκατάσταση των υλικών που θα χρειαστείτε. Κρυφοί φωτισμοί, ψευδοροφές, και γκρέμισμα τοίχων  ενδέχεται να προσθέσουν μεγαλύτερο χρόνο στη διάρκεια της εργασίας.

Το κόστος μιας ανακαίνισης σαλονιού να κυμανθεί ανάλογα με το μέγεθος, τις προτιμήσεις και τους προβληματισμούς των πελάτων μας. Είναι σημαντικό να επικοινωνείτε με μας έτσι ώστε να αποφασίσουμε τις ανάγκες σας και να βρουμε την καλύτερη λύση.

Από οικονομικές μέχρι πολυτελείς λύσεις για ανακαίνιση σαλονιου, εδώ είναι μερικές πρότασεις:

(1) Ένας απλός τρόπος για να ανανεώσετε την εμφάνισή του χώρου σας είναι με την αλλαγή των χρωμάτων. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε ένα αντίστοιχο χρώμα, είτε να αλλάξετε τα έπιπλα.

(2)  Μπορείτε να προσθέσετε κάποια λεπτομέρεια με την προσθήκη μικρών αντικειμένων, όπως π.χ. βασιλόπιτα, φωτογραφίες ή ένα μπόλ.

(3) Ψευδοροφές και κρυφοί φωτισμοί είναι μια ακόμα λύση.

(4) Πέτρινες κατασκευές,  όπως τουαλέτες ή μπάνια, είναι μια πρόταση.

(5) Αν το σαλόνι είναι μεγάλο, ένας τρόπος για να το κάνετε πιο ‘μικρό’ είναι με την προσθήκη μεγάλων φωτιστικών. Οικονομική ανακαίνιση σαλονιού μπορεί να επιτευχθεί με την αλλαγή μικρών πράγματων, ενώ μπορεί να χρειαστούν κάποιες μεγάλες αλλαγές για τις πολυτελείς ανακατασκευές.

Ανακαίνιση Σαλονιού. Εύκολα, Ποιοτικά & Οικονομικά

Εμπιστευτείτε τους επαγγελματίες μας και φτιάξτε το σαλόνι των ονείρων σας ποιοτικά και οικονομικά. 

01. Οικονομία

Η ανακαίνιση σαλονιού είναι η πιο οικονομική λύση για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας και να ανεβάσετε την αξία του ακινήτου σας.

02. Έλεγχος Προϋπολογισμού

Η ανακαίνιση γίνεται σύμφωνα με τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε και γνωρίζετε από την αρχή το εκτιμώμενο κόστος της ανακαίνισης.

03. Σχέδιο στα μέτρα σας

Η συνεργασία μας ξεκινά με το σχέδιο ανακαίνισης σύμφωνα με τις ιδέες σας και την έμπειρη γνώμη που σας δίνει το συνεργείο μας.

04. Έγκαιρη παράδοση

Δουλεύουμε με αυστηρό χρονοδιάγραμμα ώστε να σας παραδώσουμε το σπίτι σας στο συμφωνημένο χρόνο.

yuliya pankevich oyxsG2Lh uA unsplash 1

Ξεκινάμε Με Πολλή Συζήτηση

 Συζητάμε λεπτομερώς όλα τα θέματα για την ανακαίνιση του σαλονιού σας για να επιλέξουμε αυτό που σας ικανοποιεί πλήρως.

“Ανέθεσα στην EasyReno  την ανακαίνιση του σαλονιού μου και ηξερα λεπτομερώς όλες τις ενέργειες που έπρεπε να γίνουν σε όλα τα στάδια. Όλα έγιναν μέσα στο χρονοδιάγραμμα που μου είχαν υποσχεθεί .”

Μαρία, Παγκράτι

“Η EasyReno μου παρέδωσε ένα άρτιο αποτέλεσμα από έμπειρους επαγγελματίες.  Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος!”.

Δημήτρης, Μοσχάτο

“Έκανα ανακαίνιση σαλονιού και όλα γίναν σωστά και στην ώρα τους.  Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.”

Πέτρος, Ερέτρια

“Η EasyReno ανέλυσε με λεπτομέρεια τις εργασίες που έπρεπε να γίνουν και τις πραγματοποίησε με άκρως επαγγελματικό τρόπο.”

Έλενα, Κηφισιά

“Έκανα ανακαίνιση στο σαλόνι μου και η δουλειά τους ήταν άκρως ικανοποιητική. Θα τους αναθέσω και την ανακαίνιση της κουζίνας μου.”

Βασίλης, Χαλκίδα

“Χρειαζόμουν άμεσα λύσεις για την ανακαίνιση του σαλονιού μου γιατι ήθελα να ενοικιάσω το σπίτι. Οι δουλειές γίναν γρηγορα και αποτελεσματικά.”

Δήμητρα, Θησείο

Στην EasyReno σας προτείνουμε το πακέτο που χρειάζεστε

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν οτιδήποτε περιλαμβάνει μια ανακαίνιση σαλονιού με εγγυημένα άρτιο αποτέλεσμα.

Διακρίνεται μπλε καναπές και γκρι πολυθρόνα μετά από ανακαίνιση σαλονιού. Στο βάθος υπάρχει τοίχος με τεχνοτροπία τούβλου και κρεμαστή σκάλα

Πότε πρέπει να κάνω ανακαίνιση σαλονιού;

Είναι πολύ σημαντικό το σπίτι μας να είναι λειτουργικό και ασφαλές πέρα απο την μόδα που παρέρχεται και ανταποκρίνεται στα αισθητικά μας κριτήρια. Ποτε πρέπει να ανακαινίσω το σαλόνι μου;Δεν ειναι ανάγκη να περιμένουμε τυχόν υγρασίες ή άλλες ζημιές για να προχωρήσουμε σε μια ανακαίνιση σαλονιού! Βέβαια, οι σκασμένοι τοίχοι και τα πατώματα πρέπει να επιδιορθώνονται άμεσα και πολλές φορές, επειδή το αφήνουμε το πρόβλημα διογκώνεται και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος.Οι ανάγκες μας αλλάζουν. Για παράδειγμα, ένα σαλόνι που μας εξυπηρετούσε στη φοιτητική μας ζωή μπορεί να χρειάζεται να εξυπηρετήσει πια μια οικογένεια.

Επικοινωνήστε με την EasyReno για την ανακαίνιση του σαλονιού σας

Μην αγχώνεστε για την ανακαίνιση του σαλονιού που πρόκειται να κάνετε. Αναλαμβάνουμε όλα τα έργα που μπορεί να σας χρειαστούν.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες