ανακαινιση

Ανακαίνιση Κατοικίας

Η ανακαίνιση κατοικίας γίνεται πραγματικότητα! Ελάτε στην EasyReno να τις συζητήσουμε μαζί με τους καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο της ανακαίνισης!

Το σπίτι σας πρέπει να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας

Γι’ αυτό και μεις στην EasyReno κάνουμε την ανακαίνιση της κατοικίας σας προτεραιότητα μας.

σπίτι πριν μετά

Συζητάμε για τον δικό σας χώρο

Θα φροντίσουμε με την εμπειρία μας αλλά και τις ιδέες σας να πετύχουμε την αλλαγή που θα τον κάνει λειτουργικό και όμορφο.

Ποιότητα κατασκευής

Προσεκτική και κατάλληλη επιλογή υλικών και έμπειροι επαγγελματίες που μπορούν να εξασφαλίσουν άριστη παροχή της υπηρεσίας για την αποφυγή τεχνικών προβλημάτων κατά την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Υψηλή αισθητική

Σχεδιασμός που θα προσφέρει στην κατοικία σας υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα με ακρίβεια προσαρμοσμένο στα γούστα και την αισθητική σας.

Γιατί να προχωρήσω σε ανακαίνιση κατοικίας;

Ο χώρος που ζούμε είναι σίγουρα πολύ σημαντικό να μας κάνει να νιώθουμε άνετα και να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες τις καθημερινότητας μας. Με τα χρόνια όμως μπορεί να δημιουργηθούν φθορές , η και να νιώσουμε την ανάγκη να δούμε την κατοικία μας να αλλάζει , να ανανεώνεται και να έρχεται πιο κοντά στα γούστα μας .Υπάρχουν πολλοί λόγοι για μια ανακαίνιση και η EasyReno είναι εδώ για τους συζητήσει μαζί σας και να σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου πακέτου ανακαίνισης σπιτιού.

Η ανακαίνιση μπορεί να γίνει είτε ως ολική ανακαίνιση είτε μερική με την ανασύσταση της κουζίνας ή του σαλονιού, είτε ακόμα και αν θέλετε να κάνετε την ανακαίνιση σταδιακά. Πρόκειται εξάλλου για ένα σπίτι που θα πρέπει να εξυπηρετεί εσάς και τις ανάγκες σας.

Επιλέξτε το καλύτερο για εσάς πακέτο ανακαίνισης που να εξυπηρετεί τις ανάγκες σας , αλλά και να τηρεί το budget και το χρονοδιάγραμμα εργασιών που σας εξυπηρετεί.

Στην EasyReno με τα καταρτισμένα συνεργεία μας και την εμπειρία μας σας εγγυόμαστε ένα άρτιο αποτέλεσμα, ποιοτικό, λειτουργικό και φυσικά του γούστου σας. Μια ανακαίνιση μπορεί να δώσει λύσεις σε όλα τα λειτουργικά προβλήματα που έχει ο χώρος σας, λόγω παλαιότητας ή ελλιπούς συντήρησης.  Καλό είναι να δοθούν άμεσα λύσεις σε τέτοια θέματα. 

Πως γίνεται μια ανακαίνιση κατοικίας ;

Στην EasyReno  η ανακαίνιση σπιτιού δίνει ένα καινούριο σπίτι. Οι αλλαγές που γίνονται, είτε ριζικές είτε πιο μικρές (πχ ανακαινιση της κουζίνας η του μπάνιου σας) φέρνουν έναν καινούριο αέρα στο σπίτι σας. Τα κύρια βήματα στην ανακαίνιση κατοικίας έχουν ως εξής:

 • Αρχικά γίνεται αυτοψία του χώρου σας από τους επαγγελματίες ανακαίνισης της EasyReno ώστε να γίνουν οι αναγκαίες μετρήσεις και να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα του σπιτιού.
 • Έπειτα, συζητάμε μαζί και μοιραζόμαστε τις ιδέες σας και τι είναι αυτό που ζητάτε από την ανακαίνιση σπιτιού.
 • Τα συνεργεία μας στην ανακαίνιση κατοικίας καλύπτουν όλες τις εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής χώρων καθώς και πιο τεχνικά στοιχεία όπως αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης του χώρου και επιλογή κατάλληλων υλικών σύμφωνα με τις ανάγκες και τα χρήματα που διαθέτετε.

Τι περιλαμβάνει μια ανακαίνιση κατοικίας;

Στην EasyReno αναλαμβάνουμε είτε την ολική ανακαίνιση του σπιτιού σας είτε την μερική, αναδιαμορφώνοντας μόνο τους χώρους που θα μας ζητήσετε όπως π.χ το μπάνιο σας ή την κουζίνα σας. Στην περίπτωση της μονοκατοικίας , το πακέτο που θα διαλέξετε περιλαμβάνει και την ανακαίνιση του εξωτερικού χώρου του σπιτιού σας όπως π.χ εργασίες και πλήρη αναδιαμόρφωση του κήπου σας.

Πιο συγκεκριμένα η ανακαίνιση σας , μετά βέβαια και απο συνεννόηση μαζί σας μπορεί να περιλαμβάνει τα εξής :

Εργασίες αναμόρφωσης εσωτερικών χώρων όπως:

 • Ανακαίνιση μπάνιου (π.χ.  πλακάκια, είδη υγιεινής, κι άλλες πολλές ιδέες)
 • Ανακαίνιση κουζίνας (π.χ.  πάγκοι, ντουλάπια, νεροχύτες, έπιπλα κουζίνας)
 • Τοποθέτηση κουφωμάτων, δαπέδων
 • Αναδιαμόρφωση δωματίων (π.χ. κατεδάφιση τοίχων)
 • Υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις (αποξήλωση παλαιών και τοποθέτηση νέων)
 • Τοποθέτηση (ή/και εγκατάσταση από την αρχή) συστήματος θέρμανσης
 • Ελαιοχρωματισμοί
 • Θερμομόνωση

Άλλα και εξωτερικών όπως:

 • Εξωτερικές επισκευές κτιρίου
 • Ελαιοχρωματισμοί
 • Κατασκευές και διαμόρφωση κήπου.

Κόστος και διάρκεια εργασιών ανακαίνισης :

O προυπολογισμός που θα διαθέσετε για την ανακαίνιση της κατοικίας σας , είναι όπως μπορείτε να καταλάβετε συνδυασμός πολλών παραγόντων. Το ποιούς και πόσους χώρους θα ανακαινίσουμε , αν θα προχωρήσουμε σε ηλεκτρολογικές εργασίες , καθώς και επιλογή των υλικών και των επίπλων που θα διαλέξετε διαμορφώνουν το κόστος της ανακαίνισης .

Βέβαια, στην EasyReno φροντίζουμε να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά ανακαίνισης που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας , και θα σας παρέχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο χρόνος που απαιτείται για την ανακαίνιση του σπιτιού σας είναι και πάλι σχετικός , καθώς θα πρέπει να συζητήσουμε μαζί σας τις λεπτομέρειες της ανακαίνισης , καθώς και να ελέγξουμε την διαθεσιμότητα του συνεργείου μας , διότι μπορεί να είναι απασχολημένο με κάποια άλλη ανακαίνιση π.χ ενός ξενοδοχείου που είναι πιο χρονοβόρα.

Στην Easy Reno, αναλαμβάνουμε παντός είδους ανακαινίσεις, επισκευές και αναπαλαιώσεις απο το 1998.  Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με εσάς, ούτως ώστε να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Για δωρεάν προσφορά, καλέστε μας σήμερα.

Επιλέγουμε μόνο τα καλύτερα υλικά για τις ανακαίνιση μας, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι η κατοικία σας θα είναι ασφαλής. Από υλικά δεύτερης διαλογής μέχρι πολυτελείας, είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε κάτι να ταιριάζει στο μπάτζετ σας.

Σύμφωνα με την εξειδίκευσή μας, τα πακέτα ανακαίνισης κατοικίας μπορεί να συμπεριλαμβάνουν την παραγωγή και την εκτέλεση των εργασιών, συμπεριλαμβανομένων των εργασιών προετοιμασίας, τεχνικών και κτηριακών εργασιών.

Μπορούμε να εκτελέσουμε μεμονωμένες εργασίες, πάντοτε βάση των προδιαγραφών που θα θέσετε εσείς.  Είναι όμως συνήθεια μας να δουλεύουμε με τους ιδιοκτήτες ακινήτων, ώστε η ανακάινισή τους να είναι πλήρης.

Μπορείτε να αγοράσετε τα υλικά μόνοι σας και να μας χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας, αλλά επίσης μπορείτε να αναθέσετε σε εμάς την αγορά των υλικών, ή μπορείτε να συμβουλευτείτε μαζί μας, προκειμένου να βρείτε το απαραίτητο υλικό.

Αφεθείτε στα χέρια της EasyReno και προχωρήστε στην ιδανική για εσάς ανακαινιση κατοικίας!

Η ομάδα μας θα δουλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το σπίτι σας!

Η ανακαίνιση θα γίνει σύμφωνα με τις ανάγκες σας , και φυσικά στις καλύτες τιμές !

Ανακαίνιση κατοικίας με την EasyReno

Ελάτε λοιπόν να συζητήσουμε τις προτάσεις σας και με την εμπειρία μας να βρούμε την καταλληλότερη για εσάς προσφορά ανακαίνισης!

01. Σχεδιασμός της ανακαίνισης σας

Συζήταμε μαζί σας για τυχόν ιδαιτερότητες του σπιτιού σας (αν για παράδειγμα πρόκειται για εξοχική κατοικία, αν θέλετε να την αναβαθμίσουμε ενεργειακά) , βρίσκουμε λύσεις και σας ενημερώνουμε με ακρίβεια για το πλάνο των εργασιών που θα χρειαστούν για την αλλαγή.

02. Έπιπλα και υλικά

Διαλέγουμε μαζί σας τα καλύτερα και πιο ταιριαστά στις ανάγκες και την αισθητική σας έπιπλα και υλικά για να δημιουργήσουμε ένα σπίτι στα μέτρα σας . Μάλιστα η EasyReno έχει εξαιρετικούς συνεργάτες που μπορούν να σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους και σε αυτούς τους τομείς .

03. Διακόσμηση

Δημιουργούμε για εσάς υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα , πάντα σύμφωνα με τα γούστα σας για να πετύχουμε ακριβώς την ατμόσφαιρα και το στυλ που σας ταιριάζει.

04. Έγκαιρη παράδοση

Δουλεύουμε με αυστηρό χρονοδιάγραμμα και συνέπεια ώστε να σας παραδώσουμε το σπίτι σας στο συμφωνημένο χρόνο.

yuliya pankevich oyxsG2Lh uA unsplash 1

Εγγυημένο αποτέλεσμα στις καλύτερες τιμές της αγοράς

”Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την EasyReno. Συνεργείο από άψογους επαγγελματίες που τήρησαν ακριβώς την συμφωνία μας.”

“Μένω σε μία παλιά μονοκατοικία που είχε πολλά προβλήματα αλλά μεγάλη αξία στην περιοχή. Έκανα ανακαίνιση και είναι σαν να μένω σε καινούριο σπίτι.”

Χρήστος, Πατήσια.

”Η μονοκατοικία που έμενα ήταν παμπάλαια και με πολλές φθορές . Χάρη στην EasyReno έχει μεταμορφωθεί στο σπίτι που ονειρευόμουν.”

Γεωργία, Θεσσαλονίκη

”Άψογη εξυπηρέτηση από το συνεργείο της EasyReno σε όλους τους τομείς. Άκουσαν με προσοχη ολές τις ιδέες μου και μου πρότειναν ακόμα περισσότερες.”

Μάγδα, Ξάνθη

”Έκανα ολική ανακαίνιση σπιτιού σε πολύ λίγο χρόνο και σε προσιτή τιμή. Συστήνω ανεπιφύλακτα την EasyReno.”

Αντώνης, Πειραιάς

”Το σπίτι μου απέκτησε εντελώς άλλο αέρα , μετά από τις αλλαγές που κάναμε με την EasyReno. Επιτέλους έχω έναν χώρο όπως ακριβώς τον θέλω”

Ξένια, Καστοριά

”Είχα μια εξοχική κατοικία που δεν χρησιμοποούσα ποτέ. Την ανακαίνισα στην EasyReno και επιτέλους με βολεύει για τις διακοπές μου.”

Γιάννης, Μυτιλήνη

Η ανακαίνιση της κατοικίας σας είναι για μας προτεραιότητα

Κάνουμε το καλύτερο για εσάς και τον χώρο σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε την ανακαίνιση στα μέτρα σας !

άντρας επισκευάζει ξύλινη σκεπή σε ανακαίνιση κατοικίας

Πότε πρέπει να κάνω ανακαίνιση κατοικίας;

Σίγουρα αν λόγω φθορών η κάποιας υλικής ζημιάς , η ανακαίνιση επείγει θα πρέπει να την δρομολογήσετε άμεσα. Είναι πιθανό πολλά από τα έπιπλα αλλά και τις συσκυές σας να χρειάζονται αντικατάσταση. Πέρα όμως από αυτές τις ιδιαίτερες περιπτώσεις , μπορεί να επιθυμείτε να ανακαινίσετε το σπίτι σας , για να ανανεωθείτε , να νιώσετε πιο άνετα μέσα σε αυτό και να σας διευκολύνει περισσότερο στην καθημερινότητά σας.
Ποτέ δεν είναι αργά για μια αλλαγή! Σκεφτείτε λοιπόν τις ανάγκες σας , και αναλόγως ξεκινήστε μια ολική ή μερική ανακαίνιση ανάλογα φυσικά και με τον προυπολογισμό σας. Πάντως στην EasyReno καταφέρνουμε να συντονίσουμε ένα πάντα χαμηλό κόστος εργασιών, και να σας προσφέρουμε πραγματικά χαμηλές τιμές για τα έργα μας χωρίς έκπτωση στην ποιότητα, και να κάνουμε την ανακαινιση του σπιτιού σας προσιτή.

Επικοινωνήστε με την EasyReno για την ανακαίνιση του διαμερίσματός σας

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες