ανακαινιση

Ανακαίνιση Άγιοι Ανάργυροι

Ανακαίνιση κατοικίας σας στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι στην Αθήνα.

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι μία διαδικασία η οποία αργά ή γρήγορα, όλοι μας έχουμε σκεφτεί να την κάνουμε στο σπίτι που μένουμε. Ειδικά εν καιρώ κρίσης που οι οικοδομές έχουν σταματήσει και ο καθένας από εμάς αδυνατεί να αγοράσει το σπίτι των ονείρων του.

 Αν δεν μπορούμε να αγοράσουμε το σπίτι των ονείρων μας, ας το ανακαινίσουμε και ας του δώσουμε νέα αξία.

Οι Άγιοι Ανάργυροι

Οι Άγιοι Ανάργυροι (Δημοτική Κοινότητα Αγίων Αναργύρων – Δημοτική Ενότητα ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ), ανήκουν στον δήμο ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ.

Στην “πόλη των Αγίων”, νησιώτες εργάτες γης, περιβολάρηδες και τεχνίτες ήταν οι πρώτοι πληθυσμοί της περιοχής. Οικογένειες από την Ανδρο, τη Νάξο και ειδικότερα από τη Μύκονο ήταν από τους πρώτους κατοίκους. Αργότερα ήρθαν πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία, τον Πόντο, Κοζάκοι από τη Ρωσία, Κρήτες, Πελοποννήσιοι και Ρουμελιώτες που συμπλήρωσαν τον πληθυσμιακό χάρτη της περιοχής.

Το εύφορο έδαφος της περιοχής ευνοούσε την ανάπτυξη περιβολιών, τα περισσότερα από τα οποία αργότερα οικοδομήθηκαν και έγιναν πολυκατοικίες.

Περπατώντας στα Μυκονιάτικα, ανάμεσα σε ανθισμένες βουκαμβίλιες και ήσυχες αυλές, μπορεί κάποιος να διακρίνει κάτι από τον πρώτο, νησιωτικό χαρακτήρα της περιοχής.

Ψήγματα της παλιάς τεχνοτροπίας των ασβεστωμένων τοίχων και των χρωματιστών παντζουριών μπορεί να βρει κανείς, ανάμεσα σε φροντισμένες διπλοκατοικίες του ’60 και του ’80, σύγχρονες μονοκατοικίες ή και σπίτια.

Η περιοχή όπως μπορεί να διαπιστώσει οποιοσδήποτε την επισκέπτεται πλέον χρειάζεται μια ανανέωση που θα προβάλει με έξυπνο τρόπο την κληρονομιά του τόπου.

Η εταιρεία ανακαινίσεων EasyReno

αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή, επίβλεψη και ανακαίνιση σπιτιού.

Κάλεσε στο τηλέφωνο +306906652877 ή στείλε μας ένα μήνυμα στο info@easyreno.gr

για να κλείσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα ραντεβού στο χώρο σου και να σου δώσουμε μία προσφορά!

Τι κάνει την EasyReno την καλύτερη εταιρία ανακαίνισης σπιτιού και κατασκευής επεκτάσεων;

Καθώς μεγαλώνει η οικογένειά σας, το ίδιο συμβαίνει και με το σπίτι σας μέσω ανακαίνισης ή επέκτασης σπιτιού, χωρίς την περιττή απομάκρυνση της οικογένειας από το οικείο περιβάλλον και τον τρόπο ζωής τους.

Η αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα της EasyReno με συμβουλές, σχεδιασμό, κατασκευές, και διακόσμηση και όπλο την τεχνογνωσία, τις δημιουργικές δεξιότητες μπορεί να κάνει τα όνειρά σας για τη βελτίωση του σπιτιού σας πραγματικότητα. Στην EasyReno, είμαστε ειδικοί σε ανακαινίσεις σπιτιών, συμπεριλαμβανομένων ανακαινίσεων κουζίνας και ανακαίνισης μπάνιου στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι στην Αθήνα.

Φανταστείτε να επιστρέφετε σε μια ολοκαίνουργια κουζίνα, ευρύχωρο οικογενειακό δωμάτιο, εκσυγχρονισμένο μπάνιο ή ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο και να μπορείτε να απολαύσετε έναν πιο άνετο χώρο με την οικογένειά σας. Λοιπόν, δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να το ονειρεύεστε, μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα με την EasyReno – τον αξιόπιστο κατασκευαστή και ανακαινιστή σπιτιού σας στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι στην Αθήνα.  

Μια επέκταση σπιτιού θα αυξήσει την αξία του ακινήτου σας και είναι το καλύτερο είδος επένδυσης που μπορείτε να κάνετε για το μέλλον σας. Όποιο είδος επέκτασης σπιτιού σκέφτεστε, είτε πρόκειται για επέκταση δεύτερου ορόφου είτε για επέκταση ισογείου, στην EasyReno, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε. Όταν επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, θα αφιερώσουμε χρόνο για να ακούσουμε τις απαιτήσεις σας και θα σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την καλύτερη ανακαίνιση ή επέκταση σπιτιού που ταιριάζει στον τρέχοντα και μελλοντικό σας τρόπο ζωής.

Όταν πρόκειται για ανακαίνιση, στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι στην Αθήνα, η EasyReno παραμένει ένα αδιαμφισβήτητο όνομα.

Ανεξάρτητα από το τι αναλαμβάνουμε, η ομάδα διαχείρισης κατασκευών μας, με την εμπειρία της στο σχεδιασμό, τη διαχείριση και τις κατασκευαστικές υπηρεσίες κτιρίων, θα προσφέρει με τα υψηλότερα πρότυπα οποιαδήποτε οικιακή βελτίωση, έγκαιρα και με προϋπολογισμό. Είναι μια συνολική ομαδική προσπάθεια αφιερωμένη στην επίτευξη της ικανοποίησης των πελατών!

Με την πάροδο των ετών, η EasyReno έχει δεχτεί σπουδαίες κριτικές και εντυπώσεις για τον εξαιρετικό σχεδιασμό κατοικιών, τις πολυτελείς ανακαινίσεις και επεκτάσεις σπιτιών. Οι πελάτες μας επιλέγουν την EasyReno λόγω της φήμης της στον κλάδο και την κοινότητα, ως μακροχρόνια, αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία κατασκευής ανακαινίσεων και επεκτάσεων σπιτιών στη Αθήνα. Η ακεραιότητά τους ανταμείβει τους πελάτες με μια επένδυση ζωής.

Οι εργασίες ανακαίνισης σπιτιού

Οι εργασίες μιας ανακαίνισης σπιτιού, ανακαίνιση διαμερίσματος, ανακαίνιση μονοκατοικίας, ανακαίνιση εξοχικού μπορεί να χωριστούν ανά χώρο:

 • Ανακαίνιση κουζίνας
 • Ανακαίνιση μπάνιου
 • Ανακαίνιση υπνοδωματίων
 • Ανακαίνιση σαλονιού
 • Ανακαίνιση ταράτσας
 • Ανακαίνιση βεράντας
 • Ανακαίνιση εξωτερικού χώρου

Επίσης η ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να χωριστεί και ανά κατηγορία εργασιών

 • Ανακαίνιση ή τοποθέτηση γυψοσανίδων
 • Ανακαίνιση ελαιοχρωματισμών
 • Ανακαίνιση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
 • Ανακαίνιση ή τοποθέτηση ηλιακών θερμοσιφώνων
 • Ανακαίνιση εγκατάστασης θέρμανσης
 • Ανακαίνιση θερμομονώσεων – υγρομονώσεων
 • Ανακαίνιση ξυλουργικών εργασιών
 • Ανακαίνιση ή τοποθέτηση πλακιδίων
 • Ανακαίνιση ή τοποθέτηση ξύλινων πατωμάτων
 • Ανακαίνιση ή γυάλισμα ξύλινων πατωμάτων, μωσαϊκών δαπέδων ή μαρμάρινων δαπέδων
 • Ανακαίνιση ή τοποθέτηση εξωτερικής πόρτας ασφαλείας
 • υδραυλικές εγκαταστάσεις και εργασίες
 • Ανακαίνιση ή εγκατάσταση φυσικού αερίου
 • Ανακαίνιση χτισίματος και σοβατίσματος
 • Ανακαίνιση ή τοποθέτηση αλουμινένιων πορτών και παραθύρων
 • Ανακαίνιση και αποκατάσταση ζημιών λόγω υγρασίας

Ανακαίνιση κατοικίας στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι

Για την EasyReno, δεν πρόκειται μόνο για ένα ακόμα έργο ανακαίνισης.

Καλλιεργούμε μια μόνιμη σχέση συνεργασίας με σας για να σας βοηθήσουμε να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας.

Αναλαμβάνουμε με σαφήνεια το κόστος του έργου σας και τον χρόνο που θα διαρκέσει η ανακαίνιση ή η επέκταση του σπιτιού σας. Σας αναφέρουμε μια σταθερή τιμή, χωρίς κρυφό κόστος.

Η ικανοποίηση των πελατών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ώστε να είστε βέβαιοι ότι θα υλοποιούμε με συνέπεια αυτά που υποσχόμαστε.

Δωρεάν Προσφορά

Μάθε πόσο θα κοστίσει το νέο σου project σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες