ανακαινιση

Ανακαίνιση Άλιμος

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλη την Αθήνα, ενώ τώρα ο Άλιμος έχει προστεθεί στις περιοχές μας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και να ανανεώσετε τον χώρο σας σε συνεργασία με τους κορυφαίους επαγγελματίες και συνεργεία που σας εξασφαλίζει η EasyReno.

Ανακαινίσεις με την EasyReno

Η EasyReno εξασφαλίζει την ανακαίνιση του χώρου σας όχι μόνο με άριστη ποιότητα για κάθε κατασκευή αλλά και στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες είναι τα απαραίτητα στοιχεία που θα μας οδηγήσουν και στο καλύτερο αποτέλεσμα του έργου που μας ανατίθεται.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια σχετικά μεγάλη αύξηση όσον αφορά τις ανακαινίσεις σπιτιών σε αντίθεση με την πτώση της αγοράς νέας κατοικίας. Αυτό συμβαίνει καθώς η ανακαίνιση ενός παλιού σπιτιού ή κτιρίου αποτελεί πλέον μια νέα εύκολη και οικονομική λύση, φυσικά με την σωστή καθοδήγηση των ειδικών.

Η ανακαίνιση μπορεί να αφορά είτε ριζικές αλλαγές είτε ξεχωριστά αλλαγές σε κάθε χώρο του σπιτιού. Η διαδικασία βέβαια αυτή μπορεί να είναι ευχάριστη αλλά ταυτόχρονα και αγχωτική, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μεγάλες αλλαγές. Η εταιρεία μας σας απαλλάσει από κάθε άγχος και ανησυχία καθώς λειτουργούμε με συνέπεια τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε θέσει εξ’ αρχής και σας ενημερώνουμε αναλυτικά για την πορεία των εργασιών.

Τέλος, μια ανακαίνιση που συμπεριλαμβάνει μεγάλες αλλαγές συμβάλλει στην ασφάλεια αλλά και στην μεγάλη αύξηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου.

Tι ανακαίνιση να κάνω;

Η ανακαίνιση στο σπίτι μπορεί να είναι είτε πλήρης είτε μερική. Όπως επίσης μπορεί να αφορά ανακαίνιση εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων. Η αλλαγή των εσωτερικών χώρων περιλαμβάνει την κατεδάφιση και κατασκευή τοίχου για την καλύτερη διαρρύθμιση του σπιτιού, εργασίες σε όλους τους χώρους (κουζίνα, μπάνιο, δωμάτια) αλλά και κουφωμάτων, δαπέδων και πορτών. Επιθυμείτε απλά μια ανακαίνιση μπάνιου; Θέλετε απλά να αλλάξετε την παλιά διακόσμηση και διαρρύθμιση του υπνοδωματίου με τις παλιές ντουλάπες και έπιπλα; Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευή μικρή ή μεγάλη. Μπορείτε να τα δείτε όλες τις λεπτομέρειες στην σελίδα μας.

Επιπλέον η εταιρεία μας αναλαμβάνει και ανακαινίσεις εξωτερικών χώρων μετατρέποντας την αυλή ή τον κήπο σας με μοντέρνες ιδέες και λύσεις.

Αφού μοιραστείτε μαζί μας τις ανάγκες και τις ιδέες σας οι ειδικοί της ομάδας μας θα σας προσφέρουν τις κατάλληλες συμβουλές ώστε η διαδικασία της ανακαίνισης να σας φανεί εύκολη και ευχάριστη.

Ανακαινίσεις στον Άλιμο

Ο Άλιμος είναι μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να προσελκύει τουρίστες την καλοκαιρινή σεζόν και όχι μόνο. Σκέφτεστε να μετατρέψετε το ακίνητό σας σε Airbnb και ψάχνετε οικονομικές λύσεις για ανακαίνιση και νέα έπιπλα; Η εταιρεία μας σας δίνει και αυτή τη δυνατότητα. Κάντε τη σωστή επιλογή η οποία θα σας εξασφαλίσει ποιότητα και οικονομία. Δείτε στην σελίδα μας τα διαφορετικά είδη στις υπηρεσίες που προσφέρουμε και πριν προχωρήσετε βεβαιωθείτε με τις συμβουλές των ειδικών της ομάδας μας. Η ανακαίνιση μπάνιου και κουζίνας έχουν ίσως τη μεγαλύτερη σημασία γι’ αυτό και γίνεται προσεκτική επιλογή υλικών πριν από όλες τις εργασίες.

Είναι μία ευκαιρία το 2022 να δώσετε στους χώρους σας μια νέα πνοή κάνοντας από μικρές έως μεγάλες αλλαγές με τη βοήθεια όλων των συνεργατών μας.

Επικοινωνήστε με την EasyReno και εξασφαλίστε

Συνεχή ενημέρωση για την πορεία σε όλες τις εργασίες

Πολυετή εμπειρία με εξειδικευμένα συνεργεία και επαγγελματίες

Τήρηση χρονοδιαγραμμάτων

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες